- 27 Nisan 2020
- 518
- 821
- 53
- 37
Şöyle birşey farkettim. İşler yolunda gittiği için düşüncelerimi kontrol etmeyi bırakırsam, olumlu olmak için çaba sarfetmemeye başlarsam herşey değişiyor. Geçen günlerde de aynı şeyi tecrübe ettim. Olumsuzluğa kapıldım ve işler ters gitti bir süre. Birkaç gündür burda geçmiş sayfalara döndüm, sabah kalkarken çekim yasası olumlamaları dinlemeye başladım ve hayatımdaki değişim yine pozitif düşünceye inancımı çok güçlendirdi. Geçmişte iş gereği sık sık gitmekte olduğum bir kurumda odasının kapısında saatlerce kalabalıkta sıra beklenen, 2 dk bilgi almaya çalıştığımda yüzünden düşen bin parça olan görevlileri artık odaları bomboş kapıları sonuna kadar açık sohbet etmek için yer arayan halde buluyorum. Sohbet ederken başka yerlerdrn birbirimizi tanıdığımız ortaya çıkıyor. Eskiden insanları sürekli tersleyen sekreterler güleryüzlü ve yardım sever. Hiç denk gelemediğim müdürleri kapılarının önünde dikilmiş koridora bakınıyorken buluyorum. Sanki kurumla benim dışımdaki herkesin işi bitmiş de birtek benim için açık tutmuşlar gibi. Yani yaşamayan bilmez. Önceki onlarca seferle kıyaslarsam son kurum ziyaretlerimde fantastik bir filmin içine girmiş gibiyim. Geçen hafta mümkün değil dedikleri şeyi oldurmak için çok pratik bir yol gösterdiler bugün. Başka bir kurumda lüks otele gelmişim gibi kapıda görevli karşılayıp beni konumla ilgili herkese sırayla götürdü. Orda yine beklemediğim biri o kadar yardımsever davrandı ve bir konuda içimi o kadar rahatlattıki.. İlginç çok güzel. Olumlamanın gücünü gördükçe daha çok deneyesim geliyor. Birde birkaç ay önceki olumlamam o kadar aşırı doz gerçekleştiki şimdi geri adım atmaya çalışıyorum. İçinizdeki güce inanın pozitif kızlar hepinize bol olumlamalı günler dilerim