Merhaba kk kızları , 3 senelik evliyim. Ben 32 eşim 37 yaşında.. artık arkadas ve ailemizdeki kişiler çocuk yapmamızın zamanı geldi diye sıkıştırmaya başladılar. Bizim için çocuk demek sorumluluk demek. Ve bu sorumluluk beni gerçekten çok korkutuyor. Yaşım itibariyle etrafımda ki çoğu arkadasımın çocukları var.. gözlemlediklerim, bir araya geldiğimizde normal yaşantımızdan sohbet edemiyoruz sürekli muhabbetler, ek gıda olarak şunu yediriyorum benimkinin kilosu böyle seninkinin boyu kaç cm oluyor... gece hiç uyuyamadım. Çocuğun ateşi çıktı sabahladık.. sonrasında sürekli hayatlarından şikayet etmeleri. Sosyalleşemedikleri , yok tuvalete bile gidecek vaktim yok demeleri gerçekten beni korkutuyor.. evlenmeden önce çocuk konusuna eşim ve ben gerçekten çok sıcak bakıyorduk... hala daha yolda yürürken bi çocuk görsek sevmek için can atarız.. ama konforumuz söz konusu olunca çocuk fikri bizi korkutuyor.. eşimle sürekli erteleme halindeyiz ama nereye kadar ? Siz nasıl karar verdiniz ? Sizde bu korkuları yaşadınız mı merak ediyorum? Bu arada yaşadığım bir travmadan dolayı 1 senedir antidepresan kullanıyorum. Antidepresanla hamile kalan var mı aranızda? Ne yazıkki hapımı da bırakamıyorum. Bu aralar gündemimizde çocuk konusu var anlayacağınız. Annem telefondan sürekli gün içinde arayarak torunda torun diyor. Eşimle ikimizin kafası çok karısık sizin yardımınızı almak istiyorum. Gözlerinizi yorduysam affola . Yorumlarınızı bekliyorum.