- 29 Nisan 2011
- 2.765
- 12.763
- 408
Hepimiz kendi enerjimize, dönemimize göre bu boşluklardan geçiyoruz canım. Frekanslarla oynamayı öģrendiginde bu boşlukları çok çok defa yaşayacaksın. Ben yılda en az 1 kez keskin değişim yaşadığım için böyle zamanların ne kadar önemli olduğunu biliyorum. En havai, en uçarı dönemlerim bu boşluklar. Akılalmaz yorumlar yapıp,niyetler geçirebiliyorum mesela. Çünkü eskiler eskide kalmış oluyor, tamamen yenide oluyorum. Şu kişi şöyle,bu kişi böyle; şu olay şöyle,... gibi yargılar da olmuyor bu dönemde. Değerlendirilmesi gerek bir dönem diye düşünüyorum. Bu dönemlerin hiç tatmadığımız ama tadacağımız harikalıkların sinyallerini veren ilahi işaretler olduguna inaniyorum ben; tabi bu fırsatı değerlendirebilirsekMutlu haftasonlarıbiraz içimi dökmek istiyorum. Açıkçası son bir yılımı olumlu olmaya olumlu düşünmeye çaba sarf ederek geçirdim. Daha önceleri tam bir felaket tellalıydım ama olumsuz düşünmenin bana hiçbir faydası olmadığını anladığım uyanişlar geçirdim çok şükür. Son birkaç aydır da burayı keşfetmem harika oldu. Iyice şevke gelmiştim. Olumlamalar niyetler havada uçuyordu ve ufak tefek beni mutlu eden birçok şey oluyordu. Ama sonra birden içimden hepsi kesildi. Yine buraya geliyorum eski sayfaları okuyorum, yine olumlama yapıyorum gün içinde ama yok içimde bişeyler söndü.. Çok sevdiğim bir akrabami kaybettim sürekli aklıma geliyor, hayat diyorum ne kısa, günlük dertler gözüme ufacık görünüyor. Hani bir şarkı vardı " dünyada ölümden başkası yalan " işte öyle. Bu şehirde hiç arkadaşım yok eski arkadaşlarımla telefonda msjlasip konuşuyorum ama "eski ben" çok depresif olduğum için sanırım arkadaşlarımı da öyle seçmişim. Her konuşma her msjlasma karabasan gibi üzerime çöküyor. Eskiden arkadaşlarıma çok anlatirdim şöyle olumlama yaptım böyle güzel şeyler oldu diye, şimdi düşünüyorum belkide tüm kalbimi onlara açmam hataydı. Farkındalıklar , başkalarının görmediklerini görmek ,hissetmek, bunları paylaşsanda kimsenin seni anlamaması, insanı yalnizlaştirir mı? Velhasıl kelam böyle bol düşünceli bir dönemdeyim. Çocuklardaki büyüme atağı gibi bişey yaşıyorum sanırım
çok uzattım ama içimdekileri birisi okusun anlasın istedim.