Teşekkür ederim canım.11 12 yaşından beri olumlu düşünmeyle ilgili bir çok kitap okudum,hayat felsefesi haline getirdim diyebilirim.Her şeyde bir hayrın olduğunu düşünürek yaşamak lazım, hastalıkların hatta ölümlerin bile. İkinci önemli şey ŞÜKÜR.Damarlarda hissetmek lazım :) Mesela yeni çok iyi bi iş istiyorsunuz, ama şu anki işinizden kurtulmayı planlayarak,bir an önce şu lanet olası işten kurtulayım derseniz;gelen gideni aratacaktır.O anki işinizle ilgili iyi güzel şeyler bulacaksınız,bulduracaksınız şükredeceksiniz ama aynı zamanda yeni işinizin de hayalini kuracaksınız.Diğer tüm konular için de böyle.3. kısım gönülden istemek;gönülden derken coşkuyla isteyeceksiniz.O olsa hissedeceğiniz duyguyu,hissiyi önceden hissetmelisiniz.Bunun içinde imajinasyon yapmanız gerekir.İmajinasyon 5 duyu organınızla hayalinizi yaşayacaksınız, ama dışardan bakarak değil,içinde olarak.Kokusunu almalısınız,dokunmalısınız,sesini duymalısınız,görnelisiniz rengini.Yani onu daha önceden yaşamış gibi olmalısınız ki yasalar dileğinizi gerçekleştirmek için can atsın.Ve bence en önemli olay hayalinizi gerçekleşinceye kadar içinizde saklamalısınız,ben eşime bile söylemem mesela çünkü anlattığınızda enerjisi düşüyor,hele bir de negatif insanlara anlatırsanız sömürürler.2 yıldır hatta 3 yıldır çevremdeki tüm olumsuz insaları çıkardım hayatım değişti :)
Size önerebileceğim dediklerimi fazlasıyla içeren ve benim baş ucu kitabımı tavsiye edeyim: Sandra Anne TAYLOR ın "KUANTUM BAŞARI" kitabı.11 yaşından beri okurum bu tarz kitaplar, benim için en iyisi en dolusu buydu.