• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerim ne onu bile bılmıyorum:(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Kızlar ıcımı tek dokebıldıgım yer burası sanırım.Daha once bahsetmıstım sozlumden ayrıldım 7 ay olcak nerdeyse.Çok kotu sekıllerde ayrıldık aılesı bıdaha o kızla barısırsan reddederız bıle demısler.Ayrıldıktan sonra baya bı sure sonra bana donmek ıstedı hayır dıyınce tehdıt bıle ettı.Benı aıleme karsı karaladı:( Benım pıskoljımı bıtırdı.Oysa ben3yıl onun her dk yanına oldum kaza gecırdı engellı kaldı umrumda dahı olmadı hep sevmeye devam ettım.Ama olmadı.Hayatıma yon vermeye calısıyorum suan ıs arıyorum bulamıyorum butun gun evdeyım.Onu heryerden engelledım.Gecen profılıne baktım sevgılı yapmıs cok mutlularmıs tabıkı dıceksınız sanane evet banane ama benım neden canım yanıo bogazım dugum dugum:( Hak etmedım her hakaretı yedım herseye ragmen onu bırakmamak ıcın cabaladım benden sonra konusmadıgı kız kalmamıs..Şimdi dıyorum hayatıma bırı gelsın herseyı bana unuttursun ama tanıstıklarımda fasa fıso..23 yasındayım 30 yasında gıbı kaldım:(((

Sevgılı bulunca mı kıymetlenıyor bunlar?

Bak sende arıyorsun yeni bi aşk..

Demekki kotu bişe yok bunda..ayrısınız artık

Kızlar ıcımı tek dokebıldıgım yer burası sanırım.Daha once bahsetmıstım sozlumden ayrıldım 7 ay olcak nerdeyse.Çok kotu sekıllerde ayrıldık aılesı bıdaha o kızla barısırsan reddederız bıle demısler.Ayrıldıktan sonra baya bı sure sonra bana donmek ıstedı hayır dıyınce tehdıt bıle ettı.Benı aıleme karsı karaladı:KK43: Benım pıskoljımı bıtırdı.Oysa ben3yıl onun her dk yanına oldum kaza gecırdı engellı kaldı umrumda dahı olmadı hep sevmeye devam ettım.Ama olmadı.Hayatıma yon vermeye calısıyorum suan ıs arıyorum bulamıyorum butun gun evdeyım.Onu heryerden engelledım.Gecen profılıne baktım sevgılı yapmıs cok mutlularmıs tabıkı dıceksınız sanane evet banane ama benım neden canım yanıo bogazım dugum dugum:KK43: Hak etmedım her hakaretı yedım herseye ragmen onu bırakmamak ıcın cabaladım benden sonra konusmadıgı kız kalmamıs..Şimdi dıyorum hayatıma bırı gelsın herseyı bana unuttursun ama tanıstıklarımda fasa fıso..23 yasındayım 30 yasında gıbı kaldım:KK43:((
En başta şunu söylemek isterim, otuzlu yaşları yirmilerden çok daha fazla sevebilirsiniz:) yaşınız genç hırpalamayın kendinizi, sever sevilirsiniz... Hakedene hakettiği değeri verirsiniz. Karamsarlığa düşmeyin lütfen, nefes alabiliyor olmak bile bir lütuftur hayatta, bazen acılardan farkedemeyiz sadece...

böyle olaylar insanı çok etkiliyo maalesef yani ben arkadaşlarımla problem yaşadım bundan kaç ay önce hergun hergun aklıma geliyo o olanlar ki siz bide sözlüymüşsünüz bu daha kötü bir şey :( ama kendinizi üzerekte devam edemezsiniz mesela hayatınızın merkezine pozitif olmayı koyun illa kötü şeyler olur ama siz illa pozitif tarafından güzel şeyler bulmaya çalışın kendinizle ilgilenin kendiniz için güzel şeyler yapın eğer yaparken kafayı dağıtacağınız bir uğraşınız varsa ona odaklanın (mesela ben hep pasta vs yaparım) ömrümüzün ne kadar olduğu belli değil bunu düşünün ve bişeylerden mutlu olmaya başlayın.. hayat her şeyi kafaya takacak kadar uzun değil maalesef :) her şey ve herkes zamanla geçer ama bunun süresi bize bağlı..

onun hemen birilerini bulmasını yadırgıyorsun sen niye hemen hayatına biri girsin diye düşünüyorsun anlamadım. Ayrıca daha 23 yaşındasın ve nişanlından ayrılmışsın acele edip sana yara bandı olcak birini aramak yerine önce kafanı dinleyip rahatlayacak zaman tanı kendine sonra zaten bi birlikteliğin olur:KK20:

Sevgılı bulunca mı kıymetlenıyor bunlar?

Bak sende arıyorsun yeni bi aşk..

Demekki kotu bişe yok bunda..ayrısınız artık

Tam ıfade edemdım sanırım benım ıcın kıymetlı bı tarafı zaten olamaz hakaretlerınden sonra sadece bende ıstemem canım yansın ama elımden gelmıyor

En başta şunu söylemek isterim, otuzlu yaşları yirmilerden çok daha fazla sevebilirsiniz:) yaşınız genç hırpalamayın kendinizi, sever sevilirsiniz... Hakedene hakettiği değeri verirsiniz. Karamsarlığa düşmeyin lütfen, nefes alabiliyor olmak bile bir lütuftur hayatta, bazen acılardan farkedemeyiz sadece...

Ben zaten kendıme ınanılmaz kızıyorum Allaha hergun sukurde edıyorum.Sadece neden uzuldugumu anlayamıyorum

Her hareketini yersen karşındakinin sana saygısı biter zaten çünkü çok güçsüz biri izlenimi verirsin.
Ve tabii ki korkak olduğunu göstermiş olursun güçsüzlüğe paralel olarak.
Kaybetmekten korkarak kendi benliğini yok edersen değer görmezsin.
Önce kendi kıymetini bil bundan sonra.
Sen bilmezsen ezerler hep böyle.
Sonu da hüsran olur.
Ayağa kalk. Kendine çeki düzen ver.
Nasıl olacak bu dersen, bunu da sen bileceksin.
Herkesin yöntemi başka.

onun hemen birilerini bulmasını yadırgıyorsun sen niye hemen hayatına biri girsin diye düşünüyorsun anlamadım. Ayrıca daha 23 yaşındasın ve nişanlından ayrılmışsın acele edip sana yara bandı olcak birini aramak yerine önce kafanı dinleyip rahatlayacak zaman tanı kendine sonra zaten bi birlikteliğin olur:KK20:

Kendısı benden ayrıldıktan 2gun sonra kız arayıslarına gırdı bu durumu zaten artık yadırgayamıyorum..Çünkü onun ne yaptıgını dusunmek ıstemıyorum..

Yıllarını aynı evde geçirmiş çocuk yapmış çiftler boşanıp ayrılıyorlar onlar naaapsın
haline şükret inan bir gün gelip güleceksin hatta kendine kızacaksın neden bu kadar üzüldüm diye
hiç kimse vazgeçilmez değildir

Yıllarını aynı evde geçirmiş çocuk yapmış çiftler boşanıp ayrılıyorlar onlar naaapsın
haline şükret inan bir gün gelip güleceksin hatta kendine kızacaksın neden bu kadar üzüldüm diye
hiç kimse vazgeçilmez değildir

Neye üzülüyorum bılıyormusun emegıme sadece...

23 yasindasin hayatinin baharini neden kışa ceviriyosun ki? Karaktersizmis demek ki,kurtulmussun ne guzel,daha ne istiyorsun :)

Kendısı benden ayrıldıktan 2gun sonra kız arayıslarına gırdı bu durumu zaten artık yadırgayamıyorum..Çünkü onun ne yaptıgını dusunmek ıstemıyorum..
Seni başkalarının kolunda unutmaya çalışcak kadar acizmiş işte. Ciddi bi ilişkiden sonra geçen 7 ay uzun bi süre değil sen hayatının merkezine kendini koy ve mutlu olmaya odaklan kalbinde ona olan duyguların sevgin kinin bittiğinde zaten bi ilişkin olur ama acele edersen daha fazla üzülceğin duygular yaşarsın

Back
X