Düşünceler de boğuluyorum.

devlet hastanesi pskiyatri dalında yeterli olabilir ama terapi içinse delet yeterli olmaz bence telefondan online terapi alıyorum ben mesela ilaçta kullanıyorum.bu uykusuzluk,huzursuzluk okb belirtisi olabilr.5 yıldır ilaç alan biri olarak söylüyorum korkulacak bişey yok düşünce bozuklugu varsa ilaç onu kontrol altına alır terapide destekler
Sizin durumunuz tam olarak nasıl?Okb teşhisi mi konuldu?

bende depresyon vardı aynı zamanda okb belirtileri de vardı. ve tedavi alıyorum düzeldim çok şükür beynimin içinde bir sürü obsesyon vardı.uykusuzluk,huzursuzluk intihara bile meylediyordum artık
Aman Allah'ım,intiharı düşünmek bile çok korkutucu,İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursunuz.Ben beş seneyi aşkın süredir kedi besliyorum,inanılmaz faydası var.Bir canlı beslemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Aman Allah'ım,intiharı düşünmek bile çok korkutucu,İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursunuz.Ben beş seneyi aşkın süredir kedi besliyorum,inanılmaz faydası var.Bir canlı beslemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
evet ama küçük cocuklar olunca biraz zor değil mi

Merhaba,bu ilk konum olacak ve bu yüzden acemice birşeyler yaparsam affola🙂.Yazmayı da çok sevmediğim için mümkün olduğunca kısa tutacağım.Gelelim konuya;Ben sürekli düşünüyorum arkadaşlar.Neyi düşünüyorsun bu kadar diye sormayın inanın hiç önemi yok,illaki düşünecek birşey buluyorum ve deli gibi düşünüyorum.Kafam sürekli dolu,sürekli dalgınım ve uyku bozukluğu problemleri yaşıyorum.Detaylarda boğulup gidiyorum ve elime geçen birşey de yok yorgunluk,halsizlik ce uykusuzluk ta çabası tabi ki.Mükemmeliyetçi ve kontrolü daima elimde tutmak isteyen bir yapım var.Hayatımdaki herşey benim kontrolüm altında olsun istiyorum.Ama yıllardır bu şekilde yaşadığım için artık çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi bu da beni aşırı sinirli ve gergin bir insan haline getiriyor bazen.Gamsız insanlara o kadar özeniyorum ki bilemezsiniz.Benimle aynı şeyleri yaşayan ve muzdarip olan kimler varsa görüşlerini,fikirlerini almak ve bununla başa çıkabilme yöntemlerini öğrenmek istiyorum.
Bende çok düşünüyorum moralim bozuk sürekli bir sorun var bu nedenle yoruyor.kafaya bisey takinca hemen birine anlatma isteği oluyor duramıyorum

Doğan Cüceloğlu bir kitabında şöyle bahsetmişti:
"Beyin sürekli düşünür, sürekli konuşur.
Hatta bu düşünceler çoğunlukla olumsuzdur.
Sizin yapmanız gereken düşüncelerinizi hızla akan bir dereye benzetmek.
Kendinizi de o derenin kenarında hayal edin.
Düşüncelerinizin hızla akıp gittiğini sizin de ona baktığınızı hayal edin.
Eğer o derenin içinden yani düşüncelerinizin içinden çıkamazsanız debelenip durursunuz ayrıca da çok yorulursunuz.
Bırakın bu düşünceler akıp geçsin."
Mükemmeliyetçilik için ara ara yavaştan salacaksınız.
Başka çözümü yok.
Çözemezseniz hayatınız işkenceye dönebilir.
Çünkü en iyisini yapmak için vücut hep tetikte olur bu yüzden de hep yorgun.
İmkan varsa terapi alın derim.
Kontrolcülük çok zor birşey değil mi?

Doğan Cüceloğlu bir kitabında şöyle bahsetmişti:
"Beyin sürekli düşünür, sürekli konuşur.
Hatta bu düşünceler çoğunlukla olumsuzdur.
Sizin yapmanız gereken düşüncelerinizi hızla akan bir dereye benzetmek.
Kendinizi de o derenin kenarında hayal edin.
Düşüncelerinizin hızla akıp gittiğini sizin de ona baktığınızı hayal edin.
Eğer o derenin içinden yani düşüncelerinizin içinden çıkamazsanız debelenip durursunuz ayrıca da çok yorulursunuz.
Bırakın bu düşünceler akıp geçsin."
Mükemmeliyetçilik için ara ara yavaştan salacaksınız.
Başka çözümü yok.
Çözemezseniz hayatınız işkenceye dönebilir.
Çünkü en iyisini yapmak için vücut hep tetikte olur bu yüzden de hep yorgun.
İmkan varsa terapi alın derim.
Kontrolcülük çok zor birşey değil mi?
Evet,hem de aşırı zor ama kendime hakim olamıyorum😔.

Meditasyon falan denediniz mi?

Denedim abna uymadi diyorsaniz farkli farkli meditasyon sekildellerini deneyin,

bir sekilde bulun kendi tarzinizi :)

“Konsantrasyon konusunda şimdiye kadar karşılaştığım en iyi tavsiye: Nerede olursanız olun, orada olun!” Jim Rohn.

Meditasyon falan denediniz mi?

Denedim abna uymadi diyorsaniz farkli farkli meditasyon sekildellerini deneyin,

bir sekilde bulun kendi tarzinizi :)

“Konsantrasyon konusunda şimdiye kadar karşılaştığım en iyi tavsiye: Nerede olursanız olun, orada olun!” Jim Rohn.
Meditasyon hiç denemedim.Birşeye karar verip uygulayamıyorum genelde.Günlük hayatım o kadar yoruyor ki,kendime vakit ayırıp birşeyler yapmak benim için neredeyse lüks haline geliyor.Bir de çok sıkılgan bir yapıya sahibim,sürekli bir meşguliyet halindeyim ama elime geçen birşey yok.Çok zor uykuya dalıyorum,uyuduğum anda da karmakarışık rüyalar görüyorum.

Merhaba,bu ilk konum olacak ve bu yüzden acemice birşeyler yaparsam affola🙂.Yazmayı da çok sevmediğim için mümkün olduğunca kısa tutacağım.Gelelim konuya;Ben sürekli düşünüyorum arkadaşlar.Neyi düşünüyorsun bu kadar diye sormayın inanın hiç önemi yok,illaki düşünecek birşey buluyorum ve deli gibi düşünüyorum.Kafam sürekli dolu,sürekli dalgınım ve uyku bozukluğu problemleri yaşıyorum.Detaylarda boğulup gidiyorum ve elime geçen birşey de yok yorgunluk,halsizlik ce uykusuzluk ta çabası tabi ki.Mükemmeliyetçi ve kontrolü daima elimde tutmak isteyen bir yapım var.Hayatımdaki herşey benim kontrolüm altında olsun istiyorum.Ama yıllardır bu şekilde yaşadığım için artık çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi bu da beni aşırı sinirli ve gergin bir insan haline getiriyor bazen.Gamsız insanlara o kadar özeniyorum ki bilemezsiniz.Benimle aynı şeyleri yaşayan ve muzdarip olan kimler varsa görüşlerini,fikirlerini almak ve bununla başa çıkabilme yöntemlerini öğrenmek istiyorum.
Hımm hımm. Aslan 🦁 doğum haritasında başak var . Ya da tam tersi . Bir tanesi kesin . Tamamen konudan yürüdüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70:

ben de öyleyim her şeyi inanılmaz kafama takıyorum maalesef elimde olmadan

Nasıl yani?Aslan burcuyum evet ama yükselen falan onları hiç bilmiyorum.
E burcunun içeriğini yazmışın . Aslanım tahmin etmek zor olmadı. Başak sezinledim , evet çünkü aslan bu kadar aşırı düşüncede boğulmaz. Düşünür, hayal kurar , ihtimallerde boğulur ama başak kadar değil. Çözüm basit zihninde bir kutu hayal et. Sinirlendiğin sıkıldığın . Rahatsız olduğun . Hatta o anda kızdığın. Zorlandığın durum düşünce konuşmaları, onun içine, her karşılaştığında koy. Sonra o kutunun içinide. Çokta tın der gibi boşalt . Bende bayağ işe yaradı . Yakında beni kadınlar külübünden bile atarlar. O kadar sarhoşum:eğlence::halay::KK57::rolleyes::rolleyes::KK9::KK71::KK71::KK71::bicak::63:

E burcunun içeriğini yazmışın . Aslanım tahmin etmek zor olmadı. Başak sezinledim , evet çünkü aslan bu kadar aşırı düşüncede boğulmaz. Düşünür, hayal kurar , ihtimallerde boğulur ama başak kadar değil. Çözüm basit zihninde bir kutu hayal et. Sinirlendiğin sıkıldığın . Rahatsız olduğun . Hatta o anda kızdığın. Zorlandığın durum düşünce konuşmaları, onun içine, her karşılaştığında koy. Sonra o kutunun içinide. Çokta tın der gibi boşalt . Bende bayağ işe yaradı . Yakında beni kadınlar külübünden bile atarlar. O kadar sarhoşum:eğlence::halay::KK57::rolleyes::rolleyes::KK9::KK71::KK71::KK71::bicak::63:
Aslında rahatıma da çok düşkünüm.Uykuya bir dalarsam bir daha hiç uyanmak istemem.Birine,birşeye kızdığım zaman içime kapanırım ve hiç konuşmam.Aslında aşırı enerjik bir insanım ama enerjim tükendiği anda masadaki bardağı kaldıracak dahi gücüm olmaz.

Aslında rahatıma da çok düşkünüm.Uykuya bir dalarsam bir daha hiç uyanmak istemem.Birine,birşeye kızdığım zaman içime kapanırım ve hiç konuşmam.Aslında aşırı enerjik bir insanım ama enerjim tükendiği anda masadaki bardağı kaldıracak dahi gücüm olmaz.
Aslan o aslan 🦁:halay::KK70:

Back
X