• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Sağlıklı mutlu huzurlu hafta sonları pozitif güzeller 🤗dün çok güçlü bir dolunay ve ay tutulması vardı şu aralar agzimizdan çıkan, aklımızdan dahi geçirdiğimiz düşüncelere dikket edelim 👍🌈🌺
20200606_183312.webp

Merhaba kızlar :) daha önce bu topige soru sormuştum ama yanıt alamadım. Bu konuda sorabilecegim kimse olmadıgı için tekrar dönüş dolaşıp buraya geldim. Lütfen bu sefer bu konuda bilgisi olan birisi soruma cevap verebilir mi :)
Öncelikle ben bolluk ve bereket olumlamasını yapıyorum. Ama bunu 21 gün şartı ile degil elimden geldigince her gün devam etmeye çalışıyorum belki aylarca devam ederim bilmiyorum.. Sorum şu ki aynı zamanda hayalimdeki eş noktasında da olumlama yapmak istiyorum. İkisini bir arada yapmamda bir sakınca var mı sizce?
İlla birini bitirip birine mi başlamam lazım?
Yani bolluk bereket uygulamasını da hayalimdeki eş uygulamasını bir arada yürüyemez miyim?

Merhaba kızlar :) daha önce bu topige soru sormuştum ama yanıt alamadım. Bu konuda sorabilecegim kimse olmadıgı için tekrar dönüş dolaşıp buraya geldim. Lütfen bu sefer bu konuda bilgisi olan birisi soruma cevap verebilir mi :)
Öncelikle ben bolluk ve bereket olumlamasını yapıyorum. Ama bunu 21 gün şartı ile degil elimden geldigince her gün devam etmeye çalışıyorum belki aylarca devam ederim bilmiyorum.. Sorum şu ki aynı zamanda hayalimdeki eş noktasında da olumlama yapmak istiyorum. İkisini bir arada yapmamda bir sakınca var mı sizce?
Yani bolluk bereket uygulamasını da hayalimdeki eş uygulamasını bir arada yürüyemez miyim?
hoşgeldin canım, ilk mesajın belki topiğin durgun zamanına gelmiştir. öncelikle yeni başladığın için tek bir olumlamaya niyetlenmeni tavsiye ederim. yani 21 gün ilk konuyu çalış, daha sonra 2.kez de yani kendin için, hayatında olmasını istediğin herşey için kendi cümlelerini kurup onu, süre sınırı olmadan tekrarlayabilirsin, ben öyle yapmıştım. esmalarla da pekiştirmeni tabsşye ederim, ya şekür esması bolluk bereket için, aşk için de var, bir araştır istesen, ya vedud ya cami diye hatırlıyorum, bir bak, o zaman daha da niyetletin sağlamlaşır.
bir de tavsiyem geçmişi affetme, biliçaltını temizleme yapman gerekirki bu birikmiş zihnindeki olumsuz kalıplar yıkılsın, yoksa zor olur. çünkü geçmilten, atalarımızdan gelen yokluk kalıpları var, onları kırman lazım.

Evlenme duası besmele-i şerif ile başlar ardından esmaların ve ayetlerin okunmasına geçilir. Ancak her esma 7’şer defa zikredilirken ayetler 1’er defa okunur.
Buna göre duanın lafızları şöyle olacaktır:

“Bismillahirrahmanirrahim”
Ya Vedud (7 defa)
“Huvallahulleziy la ilahe illa huve ‘alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıymu” (1 defa)
Ya Cami (7 defa)
“Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu’minul muheyminul ‘aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi ‘amma yuşrikune.” (1 defa)
Ya Mucib (7 defa)
“Huvallahul halikul – bariy-ulmusavviru lehum’esma ulhusna yusebbihu lehu ma fiyssemavati vel’ardı. Ve huvel’aziyzulhakiymu.”(1 defa) (Amin)

----
alıntıdır

3 ayet 3 esma, istedğiniz zaman okuyabilirsiniz, yalnız abdest almak zorunluymuş, öyle yazıyor :) yapacağınız rituelde sessiz ve temiz bir ortam olması ve siizin bu ayet ve esmalara başlamaya istekli inançlı olmanız ayrıca içinizi rahat olması gerekiyormuş..bir de ne kadar sürede yapacağız diye soracak olursanız, bu olay gerçekleşene kadar yapabilirsiniz..

Yaşamınızda sevgi ve muhabbet azsa, aşk istiyorsanız, Ya Vedud ismiyle 40 gün çalışın
Sürekli darlık ve sıkıntı çekiyorsanız Ya Mugni, En Nafi
İçiniz sıkılıyor ve göğsünüz daralıyorsa El Basit
Bir türlü olayların içinden çıkamıyor ve ne yapacağınızı bilemiyorsanız El Vekil
Sürekli başınıza felaketler geliyorsa El Mani, Es Selam
Bilginizi arttırmak için gerekli beyin devrelerinin açılmasına yardım için El Alim
Kendinizi biraz katı ve merhametsiz hissediyorsanız Er Rahim, Er Rahman
Sürekli halsizseniz ve enerjiniz düşükse El Hayyum
Çok pasif ve korkaksanız El Kahhar
Bir olayı yaptıktan sonra pişman olup o olayla ilgili hafıza kayıtlarının silinmesini istiyorsanız El Afüv
Kötü bir yöneticiyseniz veya olayları yönetemiyorsanız El Vali
Bir türlü organize olamıyorsanız El Kayyum
Yaşamda elinizden tutacak kimse yoksa El Veli
Bir iş kurarken El Hakim
Sağlıklı bir ömür için El- Vasi
İyi bir idareci olmak için El-Vali
Yeni bir iş kurmak için El-Hakim
Küsleri barıştırmak için El- Cami
Bolluk ve bereket için El- Hamid
Bedenen güçlü olmak için El- Kaviy
Sevmek ve sevilmek için El- Vedud
Daima yükselmek için El- Mukkadim
Birinin elinizden tutması için El-Veli
Her meselenin çözümü için Ez- Zahir
Birilerine iyilik yapmak için El- Latif
İlim ve irfanınızın artması için EL-Alim
Cesur ve atılgan olmak için El -Kahhar
Alacaklarınızı tahsil etmek için El-Bais
Hafızanızın kuvvetlenmesi için El- Habir
İzzet ve şerefinizin artması için El- Mecid
Ağır hastalıklardan korunmak için El-Mümin
İkna kabiliyetinizin yükselmesi için El- Azim
Kaybettiğiniz bir şeyi bulmak için El- Vacid
Üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak için El Halik
Yaşamda neşeli ve enerjik olmak için El-Hayy
İşlerinizde daha başarılı olmak için El- Muhyi
Kötü alışkanlıklardan kurtulma için Er- Reşit
Kötü birinin uzaklaştırılması için El- Muahhir
Zekanızın daha kuvvetli olması için El- Muhsi
Herhangi bir hedefe ulaşmak için El- Musavvir
Eşinizle aranızın daha iyi olması için El- Muksit
Hatırı sayılır insanların sizi sevmesi için El- Vali
Şansınızın ve talihinizin açılması için Eş- Şekkkur
Elinizdeki fırsatları değerlendirmek için El- Muid
Elinizdeki bir şeyi muhafaza etmek için Er-Rakib
İhtiyacınız olan bir şeyi elde etmek için El- Mukit
İnsanlardan hürmet ve saygı görmek için El- Kebir
Sizde eksik olan bir şeyi tamamlamak için El- Mukit
Arzu ve isteklerinizin kabul olunması için El- Mucib
İşinizde yükselmek ve kariyer yapmak için Er- Rafi
Çocuklarınızın size daha itaatkar olması için El- Hadi
Maddi ve manevi anlamda güçlü olmak için El- Metin
Sizde eksik olan bir şeyin tamamlanması için El- Cebbar
Şefkatli ve merhametli olmak için ER-Rahim, Er-Rahman
Aranız açık bir arkadaşınızla barışmak için Celle Celelahü
İnsanlar arasında başı dik ve alnı açık gezmek için El- Hasib
Size zarar verecek kişilerin sizden uzaklaşması için Ed- Darr
Başkalarını duygu ve düşüncelerini anlamak için El Müheymin
Birinin gücü ve varlığı karşısında zayıf kalmamak için El-Müzill
Başladığınız bir işi başarıyla sonuna kadar götürmek için El-Vekil
Zihinsel,ruhsal ve bedensel olarak organize olmak için El-Kayyum
Herhangi bir konuda haklı olduğunuzu ispatlamak için El- Hakem
Birine yaptırmak istediğiniz işinizin kolaylıkla olması için El-Rezzak
Maddi ve manevi anlamda sıkıntıya düşmemek için El-Muğni, En-Nafi
Olmadık yerden başınıza felaketlerin gelmemesi için El -Mani, Es-Selam

Çok çok teşekkür ederim ftemiz ftemiz Allah razı olsun. Bu bilgilerin hepsi benim için çok kıymetli...
O halde öncelikle bilinçaltı temizlemeye başlarım. O sırada bolluk bereket uygulamasına devam ederim. En son bilinçaltı temizleme bitince bu yukarıdaki yazdıgınız uygulamaya başlarım inşallah :KK37:

Yaşamınızda sevgi ve muhabbet azsa, aşk istiyorsanız, Ya Vedud ismiyle 40 gün çalışın
Sürekli darlık ve sıkıntı çekiyorsanız Ya Mugni, En Nafi
İçiniz sıkılıyor ve göğsünüz daralıyorsa El Basit
Bir türlü olayların içinden çıkamıyor ve ne yapacağınızı bilemiyorsanız El Vekil
Sürekli başınıza felaketler geliyorsa El Mani, Es Selam
Bilginizi arttırmak için gerekli beyin devrelerinin açılmasına yardım için El Alim
Kendinizi biraz katı ve merhametsiz hissediyorsanız Er Rahim, Er Rahman
Sürekli halsizseniz ve enerjiniz düşükse El Hayyum
Çok pasif ve korkaksanız El Kahhar
Bir olayı yaptıktan sonra pişman olup o olayla ilgili hafıza kayıtlarının silinmesini istiyorsanız El Afüv
Kötü bir yöneticiyseniz veya olayları yönetemiyorsanız El Vali
Bir türlü organize olamıyorsanız El Kayyum
Yaşamda elinizden tutacak kimse yoksa El Veli
Bir iş kurarken El Hakim
Sağlıklı bir ömür için El- Vasi
İyi bir idareci olmak için El-Vali
Yeni bir iş kurmak için El-Hakim
Küsleri barıştırmak için El- Cami
Bolluk ve bereket için El- Hamid
Bedenen güçlü olmak için El- Kaviy
Sevmek ve sevilmek için El- Vedud
Daima yükselmek için El- Mukkadim
Birinin elinizden tutması için El-Veli
Her meselenin çözümü için Ez- Zahir
Birilerine iyilik yapmak için El- Latif
İlim ve irfanınızın artması için EL-Alim
Cesur ve atılgan olmak için El -Kahhar
Alacaklarınızı tahsil etmek için El-Bais
Hafızanızın kuvvetlenmesi için El- Habir
İzzet ve şerefinizin artması için El- Mecid
Ağır hastalıklardan korunmak için El-Mümin
İkna kabiliyetinizin yükselmesi için El- Azim
Kaybettiğiniz bir şeyi bulmak için El- Vacid
Üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak için El Halik
Yaşamda neşeli ve enerjik olmak için El-Hayy
İşlerinizde daha başarılı olmak için El- Muhyi
Kötü alışkanlıklardan kurtulma için Er- Reşit
Kötü birinin uzaklaştırılması için El- Muahhir
Zekanızın daha kuvvetli olması için El- Muhsi
Herhangi bir hedefe ulaşmak için El- Musavvir
Eşinizle aranızın daha iyi olması için El- Muksit
Hatırı sayılır insanların sizi sevmesi için El- Vali
Şansınızın ve talihinizin açılması için Eş- Şekkkur
Elinizdeki fırsatları değerlendirmek için El- Muid
Elinizdeki bir şeyi muhafaza etmek için Er-Rakib
İhtiyacınız olan bir şeyi elde etmek için El- Mukit
İnsanlardan hürmet ve saygı görmek için El- Kebir
Sizde eksik olan bir şeyi tamamlamak için El- Mukit
Arzu ve isteklerinizin kabul olunması için El- Mucib
İşinizde yükselmek ve kariyer yapmak için Er- Rafi
Çocuklarınızın size daha itaatkar olması için El- Hadi
Maddi ve manevi anlamda güçlü olmak için El- Metin
Sizde eksik olan bir şeyin tamamlanması için El- Cebbar
Şefkatli ve merhametli olmak için ER-Rahim, Er-Rahman
Aranız açık bir arkadaşınızla barışmak için Celle Celelahü
İnsanlar arasında başı dik ve alnı açık gezmek için El- Hasib
Size zarar verecek kişilerin sizden uzaklaşması için Ed- Darr
Başkalarını duygu ve düşüncelerini anlamak için El Müheymin
Birinin gücü ve varlığı karşısında zayıf kalmamak için El-Müzill
Başladığınız bir işi başarıyla sonuna kadar götürmek için El-Vekil
Zihinsel,ruhsal ve bedensel olarak organize olmak için El-Kayyum
Herhangi bir konuda haklı olduğunuzu ispatlamak için El- Hakem
Birine yaptırmak istediğiniz işinizin kolaylıkla olması için El-Rezzak
Maddi ve manevi anlamda sıkıntıya düşmemek için El-Muğni, En-Nafi
Olmadık yerden başınıza felaketlerin gelmemesi için El -Mani, Es-Selam
süpersiniz

Arkadaşlar geçmiş sayfalarda saç ve cilt problemleri için yapılan olumlamaların da güzel sonuçlar verdiğini okudum.

Şöyle bir videoya denk geldim. Videonun açıklamalar kısmında da olumlamalar var ciltle ilgili. Şimdi ben işle ilgili olumlamalar yapıyorum sabah uyanınca ve akşam yatmadan önce, imgeleme ye de çalışıyorum. Acaba gün içinde de bunu dinleyip ciltle ilgili olumlamalar yapsam sizce bir sakıncası olur mu?
Yoksa işi bitirip mi yapmam lazım.

Arkadaşlar geçmiş sayfalarda saç ve cilt problemleri için yapılan olumlamaların da güzel sonuçlar verdiğini okudum.

Şöyle bir videoya denk geldim. Videonun açıklamalar kısmında da olumlamalar var ciltle ilgili. Şimdi ben işle ilgili olumlamalar yapıyorum sabah uyanınca ve akşam yatmadan önce, imgeleme ye de çalışıyorum. Acaba gün içinde de bunu dinleyip ciltle ilgili olumlamalar yapsam sizce bir sakıncası olur mu?
Yoksa işi bitirip mi yapmam lazım.

Bitirip yaparsan daha iyi olur canım, enerjini dağıtmamış olursun.

Merhaba
HER IKI kızlar :) daha önce bu topige soru sormuştum ama yanıt alamadım. Bu konuda sorabilecegim kimse olmadıgı için tekrar dönüş dolaşıp buraya geldim. Lütfen bu sefer bu konuda bilgisi olan birisi soruma cevap verebilir mi :)

Her ikisini de ayni zamanda yapabilirsiniz tabiki. Ikisi de yüksek enerjiye gelir. En pozitif oldugum zamanlarda eşime yeniden aşîk olurum sanki yeni flort heyecani gibi, parada inanilmaz kaynaklardan akar mesela benim.
Bu aralar neler yapip fayda gorduklerimi soyleyeyim. Her iki konu sakral cakra ile ilgili oldugundan bu noktaya calisiyorum. Turuncu renklere veriyorum odagimi, etrafimi da imajinasyonlarimi da turuncuyla susluyorum :) Bol bol ayna karsisinda dans ederken kalca sallama kivirma hareketi yapiyorum,spor yaparken de. Bir nevi cakrayi aktive ediyorum. Tabi o arada olumlalamalar da yapiyorum." Ben mukemmel bir miknatisim, harika cekim gucum var. Hayatin tumu bana neseyle,ihtisamla,coskuyla,bollukla geliyor diyorum"

Kaybettiğiniz bir eşya ya da ayrı düştüğünüz sevgiliniz,arkadaşınız akrabanız... her ne var ve bunun arkasindan üzülüyorsanız vazgeçin. Bu sadece size sunulan harika güzellikleri hice saymaktır.
Bunun yerine sebep olan guzel enerjiye şükretmeli nasil olsa biri gider biri gelir diyebilmelisiniz. Kendimizin bile bugun var yarin yok oldugu bir dünyada gidenlerin kayıp oldugunu düşünmek cok ciddi cahil cühela zavalli ego işi . Sınırlı,dar bilinç ürünü bir kere zaten.

Neden bunu yazdım, çünkü daha önceden cok onem verdigim ama artik bana ait olmayan bir şey evrenin akil almaz yollari ile bana ulaştı. O olmaz ama zamani geldiginde coook daha iyisi gelir dedigim şey yine oldu sonsuz şükürler olsun. Hicbir maddi şeyi sahiplenmiyorum ben. Sahiplendigim tek bir şey var o da enerji.
Farkında bile olmadigim, alanina girsem beni ve tum cevremdekilerin hayatini festivale,şenlige cevirecek hangi enerjiler var acaba ??? Hangi bilmedigim araclar, tatlar,dokular,kokular,sesler var ki enerjisine yükselip coşkudan tüm hücrelerime nâra attıracak, beni hayaldemiyim neyim diye düşündüğüm???

Kaybettiğiniz bir eşya ya da ayrı düştüğünüz sevgiliniz,arkadaşınız akrabanız... her ne var ve bunun arkasindan üzülüyorsanız vazgeçin. Bu sadece size sunulan harika güzellikleri hice saymaktır.
Bunun yerine sebep olan guzel enerjiye şükretmeli nasil olsa biri gider biri gelir diyebilmelisiniz. Kendimizin bile bugun var yarin yok oldugu bir dünyada gidenlerin kayıp oldugunu düşünmek cok ciddi cahil cühela zavalli ego işi . Sınırlı,dar bilinç ürünü bir kere zaten.

Neden bunu yazdım, çünkü daha önceden cok onem verdigim ama artik bana ait olmayan bir şey evrenin akil almaz yollari ile bana ulaştı. O olmaz ama zamani geldiginde coook daha iyisi gelir dedigim şey yine oldu sonsuz şükürler olsun. Hicbir maddi şeyi sahiplenmiyorum ben. Sahiplendigim tek bir şey var o da enerji.
Farkında bile olmadigim, alanina girsem beni ve tum cevremdekilerin hayatini festivale,şenlige cevirecek hangi enerjiler var acaba ??? Hangi bilmedigim araclar, tatlar,dokular,kokular,sesler var ki enerjisine yükselip coşkudan tüm hücrelerime nâra attıracak, beni hayaldemiyim neyim diye düşündüğüm???
Hahah buttrfly buttrfly yine eszamanlilik ustasisin 🤣 gidenlerin ardindan minnacik bir moral bozukluguna yeltenirken mesajini gorup kahkaha attim. Cok gul, hep gul. Hepimiz hep gulelim insallah🙏🏽🙏🏽😊😊

" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "

*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***

Mutlu huzurlu verimli haftalar kızlar. Bu haftanın olumlaması hatta bayrama kadar ki söyleyeceğimiz olumlama bu olsun mu :KK36:
(**Topige yeni ugrayanlar icin: 7 tekrar okuyoruz )

Sahra- Sahra- ben başlattım 🤗[/QUOTE]

tekrar başlayalım kızlat hadi Sahra- Sahra-
Çok isterim Canim 🤗şu ara minik kızım çok yoruyor beni eski deli dolu bitmeyen enerjimden bende istiyorum🙈😂
Günlük girebilirim inşallah bugünkü olumlama görevim o zaman 🤩
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.

Amin öyledir 🙏💕🥰

Topiğe yeni rastladım ve içinden çıkamadım 🤗 neler yapıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz ☺️ Şu sıralar en büyük sorunum odaklanamamak maalesef. Bir şeyi düşünürken bile aklımda en az 5 Farklı şey oluyor 😢

Çok isterim Canim 🤗şu ara minik kızım çok yoruyor beni eski deli dolu bitmeyen enerjimden bende istiyorum🙈😂
Günlük girebilirim inşallah bugünkü olumlama görevim o zaman 🤩

Amin öyledir 🙏💕🥰
hoşgeldin canım, inşallah topiği canlandıralım.

bugünkü olumlama görevimiz o zaman 🤩

Şans, bolluk ve bereket benimle ve bütünün hayrınadır.
Amin öyledir 🙏💕🥰

Topiğe yeni rastladım ve içinden çıkamadım 🤗 neler yapıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz ☺️ Şu sıralar en büyük sorunum odaklanamamak maalesef. Bir şeyi düşünürken bile aklımda en az 5 Farklı şey oluyor 😢
topiğin ilk sayfalarında detaylı bilgiler var, okumaya başlarsan faydasını görürsün.

Back
X