Merhabalar topikcanlarım,
21 Aralıktan sonra epey bir deģişikligin olacagi söyleniyor. Ben de böyle olacağına inaniyorum. 2 yıldır satürn oğlak burcundaydı. Etrafımda çalışmakla sınanan cok fazla oğlak vardı. Elimden geldigince onlara hem iş anlamında hem de psikolojik anlamda yardımcı oldum.
Benim bireysel anlamda sınandığım nokta ise bu 2 yıllık dönemde negatif enerjilerin üzerinde sörf yapıp, enerji dalgalarinin gecip gitmesine izin vermekti. Her defasında başarıyla dönüştürdüğüme inaniyorum, çok hızlı şekilde dönüştürme uzmanı oldum diyebilirim. Zorluklar kesinlikle kolayliklari ile geldi. Tabi bu benim kolay yanlarını görebildigimden, büyük resme-vizyonuma kitlendiğimden.
Şimdi de satürn 2 yıllık kova döngüsüne girdigi gibi bir de 200 yıldır süren toprak dönemi yerini havaya bırakıyormuş. Toprağın önemi yerini havaya bırakacak gibi. Toprakla ilgili terimleri havaya dönderebiliriz bence : ))) Ayakların yere bassın yerine, aklın bulutlara ulaşsın biraz; gözünü toprak doyursun yerine gözünü oksijen doyursun filan diyebiliriz

Şaka bir yana uzun suredir ruyamda toprak,hava ile ilgili ruyalar goruyordum. Araştırınca ciddi ciddi beklenen değişimlerin geldigi yazılıp çiziliyor.
Düşünce gücünün önemi artacağına, havanın gücüyle de telepatik iletişimin kolaylaşağına kollektifle kolaylıkla iletişime geçilecegine inanıyorum,hissediyorum. Evrimleşiyoruz,gelişip güçleniyoruz.Yıllardır buna hazırlanıyoruz. Toprağın verdikleriyle yaptığımız üretim önemini zihnimizin ürünlerine bırakacak belki de.
Pandemi de işaretleri veriyor.Havayı gösteriyor,havanın-oksijenin önemini gösteriyor. Nefesinize,havanıza şükredin; geliyor gelmekte olan diyor sanki ❣❤