- Konu Sahibi nebilimben
Hatırlamıyorum canım ya:) kafamı burakdilar
Bir insanın, bir insanın üzerinde büyük bir etki bıraka biliyor!
ben kesinlikle sevgi mevgi görmedim babaannemden ve dedemden! Kavuz gibiydi onlarla birlikde yaşadığımız süre boyunca!
Zavallı annem neler cekdi! Birde yatalakdi, altını bile temizlerdi, annem hiç bir zaman kikini cikartmazdi, ama kadın bize süt bile içirmeye korkarmış. Bu evin icinde cok çirkin şeyler yaşadık. Hepimiz geri zekalı olma şansımız cok büyüktüŞansa bakki, 7 yaşımda ayrıldık onlardan ve annemin cocukları heb öğretmen ve doktor cikdi. Hayatmi acımasız? Yoksa bu yaşlı dediğiniz ınsanlarmi?
Ben evlendim şuan, kv'dem o tanımladığınız şeytan yapısında. Annem gibi aynı evde yaşamayı kabul etmediğim için, yapmadığını bırakmadı! Huyuma gitseydi ben onun oğlundan daha hayırlı bir evlat olurdum, ama hiç kusura bakmazsın, şuam torununu bile göstermeZsem kimse bir şey diyemez.
Yapma etme dunyası, bu dünyada yaptığının bedelini ödeyemeyen, diyer dünyada elbet öder.
evet, şimdi bunlar eli ayağı tutmazsa ne olacak?
Bilmiyorum! Ama ben bakmayacağım! Bir sürü saglık kurumları var, ücretsiz evlerini temizlemenden tutun, yemeyine kadar herşeyini sunuyorlar evlerine.
gelinim olursada, asla burnundan getirmeyeceğim,
kendi evladımdan cok ona sayıp çıkacağım!
evimiZde ayrı olacak,barajımızda!
elim ayağım tutmadığında, benim evimede saglık kurumlarından birileri gelir.
Niye bu kadar beklentili olalimki başkalarına...
insan olalimki, insan gibi davransınlar bize..
hekımden sorma cekenden sor demısler