3 yildir devam eden sorunlu evliligim var. Siddetli kavgalarin yasandigi bosanma davalarinin acilmasina ramaklar kalindigi ailelerinde karistigi ... ama bitiremedik.cesaretimiz mi yoktu hakkatende cok mu seviyoruz bilemiyorum. Suan ailelerle sorunlar yok gibi ama annemle esimin arasi cok soğuk. Bizimde esimle tartismalarimiz zaman zaman devam ediyor tabiki.
Bunun yaninda.annem kanser tedavisi goruyor benim ilgilenmem gerekiyor ve farkli sehirlerdeyiz. Ben surekli izinler, rapor alarak yaninda olmaya calisiyorum. dolayisiyla ailemin sehrine tasinmak istiyorum esim yanasmiyor.durum bosanmaya kadar goturuyor beni. Annemin yaninda olmak adina...annemin hastaligi ve evliligim arasinda kaldim anlayacaginiz..
Bunun yaninda.annem kanser tedavisi goruyor benim ilgilenmem gerekiyor ve farkli sehirlerdeyiz. Ben surekli izinler, rapor alarak yaninda olmaya calisiyorum. dolayisiyla ailemin sehrine tasinmak istiyorum esim yanasmiyor.durum bosanmaya kadar goturuyor beni. Annemin yaninda olmak adina...annemin hastaligi ve evliligim arasinda kaldim anlayacaginiz..