- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ıcımı tek dokebıldıgım yer burası sanırım.Daha once bahsetmıstım sozlumden ayrıldım 7 ay olcak nerdeyse.Çok kotu sekıllerde ayrıldık aılesı bıdaha o kızla barısırsan reddederız bıle demısler.Ayrıldıktan sonra baya bı sure sonra bana donmek ıstedı hayır dıyınce tehdıt bıle ettı.Benı aıleme karsı karaladıBenım pıskoljımı bıtırdı.Oysa ben3yıl onun her dk yanına oldum kaza gecırdı engellı kaldı umrumda dahı olmadı hep sevmeye devam ettım.Ama olmadı.Hayatıma yon vermeye calısıyorum suan ıs arıyorum bulamıyorum butun gun evdeyım.Onu heryerden engelledım.Gecen profılıne baktım sevgılı yapmıs cok mutlularmıs tabıkı dıceksınız sanane evet banane ama benım neden canım yanıo bogazım dugum dugum
Hak etmedım her hakaretı yedım herseye ragmen onu bırakmamak ıcın cabaladım benden sonra konusmadıgı kız kalmamıs..Şimdi dıyorum hayatıma bırı gelsın herseyı bana unuttursun ama tanıstıklarımda fasa fıso..23 yasındayım 30 yasında gıbı kaldım
((
bir sürü kötü şeyler yaşatmış sana, özellikle de " beni aileme karşı karaladı " demişsin ya, işte orada adamın adam olmadığını anlayabiliyor insan.. ben olsam adını bile anmam sen girmiş hala profiline bakıyorsun..
sevgili yapma durumları, fotoğraflarını herkese açık şekilde yayınlıyor olmasından belli ki, sana hava yapmak için.. bu karaktersiz insanların ayrılık sonrası kullandığı bir yöntem..
kaldı ki gerçekten sevmiş-sevilmiş olsa ne olur.. sen ne mal olduğunu denemiş görmüşsün, mal olduğunu bilmeyenleri "Allah kurtarsın" de ve geç
emeğine gelince ; emek vermeden bilemiyor ki insan.. ve onca emeğin boşa gitmiyor ki bir sonraki ilişkinde kullanılmak üzere yanına tecrübe kalıyor
daha 23 yaşında olman ise büyük bir iç rahatlığı çünkü gençliğin böyle bir adam için heba olmamış
kısaca değmez bir insan için üzülüyor olman yaşından kaynaklanıyor.. 2o li yaşlar insanın her şeyi gözünde büyüttüğü yaşlardır.. değmez bir adamı gözünde büyütmen de değmez bir adamın arkasından boşluğa düşmen de her şeyi büyütüyor olmandan kaynaklanıyor..
acilen yeni bir ilişkiye girme çabasında olma.. aksine daha seçici ol.. ve en önemlisi kendine güven..
giden gitsin kalan sağlar senindir:)
daha hazmedememişsin.
sen böyle mutsuzken haliyle onun mutlu olmasını istemiyorsun. o yüzden bütün bunlar.
internette filan takip etme bırak. kendini işine gücüne ver. kendine gel. kurtulduğun için şükür et.
ayrıca aramızda 30 yaşında olanlar olabilir daha dikkatli konuş![]()
Bu psikoloji ile hayatınıza alacağınız kişide yanlış kararlar alabilirsiniz. Boşver in önünüze bakın 23 yaşımda evlendim çok şükür birde evladım var. Ama 30 yaşımda evlenseydim keşke özellikle büyük şehirlerde çalışan bayanlar için ideal yaş 30 artık diye düşünüyorumKızlar ıcımı tek dokebıldıgım yer burası sanırım.Daha once bahsetmıstım sozlumden ayrıldım 7 ay olcak nerdeyse.Çok kotu sekıllerde ayrıldık aılesı bıdaha o kızla barısırsan reddederız bıle demısler.Ayrıldıktan sonra baya bı sure sonra bana donmek ıstedı hayır dıyınce tehdıt bıle ettı.Benı aıleme karsı karaladıBenım pıskoljımı bıtırdı.Oysa ben3yıl onun her dk yanına oldum kaza gecırdı engellı kaldı umrumda dahı olmadı hep sevmeye devam ettım.Ama olmadı.Hayatıma yon vermeye calısıyorum suan ıs arıyorum bulamıyorum butun gun evdeyım.Onu heryerden engelledım.Gecen profılıne baktım sevgılı yapmıs cok mutlularmıs tabıkı dıceksınız sanane evet banane ama benım neden canım yanıo bogazım dugum dugum
Hak etmedım her hakaretı yedım herseye ragmen onu bırakmamak ıcın cabaladım benden sonra konusmadıgı kız kalmamıs..Şimdi dıyorum hayatıma bırı gelsın herseyı bana unuttursun ama tanıstıklarımda fasa fıso..23 yasındayım 30 yasında gıbı kaldım
((
Verdiğin mütiş cevaplardan ötürü ayrıca teşekkur ederım.İşte sankı ben o 3yılımı heba etmısım gıbı gelıyor bana ona cok yanıyorum..Evet Değmez ben ne mal oldugunu ogrendım ogrenmıyenlere gecmıs olsun..