- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
merhabalar herkese bi konuda düşüncelerinize ihtiyacım var.. şuanda konuştuğum birisi var sevgili değiliz ama bana olan ilgisi fazla whatsapptan yazışıyoruz çoğunlukla yani telefonla veya yüzyüze görüşmemiz olmadı. 1 ay önce bi mekanda beni görmüş ve etkilenmiş bana ulaşarak tanımak istemişti. geçmiş konularımdan bilirsiniz sancılı dönemlerden geçtim.. iyi birisi gerçekten ilgiside fazla ama hiçbişey yapmıyor yani arada sırada aynı mekanda karşılaştığımızda görüyoruz birbirimizi beni görünce heyecanlanıyor falan arkadaşlarının hepsi tanıyor beni ama hala bir gelişme yok mesajlaşıyoruz sadece. 1 ayda çok şey paylaştık yani o beni bende onu tanıyor sayılırız artık. bilmiyorum çok mu aceleci davranıyorum ama artık yoruldum gerçekten eğer böyle devam edecekse oyalamasın beni istiyorum. böyle ne olduğu belli olmayan bir durumda ne yapacağımıda şaşırdım. bi görüşme teklifinde bile bulunmuyor. mesela geçen gün o bahsettiğim mekanda karşılaştık yüzünü görmek çok iyi geldi azda olsa yüzünü gördüm diyor. yani çok tuhaf yada bana öyle geliyor.. kızlar böyle tanıma olur mu ? bana olan ilgisini her fırsatta dile getiriyor ama bi icraat yok 1 ay oldu artık oyalanmak istemiyorum.sizlerin fikirlerini merak ediyorum
DİPNOT: Kızlar bahsettiğim kişi öyle yakışıklı birisi değil yani beni çok beğeniyor çok güzelsin güzellik falan diye hitap ediyor sürekli yani benim bundan önce görüşüp sevgili olduğum çocuklar gerçekten hoş tiplerdi. bu çocukta beni çeken efendiliği oldu yani benim yanımda hor kalmaktan mı çekiniyor acaba çünkü sürekli güzelliğimi dile getiriyor
DİPNOT: Kızlar bahsettiğim kişi öyle yakışıklı birisi değil yani beni çok beğeniyor çok güzelsin güzellik falan diye hitap ediyor sürekli yani benim bundan önce görüşüp sevgili olduğum çocuklar gerçekten hoş tiplerdi. bu çocukta beni çeken efendiliği oldu yani benim yanımda hor kalmaktan mı çekiniyor acaba çünkü sürekli güzelliğimi dile getiriyor
Son düzenleme: