düşünceleriniz benim için önemli

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhabalar herkese bi konuda düşüncelerinize ihtiyacım var.. şuanda konuştuğum birisi var sevgili değiliz ama bana olan ilgisi fazla whatsapptan yazışıyoruz çoğunlukla yani telefonla veya yüzyüze görüşmemiz olmadı. 1 ay önce bi mekanda beni görmüş ve etkilenmiş bana ulaşarak tanımak istemişti. geçmiş konularımdan bilirsiniz sancılı dönemlerden geçtim.. iyi birisi gerçekten ilgiside fazla ama hiçbişey yapmıyor yani arada sırada aynı mekanda karşılaştığımızda görüyoruz birbirimizi beni görünce heyecanlanıyor falan arkadaşlarının hepsi tanıyor beni ama hala bir gelişme yok mesajlaşıyoruz sadece. 1 ayda çok şey paylaştık yani o beni bende onu tanıyor sayılırız artık. bilmiyorum çok mu aceleci davranıyorum ama artık yoruldum gerçekten eğer böyle devam edecekse oyalamasın beni istiyorum. böyle ne olduğu belli olmayan bir durumda ne yapacağımıda şaşırdım. bi görüşme teklifinde bile bulunmuyor. mesela geçen gün o bahsettiğim mekanda karşılaştık yüzünü görmek çok iyi geldi azda olsa yüzünü gördüm diyor. yani çok tuhaf yada bana öyle geliyor.. kızlar böyle tanıma olur mu ? bana olan ilgisini her fırsatta dile getiriyor ama bi icraat yok 1 ay oldu artık oyalanmak istemiyorum.sizlerin fikirlerini merak ediyorum

DİPNOT: Kızlar bahsettiğim kişi öyle yakışıklı birisi değil yani beni çok beğeniyor çok güzelsin güzellik falan diye hitap ediyor sürekli yani benim bundan önce görüşüp sevgili olduğum çocuklar gerçekten hoş tiplerdi. bu çocukta beni çeken efendiliği oldu yani benim yanımda hor kalmaktan mı çekiniyor acaba çünkü sürekli güzelliğimi dile getiriyor

Son düzenleme:
Direk söyle ben seni merak ediyorum de
tamam telefondan görüşüyor olabiliriz ama mimiklerini hareketlerini tavrıalrını hiç bilmiyorum insan o kadar zaman konuştuğu bir arkadaşını ister istemez merak ediyor görüşelim de olsun bitsin ehehe biz kızlar düz söylemek niye çekiniyoruz her şeyi:27::27:

Disarida karsilastiginizda konusmuyor musunuz yan yana gelip?
Eger boyleyse ilginc geldi bana. Cok utangac biridir belki himm?

Son düzenleme:
Direk söyle ben seni merak ediyorum de
tamam telefondan görüşüyor olabiliriz ama mimiklerini hareketlerini tavrıalrını hiç bilmiyorum insan o kadar zaman konuştuğu bir arkadaşını ister istemez merak ediyor görüşelim de olsun bitsin ehehe biz kızlar düz söylemek niye çekiniyoruz her şeyi:27::27:

onu diyemem işte bilmiyorum ama diyemem

hayır karşılaştığımızda konuşmuyoruz bana whatsaaptan yazıyor çok güzelsin gerçekten falan diye yanıma gelmiyor yani
hayır öyle utangaç biri değil ama efendi biri yani

Utangac degilse aklima gelen tek sey bir sevgilisinin oldugu. Bu mantiksiz olaya baska bir yorumum yok maalesef. Sen "karsilastigimizda neden gelip yanima benimle konusmuyorsun ya da ilkokul cocuklari gibi sadece yazisarak iletisim kuruyoruz?" diyemez misin?

Utangac degilse aklima gelen tek sey bir sevgilisinin oldugu. Bu mantiksiz olaya baska bir yorumum yok maalesef. Sen "karsilastigimizda neden gelip yanima benimle konusmuyorsun ya da ilkokul cocuklari gibi sadece yazisarak iletisim kuruyoruz?" diyemez misin?

Bencede boşuna vakit kaybetme bayanın yazdığı gibi direk sor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunu diyincede ne aceleci kızmış diye düşünmesinden çekiniyorum açıkcası yani o adım atmalı değil mi sizcede

Bana çok garip geldi bu durum ve kötü şeyler hissettirdi. Bence açık açık sormalısın bu kadar mı utangaçsın diye yada burcundan falan yola çıkıp ima edebilirsin en azından bir tavrını görürsün.

açıkcası benimde ilgim oluştu ona ve cesaretlensin diye gayet ılımlı konuşuyorum kendisiyle anlıyor ama hala bi gelişme yok dediğim gibi

onun seninle ilgisi belli ama muhtemelen seninkini tam anlayamıyor,emin olamıyor.. onun bunu bariz anlamasını saglarsan sonuç alacagını düşünüyorum.. :) sonra dersin "haklıymışsın" diye :)

bunu diyincede ne aceleci kızmış diye düşünmesinden çekiniyorum açıkcası yani o adım atmalı değil mi sizcede
Ama seni bir yerde gordugunde vatsaptan merhaba demesi, cok guzelsin demesi komik degil mi? Acikcasi biri bana boyle bir sey yapsa ben kendisinin yuzune vururdum bu durumu. Sen de gidebilirdin yanina gerci. Hadi gitmedin ondan bekledin tamam ama hic tuhaf gelmedi mi sana bu durum? Karsilasmasaniz tamam da karsilastiginiz halde bir merhaba demek icin bile yanina gelmeyip vatsaptan yazmasi tuhaf geldi.
Emin misin konusabiliyor mu bu cocuk?

Bana çok garip geldi bu durum ve kötü şeyler hissettirdi. Bence açık açık sormalısın bu kadar mı utangaçsın diye yada burcundan falan yola çıkıp ima edebilirsin en azından bir tavrını görürsün.

utangaç birisi değil aslında kurduğu cümleler arkadaş ortamındaki hal ve hareketleri falan gayet rahat relax. açık açık sormaya çekiniyorum açıkcası

onun seninle ilgisi belli ama muhtemelen seninkini tam anlayamıyor,emin olamıyor.. onun bunu bariz anlamasını saglarsan sonuç alacagını düşünüyorum.. :) sonra dersin "haklıymışsın" diye :)

yeterince ilgili davranıyorum aslında ama bana en başında tanıyalım birbirimizi diyerek konuşmayı başlattı yani tanımaya çalışıyoruz ama 1 ay geçyi ya ben mi acele ediyorum ki acaba

Ama seni bir yerde gordugunde vatsaptan merhaba demesi, cok guzelsin demesi komik degil mi? Acikcasi biri bana boyle bir sey yapsa ben kendisinin yuzune vururdum bu durumu. Sen de gidebilirdin yanina gerci. Hadi gitmedin ondan bekledin tamam ama hic tuhaf gelmedi mi sana bu durum? Karsilasmasaniz tamam da karsilastiginiz halde bir merhaba demek icin bile yanina gelmeyip vatsaptan yazmasi tuhaf geldi.
Emin misin konusabiliyor mu bu cocuk?

evet banada ilginç geldiği için fikirlerinizi almak istedim yani aceleye getirmek mi istemiyor bilmiyorum. mesela hiç kızlarla oturan birisi değildir bende onun gibi masamda erkek olmaz hiç yani oda hassastır bende ama bilmiyorum ki
evet gayet güzel şeyler yazabiliyor mesajda :)

yeterince ilgili davranıyorum aslında ama bana en başında tanıyalım birbirimizi diyerek konuşmayı başlattı yani tanımaya çalışıyoruz ama 1 ay geçyi ya ben mi acele ediyorum ki acaba

Arkadasim sen sorunu yanlis yerde ariyorsun. Sorun sana teklifte bulunmamasi degil, sorun bir yerde karsilastiginizda sana bir merhaba dememesi. Bunun sebebini ona sormakta cekinmemelisin.

Back
X