• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

pofu pofu konunun basligini yazar misin?
Canim bugün topikte dolanirken( kafam karisik bedenim yorgun kalbim huzursuz gibiydi) sonra uzun uzun senin profil resmine baktım msj yazidaydi
⭐ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN BENI AFFET SENI SEVİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM ⭐
Cok teşekkür ederim hayatdevamedecek hayatdevamedecek 🙏
Sonra moralevin son yazısına baktım
20201002_161244.jpg

Özetle bana kendimi sevmemi söylüyor iyi kötü mutlu huzurlu korkmuş her bir parçamı sevip kabul etmemi 🤗🥰🙏🌸🧚‍♀️💕🌺
Mutlaka okuyun kizlar kendinizden birsey bulursunuz elbet..şifa olsun hepimize tüm dünyaya Amin 🌍🌾🕊🌲🌷💐🙏😊

Sahra- Sahra- Canim bende burda sizlerden ogrendim. Uzun zamandir soylemiyordum. Bana hatirlatma olsun.
Bebek buyutmek her anlamda cok yorucu. Her an beynimizde cocuklugumuzla yuzlesecegimiz bir an tetikleniyor. Bunlari farkedip, yanlis dogru diye yargilamadan oldugu gibi kabul edip, kendimizi oldugumuz her halimizle sevmeye calismak isleri kolaylastiriyor. Yegenimiz kac aylik oldu?

Sahra- Sahra- Canim bende burda sizlerden ogrendim. Uzun zamandir soylemiyordum. Bana hatirlatma olsun.
Bebek buyutmek her anlamda cok yorucu. Her an beynimizde cocuklugumuzla yuzlesecegimiz bir an tetikleniyor. Bunlari farkedip, yanlis dogru diye yargilamadan oldugu gibi kabul edip, kendimizi oldugumuz her halimizle sevmeye calismak isleri kolaylastiriyor. Yegenimiz kac aylik oldu?
Çok teşekkür ederim canim benim hep beraber öğreniyoruz burda. Evet çok haklısın sizlerden de bana hatırlatma cok iyi oluyor iyiki varsınız 🙏🌷
Tatlı cadı yeğeniniz sekiz aylık oldu teyzeleri 🥰🤗

Pozitif güzeller♥️ kendine vakit ayırabilme, vakit bolluğu üzerine olumlama yapmama yardım eder misiniz? Bu ihtiyaçta siz olsanız nasıl bir olumlama kurgulardınız? Bakalım ne yaratıcı cümleler gelecek sizden, bana nasıl ilham verecek, hayatıma ne güzellikler katacak🙏 uzunca bir olumlama yazıp 21 gün tekrar etmeye niyetliyim.

Şu anda hayatımda var olanların tadını çıkarıyorum.
Sadece anda olmak için zaman ayırıyorum.
Yavaşlamak için bilinçli bir seçim yapıyorum.
Yolculuğun tadını çıkarıyorum.
Hayatı gözlemlemek için zaman ayırıyorum.
Hayatı biraz dinlenebileceğim bir şekilde planlıyorum.
Rahat bir tempoda yaşamayı seçiyorum.
Dengedeyim ve sessizim.
Nefesim ve onunla birlikte zihnim yavaşlıyor.
Gevşediğimi hissediyorum.
Sabit ve farkındayım.
Ayaklarımın altındaki dünya ile kendimi tanıyorum.
Meşgul olma alışkanlığımı kırıyorum.

Bunu internette buldum. Yavaşlama ihtiyacı olanlara:)

Şu anda hayatımda var olanların tadını çıkarıyorum.
Sadece anda olmak için zaman ayırıyorum.
Yavaşlamak için bilinçli bir seçim yapıyorum.
Yolculuğun tadını çıkarıyorum.
Hayatı gözlemlemek için zaman ayırıyorum.
Hayatı biraz dinlenebileceğim bir şekilde planlıyorum.
Rahat bir tempoda yaşamayı seçiyorum.
Dengedeyim ve sessizim.
Nefesim ve onunla birlikte zihnim yavaşlıyor.
Gevşediğimi hissediyorum.
Sabit ve farkındayım.
Ayaklarımın altındaki dünya ile kendimi tanıyorum.
Meşgul olma alışkanlığımı kırıyorum.

Bunu internette buldum. Yavaşlama ihtiyacı olanlara:)
Amin öyle olsun 🙏
Çok teşekkür ederim canim 🥰💕sanki beni duymuş da paylaşmışsın. Şu ara en ihtiyacim olan yavaşlamak ve zihin sakinliği.

Eki Görüntüle 2702283
Hayırlı mutlu huzurlu cumalar herkese 🤗🥰
Peki siz nasıl hissediyorsunuz ? Ben görseldeki olumlama gibi hissetmeye niyet ediyorum 🙏💕

Bu benim günlük olumlamam resmen canim.
"Bugun hangi mucizeler, hangi görkemli oluşlar,olaylar gelip beni buluyor diyorum üzerine." Ben tam bir mucize paratoneriyim, zamansız mekansız tüm dileklerim çılgınca gerçeklesiyor. Muazzam çekim alanım var, en basit şey bile benim alanıma girince dallanıp budaklanıyor ve bana hizmet ediyor... diye de ekliyorum bu aralar. Çok şükür öyle de :halay::KK6:
Sizlere de sevgiyle tavsiye ediyorum topikcanlar.

Bu benim günlük olumlamam resmen canim.
"Bugun hangi mucizeler, hangi görkemli oluşlar,olaylar gelip beni buluyor diyorum üzerine." Ben tam bir mucize paratoneriyim, zamansız mekansız tüm dileklerim çılgınca gerçeklesiyor. Muazzam çekim alanım var, en basit şey bile benim alanıma girince dallanıp budaklanıyor ve bana hizmet ediyor... diye de ekliyorum bu aralar. Çok şükür öyle de :halay::KK6:
Sizlere de sevgiyle tavsiye ediyorum topikcanlar.
Yaa harikaaa :KK9: 🤩 bende hergün söylemek istiyorum ama minnak bir bebe ile yorgunluktan unutuyorum bu ara :oops:
Senin cümlelerinde çok güzelmiş 👍😊

Merhabalar herkese
Umarım iyisinizdir, herşey yolundadır🧡
Sizlere birşey danışmaya geldim. Geçmiş yaşamı şifalandırma çalışması yapmak istiyorum ama güzel birşry bulamadım kaç gündür. Olan meditasyonlar çok uzun ve karmaşık açıkcası. Dikkatim dağılıyor öyle olunca da. Sizin bu konuda olumlamanız yada tavsiye ettiğiniz bir meditasyon var mı?
Mistik yolun bu konudaki meditasyonu tam yukarıda bahsettiğim gibiydi o yüzden pek hoşlanmadım açıkcası.

Back
X