Merhaba arkadaşlar
Burası bana belki ilham olur diye yazmak istedim. Nasıl ve nerden başlayacağımı bilemiyorum.
Gerçekten bu pozitif düşünce ve olumlamaları hayatınıza nasıl ve ne kadar sürede adapte ettiniz.
Olumlamaları İn, pozitif düşüncenin faydalar ını gördünüz mü hayatınızda.
Ne yaparsam yapayım ben oğlumla ve pozitif düşünceyi bir türlü devamını getiremiyorum. İçimdeki o olumsuz ses asla susmuyor.
Zor bir dönemden geçiyorum hem iş hem özel hayat anlamında çoğu şeyim kötü gidiyor son 5 yıldır. Ve artık şanssızlık kötü enerji üzerime yapışmış gibi hiçbirşey heves edemiyorum, umutlanamıyorum. Nasılsa olmayacak, yine olmayacak, beni bulmaz zaten vs. gibi sesler susmuyor. Geleceğe, gelecek kaygısına odaklanmaktan anı asla yaşayamıyorum.
Ne yapmam nerden başlamam lazım.
Benim bu işlerimin rast gitmemesinin sebebi kafamdaki bu sesler ve kaygı hali olabilir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim
Sorularınızın cevapları hep sayfa içlerinde var. Zaman zaman topik inanılmaz hareketleniyor, özelden-buradan mesajlara yetişemiyorum bazen de çok durgun oluyor. Ama önceki sayfalarda tüm bilgiler önünüze zamansız şekilde geliyor. Çok güzel deneyimler paylaşılıyor, mucizeler anlatılıyor. Bazı sayfalara geleceksiniz şimdilerde aktif olmayıp 1 yıl boyunca aktif olanlar, harika deneyimler yaşayanlar, bizimle paylaşan topikcanlarımız var. Onları okudukça,bakış açılarını görünce siz de o bakış açısı ile çok güzel sonuçlar elde edeceksiniz. En önemlisi hiçbir şey beklemeden, dışarıdan bağımsız şekilde mutlu olmayı; olaylara dışarıdan bakmayı öğreneceksiniz.
umutluyum-
sağolsun demiş burası kitaplar gibi değil diye. Evet değil çünkü burası capcanlı, bizler gibi insanlar. Bilinçaltı süzgeçsiz,perdesiz bir şekilde alıyor burada. Çocuklar nasıl en çok yaşıtlarından öğrenip kapıyorsa burada da biz birbirimizden, kendi yöntemlerimizden alıp kolayca uyguluyoruz. Konuları okudukça ayna nöronlar hakkında bilginiz olacak. Ayna nöronları çok kolay aktivite ediyoruz, kolayca o harika enerjiye giriyoruz burada.
Şu an çok umutsuz,mutsuz olabilirsiniz. Bu çok normal. En büyük değişimler zaten boğulma hissi gibi sıkıştığımız zaman gelmiştir hepimize. Zıt enerjiler pozitif harikalıkları, mucizeleri ortaya çıkarmak için bir araçtır zaten. Ama bunun farkında olup, zorluk dalgalarının bizden kolayca geçip gitmesine izin vermeliyiz.
Farkındalığımız gelişmişse krizi fırsata çevirmeye çalışırız. Bunun bana hediyesi ne olaki deriz mesela? Hiç ummadığım yerden bana ne gibi mucizeler,güzellikler çıkacak acaba diye sorup bırakabiliriz? Bunun yaratacağı enerjiler ve ortaya çıkaracağı durumların ben çok güzel olduğuna inanırım mesela, çoook şükür harika sonuçlanır da.Milli piyango alıp acaba zengin olacak mıyım umudu gibidir zaten umutsuzluk değildir. Farkındalığı gelişmemişse ilkel bakış açısı ile çalışır; milyonlarca olasılıktan gider kötü olana odaklanır ve sonuç tabiki kör kurşun geldi beni buldu der.Halbuki kurşunun yönü çok açık ve nettir, sadece farkında değildir.
Bakış açısı çoook kıymetlidir. Hormonlarımızı,sağlığımızı etkiler her şeyden önce. İlk önce belki kaygı çok düşük seviyededir. Herhangi bir negatif olayda daha da artar ve alışkanlık olursa bu sefer hormon dengesini bozar. Ardından organlar bozulur, sonra da tüm sistem... Daha sonra tansiyon,şeker,kalp hastalıkları görülür ki öncesinde panik atak, depresyon,anksiyete... görülmesi çok muhtemeldir. İlaçlarla tedaviye çalışır ki o da ancak zamanı öteler;kalite gitmiştir. Sadece sağlıklı,kaliteli yaşam için bile düşünce gücüne yönelmeli, kendimizi kontrol altına almayı bilmeliyiz.
Mucizeler saflıkta,doğallıkta,akıştayken yani an' dayken geliyor. Zihnimiz geçmiş yada gelecekteyse mucize gelse bile görmüyor ki zaten. Akıl hep başka yönde çünkü,elindekinin kıymetini bilmek gerekiyor onların varlıklarını onurlandıralım ki onurlandıracak şeyler bize coşkuyla,neşeyle gelsin geçmiştekiler de şifa bulsun.