düşünceleriniz benim için önemli

İlk adımı ondan beklemene gerek yok bence. Sevgili olalım diyecek değilsin. Mesela telefonda konusurken " yarın şurda işim var, sonrasında bir kahve içebiliriz istersen" diyebilirsin. Ya da mekanda karşılaştığınızda yanına gidip merhaba diyebilirsin. Bunlar seni aceleci ya da çok istekli göstermez ki.

şuan için bu tür adımlar atmak içimden gelmiyor açıkcası

canım seni tanımayan bir insan senden hoşlanıyorsa zaten görüntünü beğendiği içindir. yani güzel bulması gayet normal ama güzel buluyor diye kendini küçük gördüğünü sanmam.

çünkü erkeklerde tip o kadar önemli kabul edilmez. mesela sen ondan zengin olsaydın ya da eğitimin işin daha iyi olsaydı anlardım ama erkekler buna o kadar takılmazlar.

tam ne düşündüğünü bilemicem ama belki senin ilginden emin olmadığı için buluşalım diyemiyordur. eğer sen ilgini belli etmiyorsan biraz belli edebilirsin.

evet haklısınız ama 1 ay az bi süreç değil çocukta değiliz artık
ben normalde bi erkekle aramda bi şey olmadan bu kadar uzun süreli konuşmazdım ve bunuda kendisine söyledim ama hala bi adım atmıyor kendisinin tanıma süresi daha fazla demekki

bir derdim vara konu açarsam gözüm en çok senin yazdıklarını arar kaç senedir hatırlamıyorum hangi yorumunu görsem katılıyorum. Konu sahibi, Laale ne diyor mutlaka dikkate al aynen altına imzamı atıyorum

değerlendireceğim mutlaka :) biraz daha zaman tanıyacağım ona sadece

Back
X