Nasıl yaniNiye hala nişanlısın
Nişanlımla bir eşya beğeniyoruz ama sonradan nişanlım bana sormadan o beğendiğimiz şeyi değiştiriyor bana sadece değiştirdim haberin olsun diyor mobilya bakmaya veya başka birşeye hiç beraber gitmedik sadece kendisi beğenip bana gösteriyor. Bugüne kadar verdiği bütün sözlerden bir şekilde geri döndü fikrini değiştirdi. Bana önceki kadar ilgi göstermiyor arada sırada arıyor biraz konuşup kapatıyor tavırları çok değişti aileme karşı da çok mesafeli ne yapmam lazım önerisi olan varmı
Umrunda değilsen bi adamın senin düşüncelerini umursamıyorsa hayat boyu umursamaz, düşünsene evlenirsen 50 yıl falan senin fikrinin bi önemi olmayacak umursanmayacaksınNasıl yani
Konuşursam belki değişir düşünceleri diye düşünüyorum hemen acele bi karar vermek istemiyorumUmrunda değilsen bi adamın senin düşüncelerini umursamıyorsa hayat boyu umursamaz, düşünsene evlenirsen 50 yıl falan senin fikrinin bi önemi olmayacak umursanmayacaksın
Nişanlımla bir eşya beğeniyoruz ama sonradan nişanlım bana sormadan o beğendiğimiz şeyi değiştiriyor bana sadece değiştirdim haberin olsun diyor mobilya bakmaya veya başka birşeye hiç beraber gitmedik sadece kendisi beğenip bana gösteriyor. Bugüne kadar verdiği bütün sözlerden bir şekilde geri döndü fikrini değiştirdi. Bana önceki kadar ilgi göstermiyor arada sırada arıyor biraz konuşup kapatıyor tavırları çok değişti aileme karşı da çok mesafeli ne yapmam lazım önerisi olan varmı
Seni sallamıyor bileKonuşursam belki değişir düşünceleri diye düşünüyorum hemen acele bi karar vermek istemiyorum
Belki... Konuşursan bi müddet hallolur, sonra tekrar aynı şeyler. Umursamıyor diyen sensin yavrimKonuşursam belki değişir düşünceleri diye düşünüyorum hemen acele bi karar vermek istemiyorum
Ayrilman lazim.Nişanlımla bir eşya beğeniyoruz ama sonradan nişanlım bana sormadan o beğendiğimiz şeyi değiştiriyor bana sadece değiştirdim haberin olsun diyor mobilya bakmaya veya başka birşeye hiç beraber gitmedik sadece kendisi beğenip bana gösteriyor. Bugüne kadar verdiği bütün sözlerden bir şekilde geri döndü fikrini değiştirdi. Bana önceki kadar ilgi göstermiyor arada sırada arıyor biraz konuşup kapatıyor tavırları çok değişti aileme karşı da çok mesafeli ne yapmam lazım önerisi olan varmı
Bende öyle düşünüyorumNeye dayanarak esyalari degistiriyor
Ailesi bu daha kullanisli diyerek degistirmesini istiyorsa cok isin var
Evdeki margarin markasina karisan aileler gordum
Nisanlinin dusuncelerini etkileyen biri var sanirim
Peki bu durumla basa cikabilecekmisinBende öyle düşünüyorum
İnşallah değiştiren odur aile müdahalesi yoktur.Nişanlımla bir eşya beğeniyoruz ama sonradan nişanlım bana sormadan o beğendiğimiz şeyi değiştiriyor bana sadece değiştirdim haberin olsun diyor mobilya bakmaya veya başka birşeye hiç beraber gitmedik sadece kendisi beğenip bana gösteriyor. Bugüne kadar verdiği bütün sözlerden bir şekilde geri döndü fikrini değiştirdi. Bana önceki kadar ilgi göstermiyor arada sırada arıyor biraz konuşup kapatıyor tavırları çok değişti aileme karşı da çok mesafeli ne yapmam lazım önerisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?