Merhaba topikcanlarim,
Cok sukur mars retrosu bitti. Retronun ilk gununden pek cok cozumler ard arda geldi. Aylardir telefonumun sesinde sorun vardi mesela. Esim kendi telefonuna kilif bakacakti, ben de o arada oylesine sordum ses problemi var diye. Adam temizleyelim duzelir dedi, ben de teknik sorunu vardir temizlemeyle mi gececk dedim kiii gercekten temizleyince duzeldi. Artik iletisim sorunumda duzeldi :)))) Hemen sordum evrene' baska hangi sorun gibi gorununen seyler varki hayatimda bundan daha kolay;daha guzel sekilde cozulur diye : )))) Cevaplar cok gecikmedi. Ne zamandir diyordum elime soyle guzel toplu bir para gecse de su istedigim seyleri alayim dedim, ve hiiiic beklemedigim sekilde toplu bir paranin cok yakinda hesabimda olacagi haberini aldim.
Yine gecenlerde magaza magaza geziyorum, birkac bir sey alacagim mevsim degisti diye. Ama her sey sacma sapan modellerde ve fiyatlarda. Bir ara umudu keser gibi oldum yok yok benim zevklerde sorun var ondan boyle. Hadi buradan cikalim dedik: her zamankinden farkli bir yol ama, bir anda karsima butik cikti. Iceri girer girmez buyulendim resmen, nerdeyim ben ya dedim. Bunlar ne kadar harika kiyafetler, kadin anlattikca anlatiyor. Yurtdisi fuarlarina katiliyomus, nerede ilginc nerede farkli kiyafetler varsa o tarzlari yapan ulkedeki firmalari bulup butigine getiriyormus. Epey bir parca sectim ama bu sefer de fiyatlari nasildir ki derken fiyatlarda magazadakilere gore cok uygun geldi. Tabi ben yine paralel evrende yolculuk yapmiscasina mutlu,coskulu; hedefine ulasmis bir halde ciktim posetlerle

@Sahra- hatirlattigin icin cok sagol canim, ben de bu enerjileri tekrar tekrar canlandirip;sukur duygusuna gectim sayende

Bugun bir de su aklima geldi; bagirsaklarimiz gercekten de ikinci beynimiz. Ona sevgimizi gonderelim,varligina-calismalarina sevgimizi gonderelim

Bol lifli gidalarla besleyelim.Kendimin duzenli olarak kullandigi magnezyum-kalsiyum-cinko takviyesini size de tavsiye ediyorum. Ozellikle bu donemlerde cok cok cok faydali. Tabiki bol bol su icelim, hareketi arttiralim. Ben iše gidip gelirken yurumeyi seciyorum mesela, arabam asagida ama sirf hareket olsun diye birakiyorum. Cunku hem kendimle basbasa kalip sukurlerime devam ediyorum hem de hareket ediyorum bol bol; yaklasik 20 25 dk suruyor gidisim.Duzenli sporuma geri donuyorum insallah yine.Sirf 30 35 dk sonra aciga cikan dogal serotonin hormonunun keyfini hicbir sey vermiyor

Dertlere deva; hayallere cošku,gaz,ilham