Düşüncelerimin nişanlımın umrunda olmaması

mavirane

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
4
1
1
27
Nişanlımla bir eşya beğeniyoruz ama sonradan nişanlım bana sormadan o beğendiğimiz şeyi değiştiriyor bana sadece değiştirdim haberin olsun diyor mobilya bakmaya veya başka birşeye hiç beraber gitmedik sadece kendisi beğenip bana gösteriyor. Bugüne kadar verdiği bütün sözlerden bir şekilde geri döndü fikrini değiştirdi. Bana önceki kadar ilgi göstermiyor arada sırada arıyor biraz konuşup kapatıyor tavırları çok değişti aileme karşı da çok mesafeli ne yapmam lazım önerisi olan varmı

Evlenmeden önce bin defa daha düşünmen gerekiyor. Verdiği tüm sözlerden dönen insan, yarın öbür gün sadakat sözünden de döner. Aman dikkat.

Umrunda değilsen bi adamın senin düşüncelerini umursamıyorsa hayat boyu umursamaz, düşünsene evlenirsen 50 yıl falan senin fikrinin bi önemi olmayacak umursanmayacaksın
Konuşursam belki değişir düşünceleri diye düşünüyorum hemen acele bi karar vermek istemiyorum

Adam tek basına evleniyo gibi kafasına göre eşya begeniyo seni eskisi gibi takmıyor ilgilenmiyor verdiği sözleri tutmuyor aileni zaten hiç sallamıyor mesafeli. Eee ne diyelim?? Bence koşa koşa git evlen sen bu adamla

adam zaten bence ayrılmak için yol yapıyor napsamda nişanı attırsam diye çabalamış alınanları hep değiştirmeler sogukluk mesafe bekliyorki rahatsız olasın ve nişanı atasın bunu kendi yapmıyor ama sizin atmanızı bekliyor zannımca

Nikahta senin yerine evet der, dugunde senin yerine gelinlik giyer.
Bu is boyle gidecek gozukuyor, sen en iyisi yol ver.

Ayrilman lazim.

Evlenince daha da degisir.

Simdi boyleyse...

Bosver, yol yakinken dön bu isten.

Evlenio cocuk yapip bosanma.
Nisan at daha iyi daha da az yipranirsin. Bir insan neyse odur degismez evlennce felan hic o sekilde dusunme. Ayni evin icine girince dahada buyuyecek bu sorunlar.

Nisanlilik uyum ve birbirini tanima surecidir. Nisan atmak ayip birsey degil kendinizi yormayn sizi onemsemeyen insanlar icin.

Neye dayanarak esyalari degistiriyor
Ailesi bu daha kullanisli diyerek degistirmesini istiyorsa cok isin var
Evdeki margarin markasina karisan aileler gordum
Nisanlinin dusuncelerini etkileyen biri var sanirim

Bende öyle düşünüyorum
Peki bu durumla basa cikabilecekmisin
Nisanlinin tavirlari simdiden hosuna gitmiyorsa evlenince nasil olabilecegini tahmin edebiliyormusun
Ailene simdiden mesafeliyse evlendikten sonra gorusmek isteyecegine eminmisin
Ailesinin esini yonlendirmesine goz yumabilecekmisin
Once bunlari enine boyuna dusun
Sonra evlenme kararini gozden gecir
Nisanlin beyaz esyalari aldi diye evlenmek zorunda degilsin

İnşallah değiştiren odur aile müdahalesi yoktur.

Hayatınızı birlestireceginiz insan size kendinizi değerli hissettirmeli. Daha nisanliyken fikirlerinize önem vermiyorsa değişmesi zor. Ayrılın diyemem ama mantıklı düşünüp duyguları biraz geri plana atmalisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…