Merhaba topikcanlar birkaç not bırakmak istedim; bakalim neler cikacak :)
Hayat tamamen bakış açımızla şekilleniyor. Zaman doğrusal değil, hologramik. Şimdinin icinde geçmişte,gelecekte mevcut. Değişim ilk başta çok yavaş görünür fakat gerçekleştiginde tamamen farklîlaşmıştır, muhtesem bir dönüşüm olmuştur. Anlarız ki sabırsızlanmaya hiiiiç gerek yoktur. Değişim sürecinde anın değerini bilmek gerekli. Bir amaca ulaşırken o amaç da önemlidir ama o süreç daha tatlıdır aslında. Tatile giderken plan yapmak, tatil kıyafetleri almak, valizi hazırlamak ya da yeni bir ev alırken evin dizaynini yapmak, dekorasyon ürünleri satın almak... İstedigimiz değisimlerden önce sanki bu sürece hazırlık yapar gibi heyecanlar yaratabiliriz.Titreşimine,enerjisine uyumlanmaliyiz şimdiden, imajinasyonlarla hedefledigimiz de zaten bu.
Kendimizi hayallerimize layık görmeliyiz. Alanımızda oldugunu bilmeliyiz. Kalkıp su içmek amacımız olsun mesela. Arada perde yoktur, nasıl olur ki demeyiz, planlar yapmayız sadece niyet etmemiz yeterli.
Hayallerimize ve hedeflerimize de artık istek degil de niyet gõzüyle bakalım. Artık istek kısmından,beklenti kısmından niyet kısmına gecirmeliyiz." Yeni bir ev almak istiyorum" ile "yeni bir ev almak niyetindeyim"
arasinda muthis farklar var. Birine deseniz ki ev alma niyetindeyim "param var ev bakiyorum, her şey hazır yani" anlar. Bilincalti da böyle. Yakın zamanda şunu farkettim ben zaten öyle yapıyorum. Hiç istiyorum gibi beklenti enerjisinde kalmıyorum. Tabi başkasına da söylemiyorum ki hem enerjisine girmesin hem de aaa bak bak yapacakmis edecekmiş demesinler diye : )))
Tabi benim bu niyetler gerceklesince cok sasiriyorlar aaa var mıydi bu diye. Ohoooo milattan önce vardı da ben sizlere söylerim de daha olmadab böyle şaşırma enerjinizle degisime ugramasin : ))))
Hep diyorum hayallerinizi hedeflerinizi kendinize saklayın. İçeride coşkuyla,neşeyle,keyifle büyüsünler. Kendinize güveniniz, saglikli iç iletisiminiz de artacak. Benlik sesi egodan daha yüksek cikacak. Cunku dış etkilerden uzak duracak :)
İşin özü hayatin tümü bize ihtisamla,gorkemle,coskuyla,keyifle gelir. Bütünün hayrina olacak şekilde coşkuma, neşeme,bolluguma-bereketime katki olacak oluş ve insanlara açık davetim, her zaman kabuldeyim