- 29 Nisan 2011
- 2.765
- 12.763
- 408
Harika değil miKızlar ben imajinasyonu tamamen biliçsiz ve düşünce gücünden habersizce sırf uykuya dalmamı kolaylaştırdığı için yaptım çok uzun yıllar. Filmlerden, kitaplardan, dergilerden esinlenip hayaller kurguluyordum. Hep farklı atmosferlerde ama hep içinde olduğum ve giydiğim kıyafete, kokladığım çiçeğe kadar betimlediğim hayaller kurardım. Geziler, balolar, keyifli işler ne ararsanız vardı. Bu hayallere hep sevdiğim ve sevildiğime dair detaylar ekli olurdu. Düşünce gücü üzerine araştırmaya başlayınca farkettim bu hayallerin genelinde olan şeyler hayatımda da sorunsuz ilerleyen şeyler oldu. Mesela hiç monotonluk yaşamadım. Son 10 yıldır ülke iş değişiklikleri taşınmalar çabasızca hayatımda oldu. Çok yer değiştirdim ama bu arada sevdiğim insanla evlendim ve birlikte yer değiştirmekte aynı ülkede iş bulmakta zorlanmadık. Fırsat bulduğumda bu hayallerde ihmal ettiğim aynı zamanda hayatımda da ağır aksak seyretmiş olan şeyleri yazacağım. İmajinasyonlarımı bilinçli hale getirmemde yardımcı olursunuz belki. Bu sayfadaki eski yazıları okuyorum hala. O zamanki aktiflik şimdi de olsa keşke. Burada paylaşım görmeyi çok seviyorum. Pozitif kalın![]()

Ne kadar çok detay verirsek imajinasyona o kadar çok gerçekleşiyor. Ben de kıyafetlere,kokulara,eşyalara çok detay veririm imajinasyonda. Çünkü direk odaklarımız oluyorlar. Eşimle kahve standımız olsun, şöyle yapariz boyle yapariz diyorduk,bunun imajinasyonunu yaptim. Evi yerlestirme surecinde bunu tamamen unuttuk. Aradan zaman gecti,bir baktik ki o stand kendi kendine oluşmuş; kahve ile ilgili ne varsa oraya koymuşuz sadece ama hic plansiz sekilde.
Ev ve yerlesme konulari benim icin de oyle keyifle coskuyla neseyle gerceklesiyor çok şükür. Çünkü en cok o kısımlarda imajinasyonlarımda coşuyorum, cogu kişi de böyle cunku detay cok.