Düsüncelerinize ihtiyacim var :(

Kusura bakmayın ama yeni evliyseniz... eski konunuzda gördüm daha 4 ay önce eski kocanızla çocuk yapmak İçin tedavi görüyormuşsunuz.. hangi ara boşandınız hangi ara ve de niye hemen başka birisiyle evlendiniz ?? Sizi kırmak istemiyorum onun İçin yorum yapmayacağım.. , allah yardım etsin ..
 
Bu ne hastalıklı ilişki bu ne saçmalık ya.

He 1 ayda oldu hepsi he.

Yahu adamın ne olduğunu bile bile evlenmişsiniz.

Onu da geçtim şuan 5 yaşında bir çocuk gibi şeker verene kanacak modda cümleler kuruyorsunuz.

Pes vallahi pes.
Bir pes de benden.
Şaka gibi.
 
  • Beğen
Reactions: JES
Merhaba herkeze, buradakilerin düsüncelerine hislerine önem veririm tecrübeli ve dogru tavsiye verenler var allah razi olsun. Cok üzülüyorum agliyorum konusacak kimsem yok o yüzden buraya yazmak istedim bana düsüncelerinizi söylerseniz iyi gelebilir diye düsünüyorum :KK43:(

Biz esimle evleneli 1 ay doldu, evlendikten 2 hafta kadar sonra baska ülkeye gitti calismaya. Ben 34 o 35 yasinda.

Bana sürekli yalan söyleyen birisi, her defasinda yeminler ediyor söz veriyor ama yine aynisini yapiyor. Kendim yakaliyorum yalanlarini inkar ediyor beni sucluyor.

En son yanimdayken telefonunu rica etmistim birseye bakcam dedim telefon listesinde kimlerin olduguna mesajlarina falan söyledim kendisine bakacagimi hayir dedi. Tekrar rica ettim sadece bakacagim lütfen verirmisin dedim yeni aldigi telefonu annemlerin yaninda parcaladi eliyle kirdi üzerime atti. Hic kavga falan yoktu ortada ve normal ses tonuyla sadece rica ettim lütfen verirmisin kisa bakcam vercem dedim böyle yapti. Tamamen parcaladi telefonu yani kücük kücük parcalari kaldi cam kiriklari elime batti.

Birkac saat sonrada iyi oldu ben gittigimde bana ulasamayacaksin bende rahat edicem orda dedi bana. Bi taraftan sakasina diyordur belki diye düsündüm diger taraftanda bilerek kirdi bu telefonu ben ulasamayayim ona diye düsündüm.

Normalde telefonu elinden hic birakmayan biri sürekli oyun oynar vidyolar izler veya is arkadaslari isinde yardim ister bu de sürekli calisir baskalarinin isinide yapar digerleri keyif sürer benimki calisir bu yüzdende daha önceleri tartismistik. Vaktini bana ailesine ayirmak yerine yabancilara ayirmayi tercih ettigi icin.

Gittigimde para yok borclarim var telefonu anca 4 ay sonra alabilirim öyle görüsebiliriz dedi bana ve normalde 5 dk telefonsuz duramayan biri. (Bu arada ben bütün birikimlerimi verdim yemeden icmeden kestim verdim borclar bitsin diye yaklasik 150 milyar kadar ama bu baskalarina harcamis hepsini bana yine yalanlar söylemis kandirmis neyse bu baska konu) Bu telefonsuz durmaz idareten ucuz ikinci el alir sonra istedigi telefonu alir diye düsünmüstüm icimden. 2 günde bir bazen günde bir yaklasik 1-2 saat e mail üzerinden yazisiyorduk. Bende sevinmistim en azindan is yerinden yormuyorlar telefonu yok dinlenir yazik cok yoruyorlar diye düsünüyordum.

E maili de internet kafeden girip yazdigini söylüyordu ama 2 defa gece yazmisti biri gece 23.30 gibi digeri 2.40 gibi biseydi. Bu saatte internet kafeler kapali. Ama neyse daha önce yazmistir simdi gelmistir bana diye avuttum kendimi.

Bu arada sadece yazistik, görüntülü sesli görüselim özledim seni dedigimde kafenin kamerasi bozukmus ses olmuyormus her gittigi farkli farkli kafeler öle dedi bana. Daha önceleride ben kamera acmasini istiyordum sesli görüsmek istiyordum whats app üzerinden ama bana acmiyordu oldugu yeri bana göstermemek icin cünkü istemedigim yerlere istemedigim kisilerin yanlarina gidiyordu kaliyordu. Bu da simdi buraya yazqrken aklima geldi o yüzden görüntü acmadi bana demek yine :KK43:

Benim hislerim cok güclüdür bazen gözümün önünde birseyler görürüm gercek olur yada uykuyla uyaniklik arasinda böyle rüya gibi ama tam rüyada degil öyle seyler olur ve ben simdiye kadar hislerimde hic yanilmadim.

Bu yanimdan gideli yaklasik 2 hafta oldu ve güya telefonu yok.

Dün gece uyuyamadim sabaha kadar icim cok sikildi sabah uyumaya calistim bikac saat sonra uyanir gibi uyku uyaniklik arasi esimin aslinda telefonu oldugunu ve benden gizledigini gördüm ve hissettim.

Uyanir uyanmazda direkt deneyeyim dedim. Gittiginden beri telefonu olmadigini düsündügüm icin hic aramak denemek aklima gelmedi.

Inkar edeceginide biliyordum yeni aldim sana süpriz yapcaktim bilmem ne diye yine beni suclayacagini ve inkar edecegini tahmin ettim.

Ben bunu aradim telefon meskul caliyor, meskul oldugundan degil beni engellediginden öle. Daha önceleride tartistigimizda beni engelliyordu o zamanda aynen böle meskul caliyordu, tabi sonradan aklima geldi önce meskul sandim ona sinirlendim sonra beni yine engelledigi aklima geldi.

Whats app üzerinden konusurduk ama whats appi kurmamis bile bence gerek yok cünkü herkez direkt telefondan görüsüyor onunla veya baska benim bilmedigim bi program olabilir.

Sonra belki ben yaniliyorumdur diye hala kendimi kandirmaya calisiyorum arkadasimi aradim rica ettim bu numarayi bir ararmisin sende de meskul caliyormu diye cünkü telefon kirdiginda telefonun yoksa kart elinde duruyorsa veya o da kirildi demisti ama yinede yaninda götürmüstü bilmiyorum artik aradiginiz kisiye ulasilamiyor diye ses gelir telefondan bende meskul caldi engelli oldugum icin, arkadasa arattirdim telefon normal caldi, tekrar ara dedim aradi bu defa aramayi redetti esim kapama tusuna basti telefon calarken arkadasim ararken.

Orda artik emindim telefonu olduguna zaten 5 dakika telefonu elinden birakamayan birisi 2 hafta telefonsuz dururmu ? Benim aptalligim.

Mail yazdim buna kizdim sinirlendim benden telefonun oldugunu gizledin falan diye tutamadim kendimi cok üzüldüm.

Insan birak karisindan sevgilisinden bile gizlemez telefonu oldugunu. Neden gizlesin ? Yani düsünüyorum düsünüyorum mantikli hicbir aciklama gelmiyor aklima.

Benim aradigimi numaradan farkedince yani arattirdigimi bu hemen whats apptan bana öbür whats appimdanda yazmis baska bitane program vardi benim telefonda o yoktu onda onu indirmis ordan yazdi mailler yaziyor whats apptan aile grubuna falan yazmis heryerden yazmis.

Yazdigida askim süpriz telefon aldim bugün aldim daha yeni dün hic evden cikmadim bugün sabah ciktim telefon aldim sana yazdim hemen param yoktu bi arkadas bana para gönderdi hesabima pazartesi telefon al dedi bende dayanamadim bugün aldim falan filan. Arkadasi cuma para göndermis buna banka dekontunu gönderdi pek anlamiyorum kim kime göndermis ama cumadan var para gönderdigi ama ne icin göndermis onuda bilmiyorum esim bazen is yapiyo o kisiye o is icinde ayni miktar para gönderiyor o kisi yani ne icin gönderdigini bilmiyorum) Sonrada beni sucladi kizdi. Sonra tehdit etti beni o istemedigin kisilerle görüscem onlarin her isini yapcam ayaklarina kapancam yalvarcam falan (bunlar benim daha önce ondan yapmamasini rica ettigim seylerdi kendini kücük düsürme ezdirme isini yap ama sen oranin caycisi degilsin ayakcisi degilsin kendi isini yap isle ilgili sorarlarsa yardimci ol ama kendini kulmandirtma demistim ) o da buna inat bana öyle seyler yazdi iste.

Ben heryerden engelledim ve yazdigi hicbirseye cevap vermedim aile grubundanda cikarttirdim ve herkeze onu engellemelerini söyledim bise demesinler diye.

Nasil ben ona hicbisekilde ulasamiyorsam onunda bana ulasmasini istemedim.

Cok üzülüyorum dayanamadim cok agliyorum cok kötüyüm o yüzden buraya yazdim birde sizden fikir almak icin.

Acaba dogrumu söylüyor ? Gercekten tamda bugünmü yani tam ben ona baska numaradan cagri attirdim ben oldugumdan emin oldugu bi numaraydi o numaradan arama geldi hemen ardindan bana hertaraftan yazmaya basladi süpriz falan diye yani tamda o anmi denk geldi telefon almasi ? Telefon aldiysa neden sadece ben engelliyim ? Arkadas aradiginda oldu onu numarasi esimde kayitli degil. Hem pazar günleri nerden telefon alcak acikmiki telefoncular ? Ikinci el de olabilir bilmiyorum. Nasi olurda tam benim süphelenip ona kizdigim ana denk gelcek telefon almasi ? Bu kadar tesadüf normalmi ? Yalan söylüyormu söylemiyormu ? Ben yanlismi düsünüyorum ? Onu engellemekle yanlismk yaptim ? Ne yapacagim ben ? Ne tavsiye edersiniz ? Beynim durdu cok üzgünüm :KK43:

Disardan bakan birinden fikir istiyorum yardim ederseniz cok sevinirim size yazmak bile iyi geldi rahatlatti beni aglamam durdu en azindan. Cok uzun yazdim hakkinizi helal edin bu kadar okuyabildiyseniz ve simdiden allah razi olsun yardimci olmaya calisan herkeze.
Hislerim kuvvetlidir genelde. Bence bayaa yalan söylüyor. Dogru söylese neden başta engellesin Sizi.Üzgünüm sizi sevmiyor ve size düşkün degil. Paranızı vermeyın kesınlıkle ve bosanın bence
 
Demek hisleriniz kuvvetli 🙄 anlattıklarınızdan yola çıkıyorum alınmaca gücenmece yok
1. Sizinki evlilik değil. Evlilik öyle bişey değil sevgililik de böyle yaşanmaz.
2. Siz böyle her dediğine inanıp, inanmış görünüp, sineye çektikçe bu böyle devam eder. Ben de olsam nasıl olsa karşımdaki bunu da yutar diye devam ederdim relax modda takılmaya.
3. Bence aldatılıyorsunuz gözümle görmedim ama % 300 ihtimal falan.
4. Sevilmiyorsunuz.
5. Sayılmıyorsunuz.
6. Kullanılıyorsunuz.
7. Sömürülüyorsunuz ( maddi ve manevi )
Aslında daha da yazacam ama sizi kırmak hakka girmek istemem.
son olarak başınıza gelen herşeyi bile isteye yaşıyosunuz. Neden ağzından çıkan her sözün yalan olduğunu bildiğiniz bir adamla evlendiniz. Neden her yalanı yuttunuz ve neden bukadar yalana rağmen devam etmek istiyosunuz. Kaç milyarlık dünyada başka seçenek bulamam diye mi korkuyosunuz ?
Estagfurullah alinmam aklinizdan ne geciyorsa söyleyin

Ben biraz fazla safim cok zaman ama bunun sayesinde kötülük düsünme gücü gelisti bende. Insanlardan resmen kötülük yapacaklarmis yalan söylüyorlarmis gibi düsünüyorum sayesinde. Ben böyle biri degildim :KK43:

Haklisin yazdiklarinda, ama ne yapmami tavsiye edersin nasil davranayim akil ver ? :KK43:

Aldattigini sanmiyorum kadinlar falan hix yazmadi buna. Kendisini dünyanin en yakisiklisi olarak görüyo. Gercektende yakisikli kizlar bunu istiyormus hep teklifler falan geliyormus birsürü sey anlatti ama bu kimsenin yüzüne bile bakmiyormus tokalasmiyormus bile öyle anlatti.

Cevresi bunu bana kötüledi afedersiniz erkeklerle birlikte oluyomus yaninda kaldigi ailenin oglunu travesti yapmis falan birliktelermis tayt giyiyormus o oglan sonra ikisi birlikte isyerinin özel toplantilarina katiliyorlarmis falan yani cevrensinde tanidigim tek tük bikac kisi kötüledi bunu bana. Ben esime inanmayi tercih ettim en sonda annem evlen dedi diye evlendim son ana kadar zaten kararsizdim istemiyordum :KK43: keske bise olsada evlenemesek diye dua ettim hep ama olmadi.

Bunu kötüleyen kisiler yalan söylüyormus esim yalan söylüyorlar dedi. Tamam yalan söylüyorlar ama sen neden seni kötüleyip sana iftira atan kisilerle can cigersin ? Aramizi bozmayq calisanlarla neden görüdüyorsun ? Yeni ben kendimi yerine koyuyorum benim arkadaslarim benden habersiz gidip nisanlima benim hakkimda yalan söleyip iftira atsalar bu sebeple aramiz acilsa ben o kisilerle birdaha görüsmezdim esimede durumu anlatirdim ama benim esim hep yalan söylemis bana :KK43: cevresi cok önemli onun icin..

Estagfurullah canim kirmiyorsun gercekten esim beni öyle cok kirdiki aliskinim o üzüyor beni burda ben gercek fikirlerinizi duymak istedigim icin yazdim rahat söyleyebilirsin. Yazdiklarinda dogru seyler haklisin.

Tam olarak nedenini bende bilmiyorum. Ailem her defasinda ikna etti beni. Esim gercek yüzünü göstermiyor aile bilmiyor kendini sevdirmesink biliyor agzi iyi laf yapiyor beni sucluyor hep.

Ben aslinda artik hic evlenemyecektim daha önce imam nikahli birliktelik vardi o da kandirdi o da annemin istegi üzerine olmustu. Cocuk olmuyo diye terketti beni cok üzmüstü ama simdiki esimin yaptiklsrinin yaninda daha önceki melekmis yani :KK43:

Ben evlenmek istemiyordum hayatimda. Cocuktanda vazgectin yegenlerim vqr onlari severim yeter bana diye düsünüyordum ama sonra annem ikna etti evlendim cok aceleye geldi belli degildi gelip gelemeyecegi evlenmeden 18 saat kadar önce geldi yanimiza hala kararsizdim sonra oldu iste bir sekilde.

Nasilsa cocukda olmamisti daha önce. Belki ben kusurluyum bilmiyorum öbürü kendisini muayene ettirtmedi hic bende yumurta olusuyodu catliyordu ama nasip degilmis bende düsündüm nasilsa cocukda olmuyorsa bu da beni bu kadar cok istiyordu ailede istiyor annemde diyor olsun dedim kabul ettim belki evlendikten sonra sahip cikar diye düsündüm. Bu halimle beni baskasida almaz annemde istiyor madem evlendim öyle iste.. :KK43:

Beni daha önce gencligimde isteyen cok oldu cok iyi mesleklerden düzgün tanidiklsr falan cok olmustu ben hicbirini kabul etmedim. Sonra öbürü beni terketti gitti o üzgün stresli zamanimda bu denk geldi yardim bahanesiyle ben normal arkadas tanidik olarak görüyordum cok üsteledi sevgili olmayi kabul ettim sonra hemen aile evlilik cok zorladi bunaltti annemde dedi cok öyle gelisti..
 
valla bacım kusura bakma da hislerin kuvvetli değil,hiç paye çıkarma kendine, hatta bence algıların bile kuvvetli değilmiş, sen bize evlenmeden önce bu adamın bir gunluk davranışlarını bile anlatsaydın burdan bile böyle böyle bir adam olduğu belli başını yakma derdik.
o yuzden telefon melefon hikaye, yaşım geçiyor diye evlenmişsin, ama işte, bazı şeylerin olmaması olmasından daha hayırlıdır.
 
Zorla mi evlendi bu adam sizle?
Kendisi beni zorladi gibi bise oldu daha cok. Ben normal arkadastim sevgili olmaya zorladi üsteledi en sonda kabul ettim gelip gecici diye zaten uzaktan görüstük hep. Ayni ülkede degiliz. Sonra evlenmek icin zorladi duygu sömürüsü yapti ne bilim cok üsteledi bende kabul ettim zaten evlenme teklifi falanda dogru düzfün bise yok hepsi ardi ardina oldu nisan kina resmi nikah imam nikahi hepsi 24 saat dolmadan oldu ayni günde kendimde bise anlamadim o istedi.

Normalde kadin ister erkek kacar evlilikten bizde tersiydi
 
Hislerim kuvvetlidir genelde. Bence bayaa yalan söylüyor. Dogru söylese neden başta engellesin Sizi.Üzgünüm sizi sevmiyor ve size düşkün degil. Paranızı vermeyın kesınlıkle ve bosanın bence
Kendisi maillerden birinde yazmis biz evlenmeden önce tartismistik engelliydin sen dedi bana ne kadar dogru bilmiyorum. Sonra geldi evlendik yanimda durdu insan o ara kaldirmazmi engeli ? Yeni telefon alinca daha engeli kaldiramamis daha yeni almis öyle yazdi bana :KK43: beni hic insan yerine koymuyor, ciddi birsey konusurken bile telefonuyla ilgileniyor ben anlatirke aaa bak bqk su resme bak nasil falan diyo gülüyo ya ben ciddi bise anlatiyorum sözümü neden kesiyorsun hadi kestin olabilir insanlik hali ama en azindan diyecegin bittikten sonra canim birsey anlqtiyordun kusura bakma devam et der insan ben öyle yapiyorum ama yok bu sanki hicbise olmamis gibi sanki hicnise konusilmamis gibi devam ediyor beni hic saymiyor.

Simdi yeni evlendim birde bu yasta bosanmakta istemiyorum düzelsin mutlu olalim huzurlu olalim istiyorum :KK43: kac kere söyledim kendisine en bastaki istegimde buydu bana ne yaparsan yap sadece yalan söyleme neyse dürüstce gel söyle korkma konusulur halledilir dedim ama yok hep yalan. Ya bi insan neden yalan söyler ? En nefret ettigim sey yalandir benim. Ben kendim cocukken bile yaramazlik yapardim büyükler bunu kim yapti diye sorduklarinda dayak yiyecegimi bile bile ben yaptim derdim dayagimida yerdim ama en azindan vicdanim rahat olurdu. Simdi bile sakadan yada kizginliktan yalan söylesem yarim satten fazla dayanamam giderim dogruyu söylerim icim icimi kemirir hic rahat edemem.
Gel söyle dogruyu neyse neden yalan söylüyosun en basit birseyde bile.. acaba baska karisi falanmi var diyorum bilmiyorum aklimada geliyor ama ne bilim kadinlarla ilgili hicbirseye denk gelmedim. Dedektif mi tutsam acaba bir ay takip ettirsem diyede aklimdan gecti bilmiyorum gercekten.. cok anlayisli biriyimdir ben normalde. Etrafim cevrem beni cok iyi biri bilir ama bu beni baska birine dönüstürdü ok sinirli kötü herseyden nefret eden birine dönüstürdü kendimk taniysmiyorim ben böyle biri degildim :KK43:
 
Hanımefendi aldatmayı geçin bu adam eline fırsat geçse sizi öldürür yahu. Adamın akıl sağlığı normal degil de sizinki de değil yani. Bilmiyorum şu konuyu , yorumlarinizi başkası yazmış gibi okuyun lütfen.
 
Hepsini okuyamadım. Yarışına bile gelemedim:KK43: ama bana da verir mısın telini mesajlara ve rehbere bakacağım kısacık dese eşim vermem. Haa teli de kırmam tabii o ne öyle. Ama bana guvenmeyen biriyle niye durayım. Ayrılsin kafası rahat etsin ohh desin derim. Dediğim gibi hepsini okumadım ama irite edici geliyor mesaj, rehber karıştırmak. Kısacık demissiniz ama o kısa olmazdı. Bu kim şu kim sürerdi yani çalışan insan bir de. Ama teli de kırdıysa bir şeyler saklıyor olabilir. aşırı bir tepki
 
Kendisi maillerden birinde yazmis biz evlenmeden önce tartismistik engelliydin sen dedi bana ne kadar dogru bilmiyorum. Sonra geldi evlendik yanimda durdu insan o ara kaldirmazmi engeli ? Yeni telefon alinca daha engeli kaldiramamis daha yeni almis öyle yazdi bana :KK43: beni hic insan yerine koymuyor, ciddi birsey konusurken bile telefonuyla ilgileniyor ben anlatirke aaa bak bqk su resme bak nasil falan diyo gülüyo ya ben ciddi bise anlatiyorum sözümü neden kesiyorsun hadi kestin olabilir insanlik hali ama en azindan diyecegin bittikten sonra canim birsey anlqtiyordun kusura bakma devam et der insan ben öyle yapiyorum ama yok bu sanki hicbise olmamis gibi sanki hicnise konusilmamis gibi devam ediyor beni hic saymiyor.

Simdi yeni evlendim birde bu yasta bosanmakta istemiyorum düzelsin mutlu olalim huzurlu olalim istiyorum :KK43: kac kere söyledim kendisine en bastaki istegimde buydu bana ne yaparsan yap sadece yalan söyleme neyse dürüstce gel söyle korkma konusulur halledilir dedim ama yok hep yalan. Ya bi insan neden yalan söyler ? En nefret ettigim sey yalandir benim. Ben kendim cocukken bile yaramazlik yapardim büyükler bunu kim yapti diye sorduklarinda dayak yiyecegimi bile bile ben yaptim derdim dayagimida yerdim ama en azindan vicdanim rahat olurdu. Simdi bile sakadan yada kizginliktan yalan söylesem yarim satten fazla dayanamam giderim dogruyu söylerim icim icimi kemirir hic rahat edemem.
Gel söyle dogruyu neyse neden yalan söylüyosun en basit birseyde bile.. acaba baska karisi falanmi var diyorum bilmiyorum aklimada geliyor ama ne bilim kadinlarla ilgili hicbirseye denk gelmedim. Dedektif mi tutsam acaba bir ay takip ettirsem diyede aklimdan gecti bilmiyorum gercekten.. cok anlayisli biriyimdir ben normalde. Etrafim cevrem beni cok iyi biri bilir ama bu beni baska birine dönüstürdü ok sinirli kötü herseyden nefret eden birine dönüstürdü kendimk taniysmiyorim ben böyle biri degildim :KK43:
Bak yeni telefon alsa direk seni araması lazımdı. Ayrıca sen telefona bakayım dediginde parçalaması cok sacma.
Bakın bu adamla bir ömür gecıreceksınoz ve 1ayda yüzünü göstermıs. Büyük konusmuyorum ama yerinizde olsam cocuk yokken ayrılırdım.Çocuk olunca daha zor olur. Ayrıca 1 aylık evlılıkten hıcbırsey olmaz. Yeniden evlenir ve cocuk yaparsınız duzgun bı ınsandan
 
Acil kurtulun. Allah yardımcınız olsun ilk yazdığım yorumu eksik yazmışım bende sandım ki olay sadece güvensizlik neler varmış öyle 🤯
 
Canim benim yanlislarimi gördügün kadariyla söylermisin lütfen ? Normal olmayan hangileri ? Üzülmem merak etme ben göremiyorumdur belki söylersen sevinirim
Yanlış demiyorum normal değil diyorum ilk gece dayak yemişsiniz sizin adınıza çok üzgünüm bu boşanma sebebi. yetmemiş devam etmiş. Size sıra sıra yalanlar, paranızı yemeler, sizi herkese kötülemeler üstelik bunlar 1 ay içinde oluyor. Ve siz 2 kere görüştüğünüz bir adamla evlenmişsiniz. Ev almalar, araba satmalar, devretmeler, birine küsmeler, şiddet, yalan, gizli saklı işler, nerde ne yaptığı belli olmama adam dolandırıcı gibi davranıyor. Daha boşanmak ya da kaçmak kurtulmak için ne olması lazım ben bilemedim. Ve siz herşeye rağmen üzüldüğüm tek konu kendini kullandırtması diyorsunuz. Benim de üzüldüğüm tek konu sizi ilk günden beri döven bi adamın kendini kullandırtmasına üzülmeniz. Sizce bu şekilde düşümmek normal mi sağlıklı mı? Hemcinsim olarak üzülüyorum. Lütfen çocuk yapmayın. Kendi geleceğiniz gaipken bir de çocukla ortada kalmayın.
 
valla bacım kusura bakma da hislerin kuvvetli değil,hiç paye çıkarma kendine, hatta bence algıların bile kuvvetli değilmiş, sen bize evlenmeden önce bu adamın bir gunluk davranışlarını bile anlatsaydın burdan bile böyle böyle bir adam olduğu belli başını yakma derdik.
o yuzden telefon melefon hikaye, yaşım geçiyor diye evlenmişsin, ama işte, bazı şeylerin olmaması olmasından daha hayırlıdır.
Canim hislerim kuvvetli derken böyle bazen olacak seyleri olan seyleri anlik hissederim onlari dedim. Mesela telefon olayini hissettim denedim dogruymus böyle seyler :KK43: en basinda bilmiyordum hepsi evlilik islemleri tamamlandiktan sonra ortaya cikti evlendikten sonrada herseyini ögrendim. Daha önceleri yalanlsri vardi ama söz veriyordu yemin ediyordu. Bunda herseyi detaya kadar söylettirmelisin yoksa bi yolunu bulupnoyun yapiyo bana sonradan ögrendim bunlarida. Ben mesela su kisiyle is yapma derim. dedigim kisiler zengin illegal isler yaptiriyorlsr paranin büyük kismi kendilerine bunada bi yemek ismarliyorlar tamam ama bise olsa esim hapse gitcek. Bunlarin metresleri icin tuttugu evler var farkli sehirlerde. Esimde arada oralarda kaliyor dolapkarda kadin kiyafetleri gecelik ic camasirlari farkli whats apptan göstermisti esim bikeresinde konusurken. Cok rahatsiz olmustum ve o kisiyle yakinlik kurmamasini ve onun icin is yapmamasini söylemistim öyle kisilerle görüsmesi iyi degil diye düsündüm. Buna acidik annemin dairelerden birinden kiraci cikmisti buna dedik git o evde kal yabancilarin evlerinde kalma dedik hep orda burda kaliyordu. Annemin dairesine esya düzsün diye para gönderdim annemde göndermis evi düzgün yapsin evlendikten sonra otururuz diye. Neyse evi düzdü herseyi beraber sectik aldik ettik yerlestirdik bu evimizde yasiyor saniyorum baktikki eve baska birini almis arkadasini erkek onla birlikte yasiyorlar. Ev kullanilamaz hale gelmis pislik icinde yani hayvan baglasan durmaz. Yepyeni esyalar bazilari ikinci el di esyalar kullanilamaz hale gelmis yerler pislik icinde hertarafa biseler damlamis üstüne toz birikmis yapis yapis halilar komple cay kahve dökülmüs halilar kullanilamaz halde bütün hertaraf yani cok üzüldüm daha ben bile icinde bir gün yasamadan kullanmadan yabanci bi erkek kullanmis. Esim yapsa olsun hadi neyse der insan. O yabanci erkek yasamis evde esim yine orda burda kalmis. Sonra onu ordan cikart biz kalcaz dedikce kavga tartisma oldu aile.de onlari tuttu olsun yazik kalsin dediler annem dedi daha dogrusu. Iyi tamam dedik ama evlenmeye yakin artik ciksin dedik yine kavga etti benle ben giderim o kalcak orda sanane senin evin degil annenin evi sen ne karisiyon falan ben sasirdim üzüldüm ve sinirlendim. En sonda biz evlenmemize 2 gün kala falan esim baska sehire gitmisti o öbürü evden cikmis ciksrkende bütün esyalari götürmüs tabaklar bardaklsr mutfak esyalqri hali koltuk bilgisayar yatak dolap evi bosaltmis. Komsular söylemis bunu anneme esyalari tasidilar diye esim hala yalan söyledi bana esyalar duruyor dedi bende inandim sonra aradan zaman gecti esyalari emanetci biyere biraktim dedi kendi ihtiyaci var neden kac vakittir almiyorsun ? Yine yalan emanetcide degil öbür kisi aldi götürdü hepsini caldi daha dogrusu. Annem bile tabak tencere ceyizlik esyalar götürmüstü eve koymustu yani onlarda gitti. Ama esim hala daha o kisiyi savunuyor olsun yine aliriz diyor. Alan kendisi degil benim ondan koymuyor ama benim üzüldügüm ilk esyalarimiz o kadar zorluklarla aldik emek verdik ben kullanamadim baskasi mahvetti sonrada caldi götürdü ve esim hala onu savunuyor. Ben kiziyorum ama aklimi karistiran hep annem ve kardesim oluyor onlar esimin yaptigini dogru buluyorlar anlam veremiyorum. Eve aldigi kisi arkadasiymis olsun kalsinmis götürsünmüs. Ya bu normalmi yoksa benmi kafayi yedim ?

Bilmiyorum artiknolmasimi olmamasimi hayirli :KK43: bütün sorunlar hep baskalari yüzünden cikiyor. Bana ve aileye deger verse kendi halimizde yasayip gitsek isine gitse calissa getirse eve ekmegini ben bise beklemiyorum fazla. Baskalarina cok deger veriyor keske birazcikda bana verse. Normalmi böyle erkeklerin is arkadaslarina normal arkadaslarina karisindan daha cok deger vermesi ? Bana evlenmeden kisa zaman önce tartistigimizda evlenince degiscek esim olcaksin demisti bende o umutla inandim. Sonrada cocuk olsun farkli olcak diyor. Olcak olsa en basindan olurdu yada yavas yavas olurdu en azindan ama bunda bi ilerleme yok aksine gerileme var benle inatlasmak icin hep sinir olacagim seyleri yapiyor tersini yapiyor dedigimi hic dinlemiyor duymuyor bile kafasina göre tek yasiyormus gibi davraniyor.

Bence evlilik dedigin insanin hayatini kolaylastirir cünkü herseyi birlikte yaparsin birde seversen ordanda güc alirsin mutlu olursun böyle olcak diye düsünüyordum. Asik degilim esime normal insan olarak deger veriyordum evlendikten sonra sevmeye calistim sevdimde biraz ama böyle yaptikca sogutuyor beni kendinden cok üzüyor güvenimi kirdi kac defa yemin etti bende yalvardim yapma artik dedim tamam dedi yine yapti.

Simdi düsündügüm acaba gercekten denk mi geldi yani tam ben ondan süphelendim arattirdim hemen o an telefon aldi ve bana yazdi ? Telefon aldim paket yaptirdim dedi..
 
X