Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

:) bende hep hayalini kuruyorum istediğim hayatın,evimin bile hayali kurulu,hala daha hayal kurmaya devam ediyorum :)
seninki de çok ilginçmiş ama zaten sen düşlediğini yaşamışsın :)

İstediğiniz eve kavuştunuz mu , hayatı yaşadınız mı

Kaç tane söylediniz

12 yaşında oğlum var . Bu yaşa uygun bu alandaki kitap isimlerini paylaşır mısınız

Bu hüvvemin üvvemin henşarin hangi dilde ?

Bu hüvvemin üvvemin henşarin hangi dilde

Hangi ders ?

Nefret gönderdiğimiz şeyler de bize o şekilde karşılık veriyor

12 yaşında oğlum var . Bu yaşa uygun bu alandaki kitap isimlerini paylaşır mısınız
Merhaba,
Daha küçükken çocuklarıma Louise L. Hayy ın kitaplarını okutmuştum. Ama kitap olarak; Road Dahl,John Boyne, Sharon M. Drapper,Vladamir Tumanov,Jose Mauro de Vasconcelos gibi yazarların hemen hemen tüm kitapları ile birlikte Oz Büyücüsü, Alice Harikalar diyarını da tavsiye ederim. Kitaplarının hepsinin özü aynı aslında… İçindeki gücü keşfet…Aradığın kişinin kendisi ol…
Tüm güzel şeylerin başı sevgidir. Sevginin özü bilgidir. Onunla ilgili ne kadar çok şey bilgilenirseniz ve bunu çocuğunuza gösterirseniz o kadar mutlu olur emin olun. Arkadaş olun onunla, bir arkadaş nasıl bilgiliyse onun gibi bilgilenin. Duyguları ve çeşitliliği hakkında bilgilenin en çok; nerde mutlu, neşeli,umutlu,güvenli,mutsuz,kaygısız,güvensiz hisseder bilin. Bildiğinizi aldığınız önlemlerle ya da yaptığınız ince jestlerle gösterin nacizane.

Bugün muhteşem bir tutulma var. Burda çok defa linkini paylaştığım Mor Alevin bugüne ait paylaşımını eklemek istiyorum. Yine dopdolu yine çok coşkulu; benimle o kadar eşzamanlı ki her zaman kendimi görüyorum yazılarında. Sizlere de uygun mutlaka bir şeyler vardır; tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…