- 24 Ağustos 2015
- 3.312
- 3.944
- 333
:) bende hep hayalini kuruyorum istediğim hayatın,evimin bile hayali kurulu,hala daha hayal kurmaya devam ediyorum :)
seninki de çok ilginçmiş ama zaten sen düşlediğini yaşamışsın :)
13 gün önce Ya Müyessir esması ile 21 günlük olumlamaya başladım..ilk günler biraz tuhaftı ama huzur veriyordu içime,garipsemiştim,hani öyle bi şey yokken nasıl düşünürsün diye,ama diyorum ya ''huzur'' vermesi,kalbimi kıpırdatması,içime bi heyecan gelmesi,dedim devam edicem ne kaybederim,sonuç olarak Rabbin adını zikrediyorum...bundan daha iyi nolur ki?
aradan geçen 13 gün zarfında,yaşadığım bi kaç olay oldu (özel olduğu için yazamıyorum :)) hatta az önce fark ettim bunu,bu yazıyıda ondan yazmak istedim..
isteyerek yapılan herşey insana sözlü yada fiili bi şekilde sunuluyor :)ve ben dün gece duyduğum bi kaç cümle ile (bu yaptığım olumlama ile alakalı :)) öyle mutlu oldum ki ifade edemem :) bi anda,beklemediğim bişeydi inanın :) bunu bütün samimiyetimle yazıyorum kesinlikle kandırmak değil!hatta sabah kalktığımda,aklıma gelir gelmez yüzümdeki o gülümseme,içimdeki o mutluluk kat ve kat daha da arttı :)
mutlu muyum ?EVET
huzurlu muyum? KESİNLİKLE EVET
inanıyor muyum?SONUNA DEK
8 günüm kaldı olumlamanın bitmesine :)sadece deneyim bu,denemekten zarar gelmez,pozitif düşündükçe pozitifleri çekersiniz..bunu çoğu kez yaşadım ve gördüm..
Ben bilgisayarıma program yükledim otomatik gösteriyor bu saat göstergesinin yanında şu an mesela güneş saatindeyiz.
Teşekkür ederim canım.11 12 yaşından beri olumlu düşünmeyle ilgili bir çok kitap okudum,hayat felsefesi haline getirdim diyebilirim.Her şeyde bir hayrın olduğunu düşünürek yaşamak lazım, hastalıkların hatta ölümlerin bile. İkinci önemli şey ŞÜKÜR.Damarlarda hissetmek lazım :) Mesela yeni çok iyi bi iş istiyorsunuz, ama şu anki işinizden kurtulmayı planlayarak,bir an önce şu lanet olası işten kurtulayım derseniz;gelen gideni aratacaktır.O anki işinizle ilgili iyi güzel şeyler bulacaksınız,bulduracaksınız şükredeceksiniz ama aynı zamanda yeni işinizin de hayalini kuracaksınız.Diğer tüm konular için de böyle.3. kısım gönülden istemek;gönülden derken coşkuyla isteyeceksiniz.O olsa hissedeceğiniz duyguyu,hissiyi önceden hissetmelisiniz.Bunun içinde imajinasyon yapmanız gerekir.İmajinasyon 5 duyu organınızla hayalinizi yaşayacaksınız, ama dışardan bakarak değil,içinde olarak.Kokusunu almalısınız,dokunmalısınız,sesini duymalısınız,görnelisiniz rengini.Yani onu daha önceden yaşamış gibi olmalısınız ki yasalar dileğinizi gerçekleştirmek için can atsın.Ve bence en önemli olay hayalinizi gerçekleşinceye kadar içinizde saklamalısınız,ben eşime bile söylemem mesela çünkü anlattığınızda enerjisi düşüyor,hele bir de negatif insanlara anlatırsanız sömürürler.2 yıldır hatta 3 yıldır çevremdeki tüm olumsuz insaları çıkardım hayatım değişti :)
Size önerebileceğim dediklerimi fazlasıyla içeren ve benim baş ucu kitabımı tavsiye edeyim: Sandra Anne TAYLOR ın "KUANTUM BAŞARI" kitabı.11 yaşından beri okurum bu tarz kitaplar, benim için en iyisi en dolusu buydu.
Bu hüvvemin üvvemin henşarin hangi dilde ?kızlar doğru enerji yaymanız için size çakralarını dengelemek adına esmalar paylaşıcam..sayısı size kalmış..
buyrun bakalım:)
Kök Chakrası: Zikir: Hüvvemin Anlamı : Ya Rabbi
Hara Chakrası: Zikir: Üvvemin Anlamı: Ya Kadimu
Göbek Çhakrası: Zikir: Rahin Anlamı: Ya Haliku
Kalp Chakrası: Zikir: Budin neşrin Anlamı: Ya Kerim Ya Rahim
Boğaz Chakrası: Zikir:Bulliyin Anlamı: Ya muhassaras Semavati vel ardı
Alın Chakrası:Zikir: Kema Yürmin Anlamı: Ya Alimü
Tepe chakrası : Zikir: Henşarin Anlamı: Ya Muhyi
Bu Çalışmaları En uzun Süre olarak 10 veya 15 dakika Yapınız.
Ama daha fazla yapabiliyorsanız daha fazla yapınız.
Alıntıdır
Bu hüvvemin üvvemin henşarin hangi dildekızlar doğru enerji yaymanız için size çakralarını dengelemek adına esmalar paylaşıcam..sayısı size kalmış..
buyrun bakalım:)
Kök Chakrası: Zikir: Hüvvemin Anlamı : Ya Rabbi
Hara Chakrası: Zikir: Üvvemin Anlamı: Ya Kadimu
Göbek Çhakrası: Zikir: Rahin Anlamı: Ya Haliku
Kalp Chakrası: Zikir: Budin neşrin Anlamı: Ya Kerim Ya Rahim
Boğaz Chakrası: Zikir:Bulliyin Anlamı: Ya muhassaras Semavati vel ardı
Alın Chakrası:Zikir: Kema Yürmin Anlamı: Ya Alimü
Tepe chakrası : Zikir: Henşarin Anlamı: Ya Muhyi
Bu Çalışmaları En uzun Süre olarak 10 veya 15 dakika Yapınız.
Ama daha fazla yapabiliyorsanız daha fazla yapınız.
Alıntıdır
tek sebebi bana göre gerçekten inanmamak :)
bi şeye inandığın zaman o şeye ulaşırsın
tecrübeyle sabittir bu :)
önce inancını sorgula;yapabilir miyim acaba mı diyorsun yoksa yapıcam mı? bu çok önemli
kendimden örnek vereyim
3. defa aldığım bi dersim var
benim için çok önemli artık vermem gerek
bu dersten nefret ediyordum çünkü anlamıyorum klasik öğrenci yani :)
neyse son dedim bu, bu sefer bitecek hemde almam gereken en iyi notla :)
tabir-i caizse köpek gibi çalıştım
inandım çünkü yapıcam vericem
ilk sınavım iyiydi ama beklediğim kadar değildi
olsun dedim önümde 1 vize 1 final 1 de ödev var :)
ödev puanım açıklanmış 97 yani 9.7 puan :)
ikinci sınavım süper geçmişti :) sonucunu da öğrendim 80 :)
kaldı final o kadar kasmama gerek yok ama ben kafaya koydum ya bi kere olucak en iyisi olacak diye :) yapıcam çalışıcam ve sonunda mutlu olucam...
umarım burdan ne demek istediğimi anlıyorsunuz?
yapman gereken tek şey gerçekten ''İÇTEN İNANMAK''
hadi gel senle da başlayalım :) 21 gün dene..21 gün bitmeden o istediğini ypmaya başlayacaksın :)
tamam cnm o zaman bu akşam başlıyoruz:)
Merhaba,12 yaşında oğlum var . Bu yaşa uygun bu alandaki kitap isimlerini paylaşır mısınız
Hayatımın en önemli dönüm noktalarından birindeyim yine. Cooktan belli bir şeydi bu, seçim yapmak zorundaydim. Aile büyüklerimize duyduğumuz gorev,vazife... den dolayi; istemeye istemeye sectigim sey olmadi, bir baska şey oldu. Gecen senelerde Allahim sen içimi biliyorsun ben bunu o zaman gelince yapmak zorunda kalacam, hatta belki de o zaman cok isteyecegim ama sen oldurma dedim ve olmadi cok sukur. Simdi gelen, olan şey de inanılmaz bir şey aslında. Çocukken hep hayalini kurardım olsa diye. Ve oldu; neler oldu,neler degisti ve oldu. Beni bekleyen neler var,hangi mucizeler var.Bu araçlarla kimlerin kalbine dokunacağım,kimlerin mutluluguna mutluluk olacağım ??? Kimler benim icin iyiki varsın, iyiki burdasın diyecek ve ben de onlar icin iyiki varsinizz,iyiki alanimdasiniz varliginiza şükürler olsun diyecehim??? Hangi harika oluşlarla ve hangi harika insanlar yoluma yoldaş olacak, ayaklarımi yerden kesecek mutluluklarima ortak olacak, müjdelerimin alicisi olacak??? Sonsuz şükürler olsun olanlara,olacaklara Eş Şekur Ya Latif El Vehhab Ya Muktedir Er Rafi ❤
Yine bir dönüm noktasındayım aslında hep birlikte.Mor alevin bu paylaşımını ağlayarak okudugum dogrudur, sizlere de tavsiye ediyorumBagaj
Ben Yeshua. Enerjimin aranızda olduğunu hissedin. Ben dostunuzum, kardeşinizim, sizden yüksekte birisi değilim. Ben yol arkadaşınız ve yeryüzündeki aydınlık ve karanlık oyununuzdaki oyun arkadaşını…moralev.com
Burada da anı olarak da kalsın istedim. Bagajımı topladım ve atalarıma dönüyorum gercekten fiziksel olarak, hem de doğduğum büyüdüğüm bambaşka yer iken.Gidiyorum;coşkumu,sevgimi tüm zamanlardaki cocukluklarıma aktararak
Merhaba herkese dün kızıma gökyüzünde kırmızı pembe hareleri olan dolunayı gösterdim dedim ki güzel güzel nefes al bırak ve güzel şeyler dile iste olsun... 5 yaş dilekleri kedi köpek vsAnne peki seeen dedi .. Ben senin sağlıklı mutlu iyi olmanı diliyorum dedim. Senin olman imkansız mucize denilen bir zamanda (2016 mayis burayi takip ediyorum ilgiliyim kendimce naçizane bilgilerim biriktirdiklerim var çekiniyorum yazamıyorum niye mükemmellik kaygısı) gökyüzünde yine böyle kocaman dev bem beyaz parlak mavi pembe beyaz hareli Vesak dolunayı var ilgilenler bilir :)
içimden dualarla biz fanilerin olmaz dedikleri ama icimizdeki bir kıvılcımın neden olmasın dediği an nefes vererek bıraktığım duasın dileksin dedim kucağıma atladı annemi seviyorum dedibu yaş bencil dönem bilirsiniz sevgiyi çok dile getirmezler ..
Sabah okula gidecek zorla uyanıyorlar uyku bebesi bunlar ama hayata başlamak da zorunda kalk tatlım bak ay dede daha da kocaman güneş doğmadan bir daha bakalım böyle kirmizi hareli dolunayı uzun bir süre göremeyeceğiz taa 2042 yılında tekrar görünecek kaçırmayalım, yataktan fırladı ve ouuu nasıl parlak anne (geceki, hava az pusluydu )ne dileyelim dedim herşeyi sizi dedi (yani herşey güzel iyi olsun anlamında)akşam ki mesajı almış 5 yaş olgunluğunda ben anlamamışım 41 yaşında birde anladığım konular diye böbürlenirken cok dağıldığım zamanlar yaşadım son senelerde
Neyi kaçırıyoruz zamanı az dondurmayı başarıp gelen hediyeleri olduğunda gerçekleştiğinde keyfine varmayı yani anda kalmayı mutluluğunu onun içinde donup gerçekleştiğini görmeyi kabul etmiyoruz. Hoopp bunlar oldu tamam simdi hadi bunlarda olursa şunlar gerçekleşirse daha mutlu olacağım hani geçmişte dilediklerinin gerçekleştiği anlar oldu bitti eee nerde mutluluk yok onlar bunlar şunlarda olursa hiihh tamam o zaman ilerde mutlu olacağım bu ne kadar ileride mutluluğu niye sürekli birseylerin tam vuku bulduğu zamana öteliyoruz bunun garantisini kim veriyor kim öğretti bize bunları dünya,sistem vs cicykken biliyorduk anı şimdiyi mutluluğu
Beni silkeleyen dur bir önüne simdine bak diye aceleyi zamanı kovalamayi koşmayı birak diye tokatlayan olay 22 eylülde kızımı okula uğurladım gencecik ağabeyimi kardeşimi kaybettiğimi öğrendim bu kayip çocukluğumu içimdeki bazı şeyleri de aldi götürdü sanki Allahim yattığı yerde incitmesin mekanı cennet olsun tüm geçmişte kaybettigimiz sevdiklerimiz için
Hani cok biliyordum ben ...
Yeni yeni toparlanıyorum kendim için kızım ve kendi ailem için mecbur hayat akıyor işte
Ve bence bana dediki o tokatla hayat sürekli mutlu sürekli huzurlu keyifli olma halini kovalama.. mutluluğunu olacak işe güce gerçekleşecek projeye yeni yeni dileklere bağlama... Hayat da herşey var bitisler başlangıçlar acılar mutluluklar kaçırmamak lazım içinde şu anda burda olduğumuzu hatirlamak ben varım işte eski sayfalarda arkadaşlarımında dediği gibi amaç A noktasından B noktasına gitmek değil yolda kendimizi yolda olanları farkedip devam etmek... bazılarına karar vermeye gücümüz yeter bazılarına yetmez hayat da böyle birsey işte bizden çok daha büyük birseyin olduğu ... ( siz neye içten inaniyorsaniz en kutsalı odur )
Kimseye akıl vermek değil amacım son üç dört yıl bütün ülke bazı sınavlardan geçtik herkesin karı dumanı sisi kendine ağır biliyorum naçizane önce kendime hatirlatma olurda bu uzun yazıyı okursanız fenalasmadan dilerim ki birilerine iyi birseyler uyandırırsa ne mutlu teşekkür ederim Sahra
Bende dün dolunayı gördüm ama Dilek dilemek aklıma gelemdi bende bu sayfada az çok yazdım eşimle alakalı durumlar vardi yaklaşık olarak 2 sene önce. Ayrıldık 18 Ekim'de de kendisi vefat etti bu sayfaya gelmemde onun çok katkısı var bende toparlanmaya çalışıyorum çok seviyordum onu ama olmadı bu dünyadaEki Görüntüle 3682470
Eski bir Sahra geleneği yazının görselini eklemeyi unutmuşum içimizdeki o çocuğu arada ucurup salıncağa bindirmeye unutmayalım kızlar
Allahim rahmet eylesin gönlünüze İnşirah ferahlığı versinBende dün dolunayı gördüm ama Dilek dilemek aklıma gelemdi bende bu sayfada az çok yazdım eşimle alakalı durumlar vardi yaklaşık olarak 2 sene önce. Ayrıldık 18 Ekim'de de kendisi vefat etti bu sayfaya gelmemde onun çok katkısı var bende toparlanmaya çalışıyorum çok seviyordum onu ama olmadı bu dünyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?