Merhaba arkadaslar iyi akşamlar
Epeydir yazmak istiyordum size ama vakit bulamamıstım..
Ben hikayemi anlatmak istiyorum sizlere. Bu topicten iki kişi biliyor sadece. Buradaki herkesi cok yakın hissediyorum kendime o yuzden paylasmak istedim. Bu sayfayla ocak ayında tanıştım. O dönem 3.tüp bebek tedavim olumsuz sonuclanmıstı. 6.5 yıllık evliliğimde 3 negatif denemem oldu. Üçüncüde yumurtalarım hiç döllenmedi bile. Erkek infertilitesi ile mucadele ediyoruz. Bu altı yıl içinde çektigim acıları tahmin edersiniz. Nefes almak bile bana eziyet gibi geliyordu.
O esnada kendimi toplamak adına Allaha sığındım yine her zaman oldugu gibi. İçimden sürekli çok şükür bin şükür elhamdülillah demeye basladım. Esmalar okudum. Derken nasıl olduysa bu topic karsıma cıktı. İlk sayfadan itibaren adeta içine aldı beni. O kadar guzel bilgiler vardı ki her okumamda beynimde yeni ufuklar acıldıgını hissettim gercekten ve hala da oyle. Yarıladım artık topigide:)
Ben 20 li yaşlarımdan beri düzenli olarak esmalardan okuyorum. Mucizelerinede sonsuz inanıyorum. Bu zamana kadar cok faydasını gordum.
Topicte esmalardan bahsedilen bölümlerde 
			 buttrfly

buttrfly
 Ya Şekur Ya Latif  Ya Vehhab Ya Berr esmalarını önermişti tabi bende hemen basladım. Bu esmaların mucizelere sebep oldugunu soylemişti. Ve nisan ayının ilk haftasında arkadaslar gercekten nasıl oldugunu bizim bile anlayamayacağımız bir sekilde ev sahibi olduk.

Allah isteyen herkese nasip etsin. Rabbim herkese gönlündekini versin hayırlısıyla inş
Bir yıl kvyle aynı binada oturdum. Sonra kiraya cıktık. Tedavilere cok para harcadığımız içinde ev almak gibi bir lüksümüz yoktu. Evet cok istiyordum ama Once bebek olsun ev olur diyordum. Cok şükür bin şükür Rabbim e hiç ummazken Allah mülk nasip etti. Bunu da tamamen esmalara bağlıyorum. Bizim için mucize oldu gercekten. Birikmiş bir paramız yok kredi cekme durumu hiç yok. Eşimin bir öğrencisinin babası müteahhit. Eşimin öğrencisi daha once soylemişti ama biz kredi çekebilecek durumda olmadıgımızı soyleyince babasına yalvarmıs yakarmıs hocama bir daire verelim diye.tabi baba yüregi kabul etmiş hemen

bir aksam telefonumuz caldı hocam bir daire sizindir istediginiz zmn odemeye baslarsınız hiç sorun yok. Ayrıca kendi fiyatının cok altına maliyet fiyatına verecekler. Güvenlikli lüks bir site hala inanın şoktayım. Şimdi duam evimin bir odasını bebek odası yapmak. Şuan inşaat,  bir bucuk seneye bitermiş. O zmana kadar inş Rabbim saglıklı bir evlat nasip eder ve evime kucağımda bebegimle girmek nasip olur inşallah
Bebek içinde esmalar okuyorum sürekli ama henuz onun zaman ı degilmiş önce mevlam ev nasip etti diyorum. Bunda da şüphesiz benim goremedigim mucizeler var. Yaşam bir mucize saglıklı olmak nefes alabilmek bir mucize. Zorlukların ardından nice kolaylıklar veriyor Rabbim bize düşen duayı şükrü dilden gonulden bırakmamak. Allaha hersey kolay. O kullarını hiç ummadığı yerden rızıklandırandır.
Endişe etmek şuan bana o kadar zavallıca geliyor ki. Rabbimiz var bizi bizden cok seven koruyan gözeten. Sadece inanarak dua etmek cokca zikir etmek her durumda şükretmek tüm mesele bu.
Ayrıca ruyalarım cok guzelleşti kızlar. Abim kanser hastası onun için esmalar okuyorum Rabbim şifasına vesile kılar inşallah. Ruyamda bu durumla ilgili guzel ruyalar gordum yol gösterici. Şuan tam acık yazamıyorum ilerde yazıcam inş onuda
Birde buttfrl in hep eşzamanlılık sozu vardır ya hep bende onu yaşamaya basladım. Mesela bir şey düşünüyorum ertesi gün arastırmama gerek kalmadan onunla ilgili müthiş paylasımlar karsıma cıkıyor. Veya rüyamda cevabını alıyorum. Harika enerjiler içindeyim masallah suphanallah. Bu topic sayesinde sizler sayesinde farkındalığım arttı hepinize Özellikle de 
			 buttrfly

buttrfly
 sana cok teşekkür ederim. ❤

Kızlar şu mubarek ayda banada dua ederseni cok sevinirim birde abimin şifa bulması için. Sizin guzel kalbinizle ettiginiz dualar benim için cok kıymetli
İyi ki varsınız dostlar❤❤❤
Biraz uzun oldu sıktıysam hakkınızı helal edin