- 21 Şubat 2015
- 65
- 34
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kabardı galiba sizin saçlarınız? ne yapsam bilemiyorum bende saçlarıma kıyamıyorum daHayatımda yaptığım en büyük hata saçlarımı katlı kestirmekti.önermem yani.
Kısaltmaya kıyamıyorum zaten sağlıklı olduğu için hemen uzuyor kat attırırsam belki biraz faydası olur diye düşündüm saç çok gür ve uzun olursa bütün vitamin oraya gider diyorlar ne kadar doğru bilemem tabikiKatlı modeli hiç sevmem tavsiye etmiyorum. Ayrıca boyunu kisaltcam dememissin kattan bahsetmissin sade. Hem vitamin saça gidiyo ne demek? Kisaltinca uzamicak mi o zaman gitmiş olmuyor mu?
ama saçlarım gür bide kalın telli aslında fazla dalgalı değil ama cesaret etsem mi bilmiyorumÇokta kisa kestirmezsin canım sende omuzda bile olsa kat kat kabarmaz diye dusunuyorum kat kat güzel duran bi model yani
İlla katkatmi canım ara makas attirip onler uzun arka kısa ama cok deil yada bi taraf uzun bi taraf kısa o tarz modeller daha modern canım yinede sen bilirsin tabiiama saçlarım gür bide kalın telli aslında fazla dalgalı değil ama cesaret etsem mi bilmiyorum
uçlarda kat attır canım. ben öyle yapıyorum hem kabarmıyor bu şekilde. kuaföre uçları katlı derseniz anlayacaktırArkadaşlar merhaba benim saçlarım belime geliyor hafif dalgalı kalın telli saçlarım var saçlarım sağlıklı ama bütün vitamin saçlarıma gidiyor uzadıkça kestirmeye kıyamıyorum da sizde kat arttırsam nasıl olur kabarır diye cesaret edemiyorum??
Ara makas asla attırmam onun sonuçlarını biliyorum ama gerçekten kıyılmıyo o kadar uzuyor ki alışıyorsun sonra çevren alışıyor asla kestirme baskısı altında ne yapıcam bilemiyorumBen bu saçlarıma kıyamıyorum olayını ömrüm boyunca anlamadım alayamicam sanırım.
Kökü sende yahu, ne olacak kestirsen. Çok uzun saç bence kimseye yakışmıyor zaten. En uzun kürek kemiklerinin altında olmalı. Hele bir de boy kısaysa saçtan ibaret gibi görünüyor hatunlar.
Dalgalı saç kat atınca kabarmaz, aksine daha şekilli durur. Sadece ara makas attırma. Onu yaparlarsa ilk bir ay çok beğenirsin sonra bonus kafa olursun.
En güzeli düz kesim yaniBenim saçlarım düz olmasına rağmen kat kat kestirdiğim zaman aşırı kabariyo
Peki pişman olmadınız mı? Uzun saç daha hoş gibi nasıl kıydınDaha farklı model yaptırabilirsin saçların kolay uzuyormuş madem.Omuzlarının orda düz kesimde yaptırabilirsin. Benimde saçlarım hep uzundu bu sene biraz cesaret edip kestirdim. Arada değişiklik iyi oluyor.
Bilmiyorum hep böyle söylüyorlar o yüzden kararsız kaldımvitamininiz saçınıza gitmez, kestirme nedeniniz buysa korkmayın.