• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba arkadaslar iyi akşamlar
Epeydir yazmak istiyordum size ama vakit bulamamıstım..
Ben hikayemi anlatmak istiyorum sizlere. Bu topicten iki kişi biliyor sadece. Buradaki herkesi cok yakın hissediyorum kendime o yuzden paylasmak istedim. Bu sayfayla ocak ayında tanıştım. O dönem 3.tüp bebek tedavim olumsuz sonuclanmıstı. 6.5 yıllık evliliğimde 3 negatif denemem oldu. Üçüncüde yumurtalarım hiç döllenmedi bile. Erkek infertilitesi ile mucadele ediyoruz. Bu altı yıl içinde çektigim acıları tahmin edersiniz. Nefes almak bile bana eziyet gibi geliyordu.
O esnada kendimi toplamak adına Allaha sığındım yine her zaman oldugu gibi. İçimden sürekli çok şükür bin şükür elhamdülillah demeye basladım. Esmalar okudum. Derken nasıl olduysa bu topic karsıma cıktı. İlk sayfadan itibaren adeta içine aldı beni. O kadar guzel bilgiler vardı ki her okumamda beynimde yeni ufuklar acıldıgını hissettim gercekten ve hala da oyle. Yarıladım artık topigide:)
Ben 20 li yaşlarımdan beri düzenli olarak esmalardan okuyorum. Mucizelerinede sonsuz inanıyorum. Bu zamana kadar cok faydasını gordum.
Topicte esmalardan bahsedilen bölümlerde buttrfly buttrfly Ya Şekur Ya Latif Ya Vehhab Ya Berr esmalarını önermişti tabi bende hemen basladım. Bu esmaların mucizelere sebep oldugunu soylemişti. Ve nisan ayının ilk haftasında arkadaslar gercekten nasıl oldugunu bizim bile anlayamayacağımız bir sekilde ev sahibi olduk.🙏🙏🙏Allah isteyen herkese nasip etsin. Rabbim herkese gönlündekini versin hayırlısıyla inş
Bir yıl kvyle aynı binada oturdum. Sonra kiraya cıktık. Tedavilere cok para harcadığımız içinde ev almak gibi bir lüksümüz yoktu. Evet cok istiyordum ama Once bebek olsun ev olur diyordum. Cok şükür bin şükür Rabbim e hiç ummazken Allah mülk nasip etti. Bunu da tamamen esmalara bağlıyorum. Bizim için mucize oldu gercekten. Birikmiş bir paramız yok kredi cekme durumu hiç yok. Eşimin bir öğrencisinin babası müteahhit. Eşimin öğrencisi daha once soylemişti ama biz kredi çekebilecek durumda olmadıgımızı soyleyince babasına yalvarmıs yakarmıs hocama bir daire verelim diye.tabi baba yüregi kabul etmiş hemen😊bir aksam telefonumuz caldı hocam bir daire sizindir istediginiz zmn odemeye baslarsınız hiç sorun yok. Ayrıca kendi fiyatının cok altına maliyet fiyatına verecekler. Güvenlikli lüks bir site hala inanın şoktayım. Şimdi duam evimin bir odasını bebek odası yapmak. Şuan inşaat, bir bucuk seneye bitermiş. O zmana kadar inş Rabbim saglıklı bir evlat nasip eder ve evime kucağımda bebegimle girmek nasip olur inşallah
Bebek içinde esmalar okuyorum sürekli ama henuz onun zaman ı degilmiş önce mevlam ev nasip etti diyorum. Bunda da şüphesiz benim goremedigim mucizeler var. Yaşam bir mucize saglıklı olmak nefes alabilmek bir mucize. Zorlukların ardından nice kolaylıklar veriyor Rabbim bize düşen duayı şükrü dilden gonulden bırakmamak. Allaha hersey kolay. O kullarını hiç ummadığı yerden rızıklandırandır.
Endişe etmek şuan bana o kadar zavallıca geliyor ki. Rabbimiz var bizi bizden cok seven koruyan gözeten. Sadece inanarak dua etmek cokca zikir etmek her durumda şükretmek tüm mesele bu.

Ayrıca ruyalarım cok guzelleşti kızlar. Abim kanser hastası onun için esmalar okuyorum Rabbim şifasına vesile kılar inşallah. Ruyamda bu durumla ilgili guzel ruyalar gordum yol gösterici. Şuan tam acık yazamıyorum ilerde yazıcam inş onuda
Birde buttfrl in hep eşzamanlılık sozu vardır ya hep bende onu yaşamaya basladım. Mesela bir şey düşünüyorum ertesi gün arastırmama gerek kalmadan onunla ilgili müthiş paylasımlar karsıma cıkıyor. Veya rüyamda cevabını alıyorum. Harika enerjiler içindeyim masallah suphanallah. Bu topic sayesinde sizler sayesinde farkındalığım arttı hepinize Özellikle de buttrfly buttrfly sana cok teşekkür ederim. ❤🌸😘
Kızlar şu mubarek ayda banada dua ederseni cok sevinirim birde abimin şifa bulması için. Sizin guzel kalbinizle ettiginiz dualar benim için cok kıymetli
İyi ki varsınız dostlar❤❤❤

Biraz uzun oldu sıktıysam hakkınızı helal edin 😊
Merhaba öncelikle eviniz hayırlı olsun inşallah isteğiniz gibi mutlu huzurluolursunuz abinize çok geçmiş olsun benim annem karaciğerden rahatsızdı vefat etti 15 sene önce abimindE karaciğerinde sorun çıktı parça alacaktılar annemden dolayı annede varsa genetik olabilir diye şüphelendiler ben ilk duyduğumda çok kötü oldum ama bu topiği takip ettiğim ilk zamanlarda enerjim o kadar yüksekti ki abimin hastalığı da ozamana denk geldi ilk duydum kardeşim söyledi tabi beni bir koku aldı sonra aradan yarım saat geçmeden kendimi toparladım hiç kimseye anlatmadım insanlar üzülüyor durumu beslemesinler diye eşime bile söylemedim doktor gün vermişti 20 gün falan o süre zarfında hep olumlu düşündüm bilinçatı kitabında birşey okumuştum onu abime uyarladımm size de atıcam şimdi kardeşlerim çok evham yaptılar ama ben rahattım gün geldi parça bile almadılar doktor bakmış gerek yok demiş birşey çıkmadı şükür ve çok şükür o süreyi rahat atlattım eski ben olsaydım kafayı yerdim herhalde burda arkadaşlarda baya söylediler ben güneş tanın tekniğini uyguladım çok kaygılı evhamlı biriydim çok şükür kurtuldum bu durumdan allah ya Şafi ismiyle şifa versin umarım güzel haberlerinizi alırız

Merhaba arkadaslar iyi akşamlar
Epeydir yazmak istiyordum size ama vakit bulamamıstım..
Ben hikayemi anlatmak istiyorum sizlere. Bu topicten iki kişi biliyor sadece. Buradaki herkesi cok yakın hissediyorum kendime o yuzden paylasmak istedim. Bu sayfayla ocak ayında tanıştım. O dönem 3.tüp bebek tedavim olumsuz sonuclanmıstı. 6.5 yıllık evliliğimde 3 negatif denemem oldu. Üçüncüde yumurtalarım hiç döllenmedi bile. Erkek infertilitesi ile mucadele ediyoruz. Bu altı yıl içinde çektigim acıları tahmin edersiniz. Nefes almak bile bana eziyet gibi geliyordu.
O esnada kendimi toplamak adına Allaha sığındım yine her zaman oldugu gibi. İçimden sürekli çok şükür bin şükür elhamdülillah demeye basladım. Esmalar okudum. Derken nasıl olduysa bu topic karsıma cıktı. İlk sayfadan itibaren adeta içine aldı beni. O kadar guzel bilgiler vardı ki her okumamda beynimde yeni ufuklar acıldıgını hissettim gercekten ve hala da oyle. Yarıladım artık topigide:)
Ben 20 li yaşlarımdan beri düzenli olarak esmalardan okuyorum. Mucizelerinede sonsuz inanıyorum. Bu zamana kadar cok faydasını gordum.
Topicte esmalardan bahsedilen bölümlerde buttrfly buttrfly Ya Şekur Ya Latif Ya Vehhab Ya Berr esmalarını önermişti tabi bende hemen basladım. Bu esmaların mucizelere sebep oldugunu soylemişti. Ve nisan ayının ilk haftasında arkadaslar gercekten nasıl oldugunu bizim bile anlayamayacağımız bir sekilde ev sahibi olduk.🙏🙏🙏Allah isteyen herkese nasip etsin. Rabbim herkese gönlündekini versin hayırlısıyla inş
Bir yıl kvyle aynı binada oturdum. Sonra kiraya cıktık. Tedavilere cok para harcadığımız içinde ev almak gibi bir lüksümüz yoktu. Evet cok istiyordum ama Once bebek olsun ev olur diyordum. Cok şükür bin şükür Rabbim e hiç ummazken Allah mülk nasip etti. Bunu da tamamen esmalara bağlıyorum. Bizim için mucize oldu gercekten. Birikmiş bir paramız yok kredi cekme durumu hiç yok. Eşimin bir öğrencisinin babası müteahhit. Eşimin öğrencisi daha once soylemişti ama biz kredi çekebilecek durumda olmadıgımızı soyleyince babasına yalvarmıs yakarmıs hocama bir daire verelim diye.tabi baba yüregi kabul etmiş hemen😊bir aksam telefonumuz caldı hocam bir daire sizindir istediginiz zmn odemeye baslarsınız hiç sorun yok. Ayrıca kendi fiyatının cok altına maliyet fiyatına verecekler. Güvenlikli lüks bir site hala inanın şoktayım. Şimdi duam evimin bir odasını bebek odası yapmak. Şuan inşaat, bir bucuk seneye bitermiş. O zmana kadar inş Rabbim saglıklı bir evlat nasip eder ve evime kucağımda bebegimle girmek nasip olur inşallah
Bebek içinde esmalar okuyorum sürekli ama henuz onun zaman ı degilmiş önce mevlam ev nasip etti diyorum. Bunda da şüphesiz benim goremedigim mucizeler var. Yaşam bir mucize saglıklı olmak nefes alabilmek bir mucize. Zorlukların ardından nice kolaylıklar veriyor Rabbim bize düşen duayı şükrü dilden gonulden bırakmamak. Allaha hersey kolay. O kullarını hiç ummadığı yerden rızıklandırandır.
Endişe etmek şuan bana o kadar zavallıca geliyor ki. Rabbimiz var bizi bizden cok seven koruyan gözeten. Sadece inanarak dua etmek cokca zikir etmek her durumda şükretmek tüm mesele bu.

Ayrıca ruyalarım cok guzelleşti kızlar. Abim kanser hastası onun için esmalar okuyorum Rabbim şifasına vesile kılar inşallah. Ruyamda bu durumla ilgili guzel ruyalar gordum yol gösterici. Şuan tam acık yazamıyorum ilerde yazıcam inş onuda
Birde buttfrl in hep eşzamanlılık sozu vardır ya hep bende onu yaşamaya basladım. Mesela bir şey düşünüyorum ertesi gün arastırmama gerek kalmadan onunla ilgili müthiş paylasımlar karsıma cıkıyor. Veya rüyamda cevabını alıyorum. Harika enerjiler içindeyim masallah suphanallah. Bu topic sayesinde sizler sayesinde farkındalığım arttı hepinize Özellikle de buttrfly buttrfly sana cok teşekkür ederim. ❤🌸😘
Kızlar şu mubarek ayda banada dua ederseni cok sevinirim birde abimin şifa bulması için. Sizin guzel kalbinizle ettiginiz dualar benim için cok kıymetli
İyi ki varsınız dostlar❤❤❤

Biraz uzun oldu sıktıysam hakkınızı helal edin 😊

Eklentiler

• F80A2C9C-DA8C-410B-92D3-FF8EF38C979E.webp
    F80A2C9C-DA8C-410B-92D3-FF8EF38C979E.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba öncelikle eviniz hayırlı olsun inşallah isteğiniz gibi mutlu huzurluolursunuz abinize çok geçmiş olsun benim annem karaciğerden rahatsızdı vefat etti 15 sene önce abimindE karaciğerinde sorun çıktı parça alacaktılar annemden dolayı annede varsa genetik olabilir diye şüphelendiler ben ilk duyduğumda çok kötü oldum ama bu topiği takip ettiğim ilk zamanlarda enerjim o kadar yüksekti ki abimin hastalığı da ozamana denk geldi ilk duydum kardeşim söyledi tabi beni bir koku aldı sonra aradan yarım saat geçmeden kendimi toparladım hiç kimseye anlatmadım insanlar üzülüyor durumu beslemesinler diye eşime bile söylemedim doktor gün vermişti 20 gün falan o süre zarfında hep olumlu düşündüm bilinçatı kitabında birşey okumuştum onu abime uyarladımm size de atıcam şimdi kardeşlerim çok evham yaptılar ama ben rahattım gün geldi parça bile almadılar doktor bakmış gerek yok demiş birşey çıkmadı şükür ve çok şükür o süreyi rahat atlattım eski ben olsaydım kafayı yerdim herhalde burda arkadaşlarda baya söylediler ben güneş tanın tekniğini uyguladım çok kaygılı evhamlı biriydim çok şükür kurtuldum bu durumdan allah ya Şafi ismiyle şifa versin umarım güzel haberlerinizi alırız
Amin canım Allah razı olsun🙏Rabbim anneciginizin mekanını cennet eylesin.
Abinize de cok gecmiş olsun. Sağlık huzur versin ailenize. Bu hastalık tum aileyi yıpratıyor surekli kaygı içinde oluyorsun. Bende zaman zaman düşüyorum ama cogunlukla pozitifim iyi olacagına inancım tam. Çarş günü hast gidecek inş hayırlı haberler alırız.paylasımın için cok teşekkürler Allah razı olsun ❤️❤️😘

Merhaba, çok eskiden günlük tutma zamanlarında yazmaktan sıkıldığımda sayfa süslemek için hayallerimi basitçe çizerdim sonra alışkanlık oldu. Tabi artık hergün yeni birşey değilde yılda 1 2 kez ne istiyorum ben diye kendimi dinleyip çiziyorum. Ressam gibi değil basitçe karalama şeklinde. Düşünce gücüne beni inandıran da bu alışkanlığım oldu. O kadar çizdiklerime benzer şeyler o kadar çabasız şekilde girdi ki hayatıma bakıp bakıp şaşırıyorum şimdi o çizimlere. İlginç şekilde etkili. Eşime gösteriyorum o da şaşırıyor. Deneyin zararı olacak birşey değil en kötü ihtimalle sadece eğlence katar hayatınıza. :KK200:

Merhaba, çok eskiden günlük tutma zamanlarında yazmaktan sıkıldığımda sayfa süslemek için hayallerimi basitçe çizerdim sonra alışkanlık oldu. Tabi artık hergün yeni birşey değilde yılda 1 2 kez ne istiyorum ben diye kendimi dinleyip çiziyorum. Ressam gibi değil basitçe karalama şeklinde. Düşünce gücüne beni inandıran da bu alışkanlığım oldu. O kadar çizdiklerime benzer şeyler o kadar çabasız şekilde girdi ki hayatıma bakıp bakıp şaşırıyorum şimdi o çizimlere. İlginç şekilde etkili. Eşime gösteriyorum o da şaşırıyor. Deneyin zararı olacak birşey değil en kötü ihtimalle sadece eğlence katar hayatınıza. :KK200:
Ne kadar güzel değil mi tıpkı hıdrellezde yaptığımız gibi 🤗
Ben dolunay zamanlarinda icimdeki negatifleri yazar yakarım. Sonra yeni ay icin çizimlerimi yapıp dilekler yazarım benim hayrıma olan herşey gerçekleşti ŞÜKÜRLER OLSUN 🙏❤⚘

Bu yazı soru soran arkadaslara genel bir cevap gibi geldi okuyunca paylaşmak istedim 👍☺️

Bedeniniz Bir İllüzyon

Bağlantıda olduğunuz insanlarla dolanık haledesiniz.
Size gerçekten de hücrelerin nasıl çalıştığının bilimini göstereceğim ve bugün dünyadaki çoğu doktordan daha çok bilgiye sahip olacaksınız. Çünkü onlar halâ genlere inanıyorlar. Sizler 50 trilyon hücreden oluşuyorsunuz ve hücreler canlı varlıklar. Dolayısıyla, sizler yalnız değilsiniz.
Bedeninizdeki her hücre, içinizde eksi voltaja ve dışınızda da pozitif voltaja sahiptir. Her bir canlı hücre bir pildir. Her bir hücre yaklaşık 1.4 volttur. 50 trilyon çarpı1.4 volt, şu anda bedeninizde 700 trilyon volt elektrik yapar. Eğitim ve meditasyonlarla bu enerjiye odaklanabilrisiniz. Buna “Çi“ denir ve siz bu enerjiyi şifa için kullanabilirsiniz. Dolayısıyla, kendinizi fiziksel bir varlık olarak görürken; yeni fizik, sizin şu anda birbiri ile etkileşimde olan “enerji dalgaları” olduğunuzu söylüyor. Tüm hayvanlar, tüm bitkiler titreşimle, titreşerek iletişim kuruyorlar. Ceylan, aslana gidip de “sen benim arkadaşım mısın?” demez. Çünkü bir mesafeden enerji hissedilebilir ve ceylan onun yanına kötü titreşimlerden, hislerden dolayı gitmez.
Eğer bizlere küçükken titreşimlere karşı hassas olmamız söylenseydi, kötü ilişkiler ve kötü yerlerde kendimizi bulmayabilirdik. Ama genellikle hislerimizle ilerlememiz ve insanların söylediklerini dinlememiz söylenir.
“Dil, Duyguları Saklamak İçin Tasarlanmıştır”
Olay şu; tüm organizmalar titreşimle iletişimde olurlar. İyi bir yerde mi, yoksa kötü bir yerde mi olduklarını titreşimleri OKUyarak bilirler. Biz insanlar bu beceriye sahibiz ama bunu kullanmak için eğitilmedik.
İnsanları gördüğümüzde, burada siz dinleyicilere baktığımda ya da siz bize baktığınızda, insanları fiziksel parçacıklar ya da makine olarak görürüz. Ama bu bir illüzyondur! Çünkü bizler etkileşen dalgalarız. Bu yüzden sadece alanın içinde olarak, bir insan diğer bir insanı etkileyebilir. Ve bugün fizik, fiziksel olanı değil, titreşimleri çalışıyor, inceliyor. Kuantum fiziğinde, bizler parçaçıkları çalışmayız, bizler dalgaları çalışırız ve dalga girişimlerini çalışırız. Tüm dalgaların bir araya gelmesine “ALAN” deriz. Dolayısıyla atomlardan meydana geliyorsunuz ama “alansınız” da! Herşeyle bağlantıdasınız, herşeye bağlısınız. Çünkü dalgaları ayıramazsınız.
Şimdi sizlere düşüncelerinizin nasıl dışarı çıkıp, dışardaki yaşamınızı etkilediğini göstereceğim. Bu, yeni bir teknoloji olan Magnetoensefalografi (MEG) daha eski resmi.
EGG’de ise cildinize teller yerleştiriliyor ve beyin aktiviteniz okunuyor. MEG’de kontrol çubuğu-sonda kafanıza dokunmuyor bile. Beyin aktivitenizi beyninizin dışında okuyabiliyorsunuz. Bu sihir değil. Düşünceleriniz, beyninizin içinde sınırlı değildir. İnsanların, parçaçık olmadığını, dalgalar olduğunu ve dalgaların birbirine karıştığını, dolandığını söylüyorum. Bağlantıda olduğunuz insanlarla dolanık haldesiniz.
Şu duruma pek çok kişi aşinadır: Yıllardır görmediğiniz bir kişiyi düşünün... “Arkadaşım John’u 10 yıldır görmüyorum” derim ve telefon çalar, arayan John’dur ya da ondan bir mektup gelir. Tıpkı plasebo, nosebo gibi. Birisi hakkında olumlu düşündüğünüzde, o kişi de sizinle iletişim kurmak için çaba harcar. Ama bu durum iki şekilde de işler. Eğer biri hakkında olumsuz düşünüyorsanız, nerede olurlarsa olsunlar, sizin hakkınızda olumsuz konuşma yaparlar.
Dolayısıyla şunu fark etmek çok önemli; düşünceleriniz ve yargılarınız sadece sizinle bağlantılı değil, ayrıca hakkında konuştuğunuz insanlarla da bağlantılıdır. O zaman insanlar şunu bilmelidir ki; eğer doğru frekansı çıkarırsanız, kristal bir kadehi bile patlatabilirsiniz! Buna harmonik (ahenkli-uyumlu) rezonans veya yapıcı girişim denir. Sizler tıpkı beyninizle diyapazon (ayarlama-ses çatalı) gibi olursunuz; düşüncelerinizin frekanslarını yayınlarsınız.
Hangi goblet-kadeh düşüncelerinize tepki verir? Sizin düşüncelerinizle uyumlu şekilde rezonansa giren! Eğer korku içinde yaşarsanız, Dalai Lama’yı aktive edemezsiniz, onun yerine Scarface (yaralı yüz-film-gangaster) ortaya çıkar. Dolayısıyla, düşündüğünüzde, dünyada düşüncelerinizle bağlantılı bu tarz şeyleri harekete geçirip, aktive edersiniz. Soyguncu, caddede yürüdüğü farklı insanlardan hangisine saldıracağını seçmeye çalışır. Aralarında en çok korkanı seçer! En çok korkan, korku yayını yapıyordur, korku titreşimi yolluyordur ve bu da soyguncuyu çağırmak anlamına gelir. Soyguncunun birşey yapmasına gerek yoktur, gider ve “bummm” ve bu haldeki herkes de ona her şeyini verir. Bu bireysel olarak bu şekilde işlerken, bir grup insanla çok daha güçlü hale gelir. Yeterince insan savaşmaya hazır olmadan savaşamazsınız!..
Burada kitlesel hareketin bir resmini göstereceğim. Bu 9 Eylül’den bir sene sonra, New York şehri ile alakalı. Bu 11 Eylül 2002.
9 Eylül’ün 1.Yıldönümü. New York’daki insanlar o gün için ne düşünüyorlardı?.. Bakın; Kazanan numara: 911 (9/11)..
Bizler kollektif olarak gerçekliği yaratıyoruz. Dolayısıyla, kendinize baktığınızda, sizler tek, yalnız bir varlık değilsiniz. 50 trilyon hücre topluluğundan oluşuyorsunuz. “Topluluk” kelimesini anlamak önemli. Her bir hücre akıllıdır ama topluluk içinde kendi bireysel akıllarını bırakırlar ve merkezi sese tepki verirler. Topluluk bir şeyi temsil eder, o bir şeye “organizma” denir. O toplulukta, bir hücre merkezi sesi takip etmelidir. Merkezdeki ses “öl!” derse, hücreler ölür. Merkezi ses, zihin’dir.
Şimdi size zihnin iki kısmının doğasından ve bazen hayatlarımızı kontrol etmede neden problem yaşıyoruz bunlardan bahsetmek istiyorum…
Bu zihnin nasıl çalıştığını ve rolünü konuşmak istiyorum. İlk olarak çevreden sinyaller vardır; içsel ve dışsal. İçsel ve dışsal çevre. Beyin, beynin fonksiyonu, sinyalleri algılar ve sonra da bu sinyalleri yorumlar ve sonra da genetiği ve davranışları kontrol etmek için bilgiyi hücrelere yollar.
Dolayısıyla beynin fonksiyonu: “algılama” buradan beyin, zihni yaratıyor.
Şimdi, “plasebo etkisi” diye bir şey duyuyoruz. Plasebo etkisi, çok olumlu bir düşünceye sahip olduğunuzda birşey sizi şifalandırabilir, hattâ bu bir şekerden oluşmuş ilaç da olabilir ve siz bunu bilmezsiniz ve siz bunun gerçek ilaç olduğuna inanırsınız ve buna inandığınız için de onunla iyileştirebilirsiniz. Aslında ilaç size iyileştirmemiştir, düşüncesi size iyileştirmiştir. İstatistikler, tüm tıbbi iyileşmelerin, buna ameliyatlar da dahil, üçte biri, plasebo etkisi sonucu olduğunu söylüyor. “Plasebo etkisi” olumlu düşünceye sahipken meydana geliyor. Peki olumsuz düşüncede ne oluyor? Bunu tıp size söylemez. Olumsuz düşünce vardır ve bununda etkisine da “Nosebo etkisi” denir ve olumlu düşünce gücü size nasıl iyileştirirse, aynı şekilde olumsuz düşünce de size öldürebilir. Her ikisinde de aynı etki vardır. Bir tanesi daha olumlu, bir tanesi ise daha olumsuzdur. Ancak, sağlığınız üzerindeki etkileri tam olarak aynıdır! Bir tanesi sizi iyileştirirken, diğeri size hasta yapar.
Olay şu; olumsuz düşünce kemoterapinin tüm etkilerini yaratabilir!!!
O zaman şimdi şunu düşünün: eğer bir doktor sizin bir hastalığınız olduğunu ya da öleceğinizi söylerse, ve siz de uzman diye doktora inanırsanız, inancınız hastalığı size verir ve ölmenize neden olur!
Amerika’da, Güney’de, Vaftizci Köktendinciler diye dini bir grup var ve bu tek grup,kendilerini ekstazi(kendinden geçme), dini ekstazi haline sokuyor ve Tanrı’nın onları koruduğuna inanıyorlar ve onlar yılanlarla çalışıyorlar, zehirli yılanlarla, çıngıraklı yılanlar gibi..ve hattâ yılana kendilerini sokturuyorlar ve onlara hiç bir şey olmuyor!
Şuna bakın... bazıları toksik/zehirli dozlarda striknin (kargabüken özü) içiyorlar ve o inanç halindeyken, bu onları etkilemiyor.
Eğer toksik bir zehir içebiliyorsak, o zaman yiyeceklerdeki, havadaki ve diğer herşeydeki toksikler için neden endişe duyuyoruz ki?!.. Çünkü, toksinlerin bizi öldürebileceği inancına sahibiz de ondan. Ancak, bunu bilmeme rağmen, striknin içmem!! Neden mi? Çünkü, benim inancım onların inancı kadar kuvvetli değil!
Dolayısıyla, eğer çok güçlü inançlarla yetişip, programlanırsak, şu anda olduğumuzdan çok daha güçlü hale geliriz.

Bruce Lipton
Çeviri: AylinER

Hadi Hayatı Pozitife Çevirelim Hanımlar 🤗🌺🌎🕊🦋🍀🌸⭐❤️
C0ACF27B-F3CC-4567-B3BC-5B300AE69625.webp

HAYATI POZİTİFE ÇEVİRMENİN 8 ADIMI

Çok gerginsin ve dünya üstüne üstüne geliyor. Aslında işlerin bu kadar ters gitmesinin temel sebebi olaylara bakış açınla ilgili. Ünlü bir söz var dünyaya gülümsersen o da sana gülümseyecektir diye. Hadi gelin hayatı pozitife çevirelim.

Dünyadaki en güzel ve en güzel şey, görülmez ya da dokunulmaz - Sadece kalp ile hissedilir.

Pozitif düşünmek için 8 adım.
▪️Dünyanın sonu gibi düşünüyoruz.
Çoğu zaman yaşadığımız negatif bir olayı dünyanın sonu gibi düşünüp kendimize çok yükleniyoruz. Aslında olaylar baktığımız kadar kötü olmuyor ve genellikle bir süre sonra yoluna giriyor.
▪️Sadece bizim başımıza gelmiyor.
Her olaya sanki sadece bizim başımıza geliyormuş gibi muamele ediyoruz. Aslında hepimizin başına öyle yada böyle gelen olaylar bunlar.
▪️Çaresiz değiliz.
Hiç bir zaman çaresiz değiliz. Olumsuz hissetmemizin en büyük sebebi bu zaten çaresiz durumda hissetmemiz.
▪️İnsanlara negatif bakmayı bırakmalıyız.
Herkes kötü ve bize zarar verecek anlayışından sıyrılmalıyız. Evet hayatta gerçekten art niyetli insanlar var ama hepsi bizi kuşatmış durumda değil onun için olumsuzluğun bu adımını bırakmamız gerekiyor.
▪️Dünya kötü bir yer değil.
Üçüncü sayfa haberlerinden sonra dünyanın sonu gelmeli diye düşünebilirsiniz. Ama dünya kötü bir yer değil. Haberlerde iyi ve olumlu haberlerden çok kötü ve negatif durumları haber yaparlar. Onları suçlayamayız. İlgi çeken haber şekli budur. Fakat haberleri izleyerek kararınızı vermeyin. Gerçekten çok iyi şeyler ve güzel olaylar oluyor. Dünyaya olumlu bir pencereden bakın.
▪️Gülümsemek harikadır.
Hayatınızda gülümsemeyi ihmal etmeyin. Gülümsemek ve gülmek insanın en güzel duygu ve eylemlerinden biridir. Gülerek hayatınızı tamamen pozitife çekebilirsiniz.
▪️Olumlu cümleler kurmak önemlidir.
Konuşmalarında ve sohbetlerinizde olumlu şeylerden bahsetmek size çok büyük avantaj sağlar. Bu çevrenizdeki enerjiyi de değiştirir.
▪️Takıntıları ve kaygıları bırakmanın tam zamanı.
Artık şu kafamıza takıp büyüttüğümüz olayları bırakmanın tam zamanı. Geçmişle hesaplaşmayı bırakın. Geçmiş geçmişte kaldı. Geleceğe umutla bakabilmek için geriye değil ileriye bakmalıyız unutmayın!

- Helen Keller -

Ne güzel canım enerjinin yerine gelmesi şifa olması hepimiz iyiki varız... :KK200:
Zaman yönetimini paylaşacağım videodaki yöntemi ben beğendim Bu adamın videolarını paylaşmayı düşünüyordum senin sorunla ilki gelsin... Umarım uygulamak isteyene faydalı olur.

Harika bir video daha *** ZİNCİRİ KIRMAYIN ***

Kelimelerin Gücü ⭐⭐⭐

Eki Görüntüle 2072566
Ayna nöronları, hayranlıkla okuduğun ya da duyduğun , başkalarına ait başarı hikayelerini, sana ait tecrübeler olarak kaydeder ....
AYNA NÖRONLAR
Hepimiz hayatımızın bir anında başkalarının ne düşündüklerini bilmeyi istemişizdir. Belki de şu an bile istiyorsunuz bunu. Açıkçası ben bilmek isterdim, karşımdakinin beni nasıl düşündüğünü ya da benim için nasıl duygular beslediğini.

Hepimizin başına gelmiştir; arkadaşınızla evde otururken, televizyon seyrederken ya da hehangi başka birşey yaparken bir şey yapmaya yeltenirsiniz(örneğin; su almak). Ama bazen o sizden önce davranır ve siz daha elinizi suya atmadan arkadaşınız suyu size uzatmıştır bile. Daha günlük bir örnek vereyim; herhangi biriyle, herhangi bir yerde ve herhangi bir konu hakkında konuşurken ne söyleyeceğini unutursun. Olur ya, tıkanırız. Ama karşımızdaki kişi söyleyeceğimizi tamamlar. Hem de tam bizim istediğimiz gibi. Böyle küçük zihin okuma denemeleri hayatımıza serpiştirilmiş durumda. Bazılarımız farkında ama pek çoğumuz farkında değil. Peki biz bu küçük zihin okuma işini nasıl beceriyoruz?

İşin sırrı beynimizdeki ayna nöronlar! Ayna nöronlar daha çok beynimizin parletal lobunda(beynimizin arka üst kısmı) bulunuyorlar. Ve bu nöronların arkası çok iyi. Bağlantıları saymakla bitmiyor. Ama bu bağlantıların en önemlileri; hareketten sorumlu motor bölgeler, konuşma ve işitileni anlama, duygulardan sorumlu limbik sistem ve düşünce oluşturmakla görevli frontal bölgedir.

Bu işin eskiden bilinçli olarak yapıldığı düşünülüyordu. Yani bizim su istediğimizi arkadaşımız hareketlerimizden anlıyor ve bize suyu uzattığı düşünülüyordu. Ama büyük bir tesadüf eseri bu olayın böyle işlemediğini aslında işin içine ayna nöronlar olduğu ortaya çıktı.

Bir kaç bilimadamı maymunlarla ilgili zihin okumayla hiçbir alakası olmayan bir deney yapıyorlar. Camla ayrılmış iki odanın birinde maymunlar ve doğal ortamları, diğerindeyse bilimadamları ve doğal ortamları bulunuyor. Mola verilmiş bir zamanda bir bilimadamı su içmek için elini bardağa uzattığında, maymunun beyninde susayınca harekete geçmesi gereken reseptörlerin de hareketlendiğini görmüş. Tesadüf sanmışlar ama olayı tekrarlayınca bunun bir tesadüf olmadığını anlamışlar. Ayna nöronlar ilk olarak, işte böyle farkedildi.

Peki nasıl çalışıyor bu ayna nöronlar? Beş duyu organımızla algıladığımız duyumlar, elektiriksel sinyallere dönüşerek beyne yani nöronlara aktarılır. (Kavrama, bu duyumlardan biridir.) Beyinde kısmen özelleşmiş olan nöronlar bu duyumla ateşlenir. (Elmayı kavrayınca ateşlenmesi gereken nöronlar ateşlenir.) Nöronların milyonlarca bağlantısı sayesinde binlerce nöron bu duyum karşısında ne yapmamız gerektiğini söyler. (Elmayı kavrama, onun düşmesini önleme v.b.) Bu işlem bitmeden devam eder. Ama n’apmamız gerektiğini bütün nöronlar söyleyebilir bize. Ayna nöronların diğer tüm nöronlardan farkı elmayı kavrarken ateşlenmesi gereken nöronlara, karşıdaki kişi elmayı tutunca ateşlenmesi gerektiğini söyleyen sinyaller göndermesidir.

Kısaca anlatmak gerekirse; karşımızdaki kişi elmayı kavradığında biz de elmayı kavrayacakmışız gibi düşünürüz. Empati gibi. Ayna nöron ismi de zaten buradan gelir. Bu nöronlar ayna görevi üstlenirler bir bakıma ve karşıdaki hareketi kopyalarlar. Zihin okuma işlemi de bu sayede gerçekleşir.

-Alıntı - Bilgiustam.com
Yepyeni ogrendigim bir teknik var.Ama su an deneyimliyorum sadece.Sanirim bu teknige ait o sorular da.
Yasadigimiz her guzel seyin ardindan soruyoruz sadece, daha nasil guzel olabilir??? Cevaplar sizi fazlasiyla gelip bulacak.Bu aynen basina olmadik kotu seyler gelen insanin daha ne kadar olabilir ki derken daha beterini yasamasi gibi.Ayni prensiple calisiyor : ))) Mesela istediginiz seyler icin yine soruyorsunuz" .... nin gerceklesmesinicin olanaklar nelerdir? " Birakin cevaplansinlar...Hic pesine dusmuyoruz canlar, evren yasalari islesin :KK200::KK200:
Ben size çocukken başıma gelen mutlu bir anıyı anlatayım. İlk okul son sınıfım 95 senesi o zaman nerde çekim yasası secret falan çocuğum ailemin bile haberi yoktur böyle enerjilerden. Anadolu lisesi hazırlık dersanesine gidiyorum evin yakınında hafta sonları. Yol üzerinde de bir pastane var son bir kaç haftadır bir pasta var kocaman Harika dağ gibi eteğinin üstüne oturtulmuş barbie bebekli bir pasta ona böyle basıl bakıyoruz bir kaç arkadaş vaayy bebeğe bak pastaya bak diye :) benim derdim pasta değil tabi bebek ...

O zamanlar her istediğin oyuncak hemen alınmazdı şimdiki gibi çeşitlilik ve imkanlar yoktu. Aileme de demiyorum böyle birşey var alabilir miyiz diye Doğum günüm değil özel bir gün değil birde müsriflik mi olur diye çekiniyorum...
Artık nasıl bir enerji ile beğenip kendimin gibi benimsemişsem birkaç gün sonra babam koca bir paketle eve geldi. Gel bak burda ne var dedi . Kocaman nerdeyse 15-20 kiloluk deterjan kutusu ben garip garip bakıyorum ne yapacam ben bunu yaaa anneme almış işte babam diye sonra kutunun içinden barbie bebek çıktı hediye promosyon gibi birşey Allahım ben nasıl şaşırdım :skandal: Nası yani diye ... evde deterjana herzaman ihtiyaç oluyor bebek çok güzeldi aldım dedi :)
Bırak babama anneme bile söylememiştim ben.... saçları up uzun işte topuklu ayakkabıları var elbiseleri... hani şu oyuncak mağazalarında olan pahalı kalitelilerinden bilmem ne marka hani çok istersin aile almaz sana içimde de kalmış :olamaz: Nası mutlu olmuştum yaa çocukluk çok güzel birşey halbuki alınabilir bile ama neyse..
Böyle işte komik ve tatlı bir anım Evrenden ne istediğinize dikkat edin derler yaaa. Ben resmen çocuk aklımla bebekle anlaşma yapmışım daha güzeli ayağıma geldi. O bebeği hala saklarım ben koskoca evli kadın :) hatırlar gülerim ....
Sahracım ne guzel bir hikaye okurken gozlerim doldu biliyor musun. Babamda bana mavi saçlı bir bebek almıştı o kadar mutlu olmustum ki aklıma o anım geldi. İlkokuldaydım bende. Test sınavlarında yapamadığım sorularda içimden Bebegimle konuşur hangisi dogru hangisini işaretliyim diye sorardım😀ilk bilinçaltı uygulamasını Bebegimle yapmışım meger şimdi bunu hatırladım😀

Yukarıda paylaştığım videoları henuz izlemedim bende ama tekrar paylasmak istedim faydası olur diye

Merhaba arkadaşlar. Sizin tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var lütfen aydınlatın beni.Ben haksızlığa uğradığım zaman bunu üzerimden atamıyorum. Yakın zamanda büyük bir haksızlığa uğradım ben bütün iyi niyetimle yaklaştığım kişiler tarafından büyük üzüntüye uğradım. Bir kelimeyi söylerken 10 defadan fazla düşünüp karşımdaki incinir mi diye geri yuttum. Bi açıklama yaparken karşımdaki kırılmasın diye yumuşakca yaptım. Benim birine bişey olsa üzüleceğim konularda o kişilerin bana olsa açık açık sevineceğini gördüm. Ve bi kaç aydır sesimi bile çıkarmadan sadece izledim yeri geldi ağladım, yeri geldi hastalandım hak etmediğim Haksızlıktan. Karşıdakiler mi naptı? Pişkinlik,birbirini gaza getirme,nispet. Suçum mu ne hiç birşey. 1 günde mantıklı sebep yokken nasıl olay bu hale geldi. En kötü dönemimde elimi tutar sandıklarım nasılda o kötü günümü körüklediler. Ve en çokta canımı acıtan bunu ben asla ama asla yapmazdım. Başkasının acısını kendime malzeme bilmezdim.Hep acabalar, acaba yaptıklarının farkına varacajlar mı,acaba vicdanları sızlıcak mı, acaba bu kız bize hiç ama hiç bişe yapmadı biz niye böyle yaptık dicekler mi. İstediğim eskisi gibi asla olmak değil. Bunları yapanlarla olmakta istemem zaten. Empatisi, anlayışı olmayanlar geçirdiğim zamana yanarım. Bir diğerini yanımda çekiştirmeye çalıştıklarında hep susturdum,yanlış anlamışsınızdır, o öyle biri değil, farkında olmadan yapmıştır diyip konu kapattım.Müsade etmedim, ve etmedikçede utandılar bir daha kötü bişe diyemediler. Veeee o çekişyirdikleri yani benim çekiştirmelerine müsade etmediğim şimdi can ciğerleri oldu. Ve dedikodusunu yaptırmadığım kişi dedikodumu yapmak için can atıyor. Şimdi sıkıntım o ki kızlar kendimi bunları düşünmekten alamıyorum. Gece yatıyorum aklımda, gece bir kaç saniyelik uyansam ilk aklımda,yemek yiyorum,iş güç yapıyorum,dua ediyorum hep aklımda niye bu kadar düşünüyorum düşünmek istemiyorum gerçekten istemiyorum nasıl kurtulacam. Hakkınızı helal edin içim doldu ilk defa birine döktünce böyle uzun oldu
buttrfly buttrfly cnm bu bahsettiğin tekniğe devam ediyor musun faydasını gordun mu?

Evet canim hem de çooook faydasini, görüyorum 🤗🤗 Hatta artik son zamanlardaki paylaşimlarda gorursunuz hep soru soruyorum; gercek hayatimda da böyle. Hani diyoruz ya akliniza bir şarki takilir ama cikaramazsiniz ya da bir sorunun çozumu gelmez ; bilincaltina teslim edin o çözer. Bundan daha güzel nasil olur sorulari da bu sorulardan oluyor veee cok guzel cevaplar geliyor. Sınırsız sonsuz evrendeyiz, genişledikce genisliyor. Önce bizi hazırlıyor enerji olarak, sonra da alanimizi dizayn ediyor 🤭🤩

Sahracım ne guzel bir hikaye okurken gozlerim doldu biliyor musun. Babamda bana mavi saçlı bir bebek almıştı o kadar mutlu olmustum ki aklıma o anım geldi. İlkokuldaydım bende. Test sınavlarında yapamadığım sorularda içimden Bebegimle konuşur hangisi dogru hangisini işaretliyim diye sorardım😀ilk bilinçaltı uygulamasını Bebegimle yapmışım meger şimdi bunu hatırladım😀

Yukarıda paylaştığım videoları henuz izlemedim bende ama tekrar paylasmak istedim faydası olur diye
Yaa ne tatli anilar❤️ icimdeki cocugu hatirladikca daha cok seviyorum. Ben de bi animi anlatayim. Kucukken yani ilkokulda her gun kendime 3 dilek hakki verirdim. Ve onlar gerceklesirdi🤭🤭😊İste soyle olsun boyle olsun, annemle babamin arasi iyi olsun tarzinda. Maddi bir sey istedigimi hatirlamiyorum ama cocukluk kesin bebek istemisimdir🤣🤣eger o gunluk dilek hakkim yetmezse 1dilegimi daha cok dilek hakkim olsun diye bolerdim🤣🤣🤣ben de bilincaltimi kodlamayi o yasta ogrenmisim. Ama sonra unutuluyor tabi.
Bir de annemle hic anlasamazdik cok kotu davrandigini dusunurdum o zamanlar (tabi simdi o zaman ki sartlar diyorum)😊bir gun cok buyuk kavga etmistik. Yine ilkokuldayim. Mutfaktaydim elime aldim bicagi baglarimi kesiyorum seninle dedim. Kendimce bag kestim🤣o yasta bayaa bisey kesfetmisim aslinda. Demek ki egolarimizdan onyargilarimizdan kurtulsak ic sesimizle dogruyu bulcaz❤️❤️❤️♥️

Teşekkürler canım çocuk doyumsuzlugu işte 🙈☺️

Merhaba arkadaşlar. Sizin tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var lütfen aydınlatın beni.Ben haksızlığa uğradığım zaman bunu üzerimden atamıyorum. Yakın zamanda büyük bir haksızlığa uğradım ben bütün iyi niyetimle yaklaştığım kişiler tarafından büyük üzüntüye uğradım. Bir kelimeyi söylerken 10 defadan fazla düşünüp karşımdaki incinir mi diye geri yuttum. Bi açıklama yaparken karşımdaki kırılmasın diye yumuşakca yaptım. Benim birine bişey olsa üzüleceğim konularda o kişilerin bana olsa açık açık sevineceğini gördüm. Ve bi kaç aydır sesimi bile çıkarmadan sadece izledim yeri geldi ağladım, yeri geldi hastalandım hak etmediğim Haksızlıktan. Karşıdakiler mi naptı? Pişkinlik,birbirini gaza getirme,nispet. Suçum mu ne hiç birşey. 1 günde mantıklı sebep yokken nasıl olay bu hale geldi. En kötü dönemimde elimi tutar sandıklarım nasılda o kötü günümü körüklediler. Ve en çokta canımı acıtan bunu ben asla ama asla yapmazdım. Başkasının acısını kendime malzeme bilmezdim.Hep acabalar, acaba yaptıklarının farkına varacajlar mı,acaba vicdanları sızlıcak mı, acaba bu kız bize hiç ama hiç bişe yapmadı biz niye böyle yaptık dicekler mi. İstediğim eskisi gibi asla olmak değil. Bunları yapanlarla olmakta istemem zaten. Empatisi, anlayışı olmayanlar geçirdiğim zamana yanarım. Bir diğerini yanımda çekiştirmeye çalıştıklarında hep susturdum,yanlış anlamışsınızdır, o öyle biri değil, farkında olmadan yapmıştır diyip konu kapattım.Müsade etmedim, ve etmedikçede utandılar bir daha kötü bişe diyemediler. Veeee o çekişyirdikleri yani benim çekiştirmelerine müsade etmediğim şimdi can ciğerleri oldu. Ve dedikodusunu yaptırmadığım kişi dedikodumu yapmak için can atıyor. Şimdi sıkıntım o ki kızlar kendimi bunları düşünmekten alamıyorum. Gece yatıyorum aklımda, gece bir kaç saniyelik uyansam ilk aklımda,yemek yiyorum,iş güç yapıyorum,dua ediyorum hep aklımda niye bu kadar düşünüyorum düşünmek istemiyorum gerçekten istemiyorum nasıl kurtulacam. Hakkınızı helal edin içim doldu ilk defa birine döktünce böyle uzun oldu

Merhabalar,
Topiğin ilk başlarında mevzularımız hep diğer kişilerdi. Sizin yaşadıklarınızı hepimiz bir şekilde yaşadık emin olun. Kendimize üzüldük,ahh bize vahh bize dedik. Onlar kötü, biz iyi olduk. Çünkü içimizdeki zavallı ego bizim iyi olduğumuzu inanmıyor, küçükken malesef güvensiz ortamda büyüdüğümüz, güvenli görülmediğimiz için.

Şimdi gelelim konunuza. Neden başkasını kırmayayım diye düşünüyorsunuz ki? Siz niye kırılacak,üzülecek şeyler söyleyeseniz ? Hakaret mi edeceksiniz de kendinizi tutuyorsunuz, aklınızdan kin nefret geçiyor da onlar mı yansıyacak diye ödünüz kopuyor? Hayır tabiki. Asıl siz kendi korkularınızı karşıdakine yansıtıyorsunuz, kendinize sevginiz saygınız malesef şu an çok çok az. O yüzden kırılırım diye korkuyorsunuz. Ve ne oluyor biliyor musunuz? Karşınızdakine beden dilinizle, ses tonunuzla en önemlisi enerjinizle karşıdakine tüm korkunuz ve özgüvensizliğiniz ulaşıyor. Karşıdakine savunmasız, zavallı giden enerjiniz karşıdakinize "gıcık" enerjisi olarak gidiyor malesef. Szi kendinize gereken sevgi ve saygıyı vermedikçe gereken ilgiyi göremezsiniz. Eeee bu kişiler ne olacak derseniz, kendinizin gerçek değerini bilseniz bu kişilerin dediklerini önemsemezsiniz ki zaten bu kişiler hayatınıza dahil bile olamazlar.

Lütfen Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna sını okuduysanız bile tekrar okuyun. Raif bey' in karakterine ve etrafındakilerin davranışları kısmına odaklanın, ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.

Tabi topiği 60 lı sayfalardan sonra bu konularla ilgili pek çok örnek vermiştim bakabilirsiniz. Daha çok mevzu var haklılık hapishanesi var mesela...

Ben de bu ara icsel bir durtuyle dogum haritama baktirmayi cok istiyorum.
Aramizda var mi bilen,anlayan 🤭
Ben numeroloji analizine baktırdım kapalı çakralarım falan ortaya çıktı instegramda birini buldum herkes çok övmüş doğumnharitası analizi ama biraz pahalı geldi erteledim şimdilik

Ben meditasyon yapmayı pek sevmiyorum. Bana biraz yük gibi geliyor nedense hani git sessiz bir ortama konsantre ol falan sanki görevmiş gibi geliyor ve sıkıntıya giriyorum. Ben bunun yerine güzel meditasyonları kulaklığıma verip son ses açıp herhangi bir yerdeyken dinliyorum. Zaten o ses dışında başka bişe duymuyorum. Bu şekilde fayda verir mi sizce ?

Back
X