Düsüncelerinize ihtiyacim var :(

vuslatahasretim

Kûn Fe Yekûn
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
3.471
2.067
Merhaba herkeze, buradakilerin düsüncelerine hislerine önem veririm tecrübeli ve dogru tavsiye verenler var allah razi olsun. Cok üzülüyorum agliyorum konusacak kimsem yok o yüzden buraya yazmak istedim bana düsüncelerinizi söylerseniz iyi gelebilir diye düsünüyorum :KK43:(

Biz esimle evleneli 1 ay doldu, evlendikten 2 hafta kadar sonra baska ülkeye gitti calismaya. Ben 34 o 35 yasinda.

Bana sürekli yalan söyleyen birisi, her defasinda yeminler ediyor söz veriyor ama yine aynisini yapiyor. Kendim yakaliyorum yalanlarini inkar ediyor beni sucluyor.

En son yanimdayken telefonunu rica etmistim birseye bakcam dedim telefon listesinde kimlerin olduguna mesajlarina falan söyledim kendisine bakacagimi hayir dedi. Tekrar rica ettim sadece bakacagim lütfen verirmisin dedim yeni aldigi telefonu annemlerin yaninda parcaladi eliyle kirdi üzerime atti. Hic kavga falan yoktu ortada ve normal ses tonuyla sadece rica ettim lütfen verirmisin kisa bakcam vercem dedim böyle yapti. Tamamen parcaladi telefonu yani kücük kücük parcalari kaldi cam kiriklari elime batti.

Birkac saat sonrada iyi oldu ben gittigimde bana ulasamayacaksin bende rahat edicem orda dedi bana. Bi taraftan sakasina diyordur belki diye düsündüm diger taraftanda bilerek kirdi bu telefonu ben ulasamayayim ona diye düsündüm.

Normalde telefonu elinden hic birakmayan biri sürekli oyun oynar vidyolar izler veya is arkadaslari isinde yardim ister bu de sürekli calisir baskalarinin isinide yapar digerleri keyif sürer benimki calisir bu yüzdende daha önceleri tartismistik. Vaktini bana ailesine ayirmak yerine yabancilara ayirmayi tercih ettigi icin.

Gittigimde para yok borclarim var telefonu anca 4 ay sonra alabilirim öyle görüsebiliriz dedi bana ve normalde 5 dk telefonsuz duramayan biri. (Bu arada ben bütün birikimlerimi verdim yemeden icmeden kestim verdim borclar bitsin diye yaklasik 150 milyar kadar ama bu baskalarina harcamis hepsini bana yine yalanlar söylemis kandirmis neyse bu baska konu) Bu telefonsuz durmaz idareten ucuz ikinci el alir sonra istedigi telefonu alir diye düsünmüstüm icimden. 2 günde bir bazen günde bir yaklasik 1-2 saat e mail üzerinden yazisiyorduk. Bende sevinmistim en azindan is yerinden yormuyorlar telefonu yok dinlenir yazik cok yoruyorlar diye düsünüyordum.

E maili de internet kafeden girip yazdigini söylüyordu ama 2 defa gece yazmisti biri gece 23.30 gibi digeri 2.40 gibi biseydi. Bu saatte internet kafeler kapali. Ama neyse daha önce yazmistir simdi gelmistir bana diye avuttum kendimi.

Bu arada sadece yazistik, görüntülü sesli görüselim özledim seni dedigimde kafenin kamerasi bozukmus ses olmuyormus her gittigi farkli farkli kafeler öle dedi bana. Daha önceleride ben kamera acmasini istiyordum sesli görüsmek istiyordum whats app üzerinden ama bana acmiyordu oldugu yeri bana göstermemek icin cünkü istemedigim yerlere istemedigim kisilerin yanlarina gidiyordu kaliyordu. Bu da simdi buraya yazqrken aklima geldi o yüzden görüntü acmadi bana demek yine :KK43:

Benim hislerim cok güclüdür bazen gözümün önünde birseyler görürüm gercek olur yada uykuyla uyaniklik arasinda böyle rüya gibi ama tam rüyada degil öyle seyler olur ve ben simdiye kadar hislerimde hic yanilmadim.

Bu yanimdan gideli yaklasik 2 hafta oldu ve güya telefonu yok.

Dün gece uyuyamadim sabaha kadar icim cok sikildi sabah uyumaya calistim bikac saat sonra uyanir gibi uyku uyaniklik arasi esimin aslinda telefonu oldugunu ve benden gizledigini gördüm ve hissettim.

Uyanir uyanmazda direkt deneyeyim dedim. Gittiginden beri telefonu olmadigini düsündügüm icin hic aramak denemek aklima gelmedi.

Inkar edeceginide biliyordum yeni aldim sana süpriz yapcaktim bilmem ne diye yine beni suclayacagini ve inkar edecegini tahmin ettim.

Ben bunu aradim telefon meskul caliyor, meskul oldugundan degil beni engellediginden öle. Daha önceleride tartistigimizda beni engelliyordu o zamanda aynen böle meskul caliyordu, tabi sonradan aklima geldi önce meskul sandim ona sinirlendim sonra beni yine engelledigi aklima geldi.

Whats app üzerinden konusurduk ama whats appi kurmamis bile bence gerek yok cünkü herkez direkt telefondan görüsüyor onunla veya baska benim bilmedigim bi program olabilir.

Sonra belki ben yaniliyorumdur diye hala kendimi kandirmaya calisiyorum arkadasimi aradim rica ettim bu numarayi bir ararmisin sende de meskul caliyormu diye cünkü telefon kirdiginda telefonun yoksa kart elinde duruyorsa veya o da kirildi demisti ama yinede yaninda götürmüstü bilmiyorum artik aradiginiz kisiye ulasilamiyor diye ses gelir telefondan bende meskul caldi engelli oldugum icin, arkadasa arattirdim telefon normal caldi, tekrar ara dedim aradi bu defa aramayi redetti esim kapama tusuna basti telefon calarken arkadasim ararken.

Orda artik emindim telefonu olduguna zaten 5 dakika telefonu elinden birakamayan birisi 2 hafta telefonsuz dururmu ? Benim aptalligim.

Mail yazdim buna kizdim sinirlendim benden telefonun oldugunu gizledin falan diye tutamadim kendimi cok üzüldüm.

Insan birak karisindan sevgilisinden bile gizlemez telefonu oldugunu. Neden gizlesin ? Yani düsünüyorum düsünüyorum mantikli hicbir aciklama gelmiyor aklima.

Benim aradigimi numaradan farkedince yani arattirdigimi bu hemen whats apptan bana öbür whats appimdanda yazmis baska bitane program vardi benim telefonda o yoktu onda onu indirmis ordan yazdi mailler yaziyor whats apptan aile grubuna falan yazmis heryerden yazmis.

Yazdigida askim süpriz telefon aldim bugün aldim daha yeni dün hic evden cikmadim bugün sabah ciktim telefon aldim sana yazdim hemen param yoktu bi arkadas bana para gönderdi hesabima pazartesi telefon al dedi bende dayanamadim bugün aldim falan filan. Arkadasi cuma para göndermis buna banka dekontunu gönderdi pek anlamiyorum kim kime göndermis ama cumadan var para gönderdigi ama ne icin göndermis onuda bilmiyorum esim bazen is yapiyo o kisiye o is icinde ayni miktar para gönderiyor o kisi yani ne icin gönderdigini bilmiyorum) Sonrada beni sucladi kizdi. Sonra tehdit etti beni o istemedigin kisilerle görüscem onlarin her isini yapcam ayaklarina kapancam yalvarcam falan (bunlar benim daha önce ondan yapmamasini rica ettigim seylerdi kendini kücük düsürme ezdirme isini yap ama sen oranin caycisi degilsin ayakcisi degilsin kendi isini yap isle ilgili sorarlarsa yardimci ol ama kendini kulmandirtma demistim ) o da buna inat bana öyle seyler yazdi iste.

Ben heryerden engelledim ve yazdigi hicbirseye cevap vermedim aile grubundanda cikarttirdim ve herkeze onu engellemelerini söyledim bise demesinler diye.

Nasil ben ona hicbisekilde ulasamiyorsam onunda bana ulasmasini istemedim.

Cok üzülüyorum dayanamadim cok agliyorum cok kötüyüm o yüzden buraya yazdim birde sizden fikir almak icin.

Acaba dogrumu söylüyor ? Gercekten tamda bugünmü yani tam ben ona baska numaradan cagri attirdim ben oldugumdan emin oldugu bi numaraydi o numaradan arama geldi hemen ardindan bana hertaraftan yazmaya basladi süpriz falan diye yani tamda o anmi denk geldi telefon almasi ? Telefon aldiysa neden sadece ben engelliyim ? Arkadas aradiginda oldu onu numarasi esimde kayitli degil. Hem pazar günleri nerden telefon alcak acikmiki telefoncular ? Ikinci el de olabilir bilmiyorum. Nasi olurda tam benim süphelenip ona kizdigim ana denk gelcek telefon almasi ? Bu kadar tesadüf normalmi ? Yalan söylüyormu söylemiyormu ? Ben yanlismi düsünüyorum ? Onu engellemekle yanlismk yaptim ? Ne yapacagim ben ? Ne tavsiye edersiniz ? Beynim durdu cok üzgünüm :KK43:

Disardan bakan birinden fikir istiyorum yardim ederseniz cok sevinirim size yazmak bile iyi geldi rahatlatti beni aglamam durdu en azindan. Cok uzun yazdim hakkinizi helal edin bu kadar okuyabildiyseniz ve simdiden allah razi olsun yardimci olmaya calisan herkeze.
 
Önce.engelleri kaldırın
Telefonu yokmuş ya öyle yada böyle almış
ŞImdi deneyin aynen telefonu yokken davrandığı gibimi davranacaksa
Devam ediyorsa yalanlara engelenmeyin silin gitsin
 
Benim hislerim cok güclüdür bazen gözümün önünde birseyler görürüm gercek olur yada uykuyla uyaniklik arasinda böyle rüya gibi ama tam rüyada degil öyle seyler olur ve ben simdiye kadar hislerimde hic yanilmadim.

his gücü gerekmiyor ki.
ayan beyan ortadaymış yalan söylediği.
 
Mrb kuzum seni gördüğüme sevindim. En son ayrılmistin tekrar mi baristiniz
 
Siz açık açık ben sana güvenmiyorum kimlerle yazisip beni aldatiyorsun ver bir öğreneyim imaji cizmissiniz gözünde eşinizin.
Güven sıfır.
Güvensiz bir evlilik sagliksizdir.
Lütfen tedavi olun kendi iyiliğiniz için.
Eşinizin verdiği tepkiler çok ağır o da yanlış asla savunamam.
Bir tarafta suç işleyen diger tarafta suça teşvik var.
Erkekler sana güveniyorum diyen kadınları severler.
Illa bakacaksınız caktirmayacaksiniz .
 
Okuyan özet geçsin lütfen
Konu sahibi bir aylık evli. Eşi yurtdışında çalışıyor ve en son yurtdışına çıkmadan önce kavga esnasında telefonunu kırmış. Yenisini almaya parası olmadığı için email üzerinden görüşüyorlarmış. Ama aslında telefonu varmış. Konu sahibi bunu öğrendiğinde telefonu yeni aldım demiş. Ayrıca konu sahibinin görüşmesini istemediği insanlarla görüşüyormuş.
 
Yalanlarını yakaladiginiz biriyle neden evlendiniz peki?
Bir ay olmuş evleneli ne ara bu kadar çok şey yaşadınız anlamadım o kısmı.
Size borç ödetmek için evlenmiş gibi anladım.
Yol yakınken dönün yani tünelin çıkışı yok belli ki.
Guvenmeden evlilik mi olur?
Bu evliligin başı öyleyse sonu kimbilir nasil olur?
 
Konu sahibi bir aylık evli. Eşi yurtdışında çalışıyor ve en son yurtdışına çıkmadan önce kavga esnasında telefonunu kırmış. Yenisini almaya parası olmadığı için email üzerinden görüşüyorlarmış. Ama aslında telefonu varmış. Konu sahibi bunu öğrendiğinde telefonu yeni aldım demiş. Ayrıca konu sahibinin görüşmesini istemediği insanlarla görüşüyormuş.
Valla tebrik ederim destan gibi yazıyı ne güzel özetledin
 
Konu sahibi bir aylık evli. Eşi yurtdışında çalışıyor ve en son yurtdışına çıkmadan önce kavga esnasında telefonunu kırmış. Yenisini almaya parası olmadığı için email üzerinden görüşüyorlarmış. Ama aslında telefonu varmış. Konu sahibi bunu öğrendiğinde telefonu yeni aldım demiş. Ayrıca konu sahibinin görüşmesini istemediği insanlarla görüşüyormuş.
Allah razı olsun ♥️
konu sahbi ayrıl bu adamdan
 
Demek hisleriniz kuvvetli 🙄 anlattıklarınızdan yola çıkıyorum alınmaca gücenmece yok
1. Sizinki evlilik değil. Evlilik öyle bişey değil sevgililik de böyle yaşanmaz.
2. Siz böyle her dediğine inanıp, inanmış görünüp, sineye çektikçe bu böyle devam eder. Ben de olsam nasıl olsa karşımdaki bunu da yutar diye devam ederdim relax modda takılmaya.
3. Bence aldatılıyorsunuz gözümle görmedim ama % 300 ihtimal falan.
4. Sevilmiyorsunuz.
5. Sayılmıyorsunuz.
6. Kullanılıyorsunuz.
7. Sömürülüyorsunuz ( maddi ve manevi )
Aslında daha da yazacam ama sizi kırmak hakka girmek istemem.
son olarak başınıza gelen herşeyi bile isteye yaşıyosunuz. Neden ağzından çıkan her sözün yalan olduğunu bildiğiniz bir adamla evlendiniz. Neden her yalanı yuttunuz ve neden bukadar yalana rağmen devam etmek istiyosunuz. Kaç milyarlık dünyada başka seçenek bulamam diye mi korkuyosunuz ?
 
Annemle tanismistik kendisiyle, toplamda 2 defa görüstük ayni ülkedeyken o da 5-10 gün falan.

Ben evlenmek falan istemiyordum daha önce cok üzücü seyler yasadim terkedildim o haldeyken tanistik yardimci olmak bahanesiyle falan. Sonra beni cok sevdigini söyledi zorlada olsa evlilige ikna etti iyi tamam dedim evlendik hicbise anlamadim zaten.

Daha neler nelee yapti anlatmaya mecalim bile kalmadi.

Ev almis bu benden habersiz, bende gercekten yiyecekten kestim yemedim bütün parami biriktirdim gönderdim cok zor islerde calistim kanla terle kazandim gönderdim evimiz olcak madem bitisn borcu diye. Sonradan ögreniyorumki evin sadece tapusu bunun üstüneymis ve evi baskasina vermis bi arkadasina. Ama kredi borcu esimin üstüne her ay ondan kesiliyor.

Kac defa bütün parami verdim hatta ailemde verdi ama hep baskalarina harcamis benide kötülemis herkeze cevresi beni kötü biri olarak biliyor. Kimse yüzüme bakmiyor ben selam verdigimde umursamiyorlar sasirdim neden böyle davraniyorlqr acaba diye ilk gördügüm insanlar bana öle davraniyor sonrsdan ögrendimki bu beni herkeze kötülemis kendini iyi zavalli gösteriyor ben bütün parasini yemisim güya.

Ev aldigindan haberim yok böyle önemli bi karari bana söylemiyor neyse evli degiliz olabilir diye düsündüm yine affettim ama bitmiyor yalanlari. Arabasini satmis falan eve vermis.

Tam ne oldu ne bitti ev gercekten varmi hicbise bilmiyorum. Tek bildigim benim ve ailemin ona milyarlsrca para verdigimiz ve elimizde hicbirdeyin olmayisi ve beni suclayisi. Beni tanidigindan beri hayati mahvolmus arabasi varmis arabasi gitmid evi varmis evi gitmis parasi gitmis bu hayatta tutundugu tek dali isiymis. Bana cok kötü davraniyor onun icin benim disimda herkez cok iyi bitek ben kötüyüm gözünde. O kadar para verdim ben ne yaptigini ne ettigini bilmiyorum bana hicbise danismiyor sorsa söylese haber verse arabani satma evde alma simdi. Ilerde birikim yapar birlikte aliriz derdim ama bana hicbise söylemiyor hep baskalarinin lafiyla hareket ediyor baskalsrina güveniyor evin vekaletinide arkadaslsrina veriyor güya küsmüs görüsmüyomus silmis insan sildigi kisiye evin tapusunu verirmi ?

Yani neler neler var iste cok yoruldum beni cok üzüyor insan gibi oturup konusmuyor beni hic dinlemiyor. Beni konusturtmuyor bile ne zaman bise demeye kalksam sesini yükseltiyor beni sucluyor konuyu degistiriyor bana sira gelmiyor bile. Konusacak kimsemde yok dayanamiyorum :KK43: yanimdayken bana hergün siddet uyguluyordu daha evlendigimizin ilk gecesi bile, hertarafimda morluklar yaralsr vardi daha yeni yeni geciyor. Öyle tam siddet degil kendisi cok güclüdür cok kasli kuvvetli tam vursam sana ölürsün diyo bana dogruda diyo tutuyor ittiriyor beni odanin öbür ucuna ucuyorum cok sert vuruyor az vursa bile :KK43: sonra bagiriyor cagiriyor etraftaki esyalari kiriyor dagitiyor. Kardesimin esi güzel oda hazirlamis bizim icin dügön gecesine mumlar vardi bagiriyor etrafi yikiyo hertaraf mum lekesi oldu ailemin evindeyiz alt katta birde yank esyalar benim degim ev benim degil hep aileye farkettirmeden qrkasini nasi toparlicam derdindeyim cok bagiriyor gürültü ciksrti,o aile bise oldu sancak gelcek di,e her aksam korktum sus dedim yalvardim yavas söyle dedim gücüm yetmiyor ona. Piskolojisi bozuk tuhaf hareketler yapiyor kendi kendine konusuyor sanki biri var odada onla konusuyo farklk farkli kisilikleri var. Tartistigimizda kendi kendine bagiriyor cok yüksek sesle ve gögsüne vuruyor kafasina vuruyor geliyor kulagimin dibine bagiriyor hayvan sesleri gibi degisik bi ses cikartiyor ben vurcak diye yüzümü korumaya aliyorum ama kollarim kötü oldu hep anlam veremiyorum cok yoruldum bari en azindan evliligimizin ilk yillarini güzel gecirseydik ama yok.

Evlenmeye ikna etti evlenmek istemiyordum ben artik tamam dedik evlendik cocuk diye tutturdu illa cocuk istiyor daha evlenir evlenmez. Ben istemiyorum en az 2 yil istemiyorum yada birlikte ayni evde en az 2 yil yasadiktan sonra olabilir ama bu durumda asla istemiyorum böyle birinden. Cok caresizim ben neyi yanlis yapiyorum ?

Benim kizdigim konular kendini ezdirmesin kullandirtmasin sadece isini yapsin bide bütün parasini baskalarina veriyor yillardir calismis hicbirseyi yok sadece borcu varmis birsürü hesaplayamiyorum bile. Insan yillardir calisirda o kadar maasla bide yani bitane evi olmazmi bitane arabasi olmazmi arabasininda kredi borcu vqrmis o da ödeniyo yani dicek bise bulamiyorum verme diyorum aileyiz artik bizim ihtiyacimiz var diyorim yok dinlemiyor.

Evlendigimizde bana hicbir maddi birsey vermedi tüm masraflari ben kendim hallettim ailede yardimci oldu cok az ama büypk bölümünü tamamkni nerdeyse kendim yaptim. Bana hicbirsey takmadi vermedi gerekte yok zaten benim tek istedigim huzur sevgi saygi mutlu olalim yeter ben maddi birsey beklemiyorum ama huzurda yok sevgi saygi hic yok zaten :KK43:

Ben calisan birisi degilim bi taraftan meslek ögrenmeye calisiyorum sinavlar var kafami veremiyorum calisamiyorum bana bu kadar stres yapiyor ben bi taraftan ne is bulsam calisiyorum günlük bile ne tür olsa hepsini yapiyorum ailemiz icin ugrasiyorum yuvamiz olsun diye ama birde onun yaptiklari :KK43: gercekten düsünüyorum bulamiyorum esime kizmqysyimmi birakayim ezdirsinmi kendini bütün maasink baskalarinami yedirsin ? Bu yanlis degilmi ? Özellikle bide ben böyle zor durumdayken ? Ben herseyi kendim yapmaya calisiyorum ailemden beklemiyorum kqbul etmiyorumda dügün diye bikac dekorasyon malzemesi aldilar bikac yüz lira onlari kabul ettim sadece sevinsinler diye esim herhalde ailemi zengin görüyor onlari kullanmays bakiyo bilmiyorum. Birisi buna bi aferim desin diye bi gram sevsin diye kölesi oluyo. Halbuki onlari yapmasa ben zaten seviyorum onu ama yetmiyo istemiyor deger vermiyor hic :KK43: 1 aylik evlilik ama aslinda 2 hafta sadece. 2 hafta ayni evde yasayabildik..
 
X