- 29 Nisan 2011
- 2.765
- 12.763
- 408
Bu aralar çoğu kişi geçmişe dönüyor, geçmişine tedavi bulmaya iyileştirmeye çalışıyor. Hatta burada da yakin zamanda konusu gecti. Bdv ye bakın son zamanlarda çok fazla var konu bu şekilde. Çocukluğuna inmek gerek klişesi var ya, işte sanirim corona nin en büyük katkisi bize bu olsa gerek. Artık tedaviye ihtiyacınız var diyor. 1 saat önce meditasyon yaparken cocukluguma döndüm. Ilkokul yillarima döndüm. Çok çok yavaş, ders çalışmayi,ödev yapmayı, etkinlik yapmayi işkence gören bir çocuktum. Kızım okula başlayınca farkettim ki ben okula simdilere gore erken başlamışım. Annemin aman hasta olur kaygıları yüzünden anasınıfına da gönderilmemişim. Okula başladigimin ilk zamanlari bağışıklığımın zayif olmasından dolayi çok ciddi hastalik gecirmistim, tübekülozdum yani çocuk veremiydim. Bu sürede tedaviler evde sürdü, okuldan uzak kaldim. Okulu sevmeyen bir çocuk icin epey bir zor döneme girmiştim. Sanki dünyayi sırtımda taşıyor gibiydim. Düşünsenize bunu anlayacak, anlatacak kimsem yok ki zaten ben bile durumun farkında degilim... İşte bu zamanlarima gittim, o tatlış şirin ben' e her şeyin çok güzel,çok kolay oldugunu anlattim. Biraz sihirle o aileyi,o ogretmenleri filan degistirdik. Her şey inanilmaz güzel oldu. En son bıraktigimda onu kendini dünyanin en şansli çocugu gibi hissediyordu 
Çok şükür Eş Şekur Ya Latif Ya Muktedir. Gerçekten de ben kendimi, cocuklugumu en çok cocuklarimla sevdim, onlarla birlikte kendimi de büyüttüm,kucakladım,sımsıkı sarıldım.O harika sıcacık kalbimi, sevgimi,şefkatime kendime verebiliyorum artık; Ya Latif El VehhabYa Vedud Ya Cami

Veee tüm bunların üzerine Mor Alevin yeni yazisini okumam ruhumu arşa değdirdi Er Rafi Ya Muktedir Ya Kadim
Çünkü bahsettigi şeyleri ben yapmistim zaten, sanki o yaziyi da ben yazdım aynen bu şekilde.
Hadi sizler de içinızdeki çocugu, cocuklugunuzu şifalandırın. Onun mutlu olmaya ihtiyacı var, dünkü muhteşem akrep dolunayi harika ilhamlarla gelmiş gerçekten. Şifa zamani insallah Ya Şafi ismiyle Allahın. Bilinen bilinmeyen tum negatif enerjiler kaynagina gitsin insallah Ya Batın El Zahir isimleriyle

Veee tüm bunların üzerine Mor Alevin yeni yazisini okumam ruhumu arşa değdirdi Er Rafi Ya Muktedir Ya Kadim

Hadi sizler de içinızdeki çocugu, cocuklugunuzu şifalandırın. Onun mutlu olmaya ihtiyacı var, dünkü muhteşem akrep dolunayi harika ilhamlarla gelmiş gerçekten. Şifa zamani insallah Ya Şafi ismiyle Allahın. Bilinen bilinmeyen tum negatif enerjiler kaynagina gitsin insallah Ya Batın El Zahir isimleriyle