esımın aılesı başka şehırde oturuyor evlenınce esımın aılesının yanında oturmayı planlıyorduk ama ben aılemın yanına memur olarak atanınca onun için evımızı burda kurduk ve bes aylık evlıyım ve esım durmadan ben burayı sevmıyorum burdan gıtmek ıstıyorum yasadığım yerı ozluyorum burda yalnızım kımsem yok gor bak nasıl senı burdan zorla goturcem dıyor durmadan ben bısey demıyorum aılem ona damat gıbı degıl oğulları gıbı davranıyor cevremde onu sahıplendı eger onun aılesenın yanına gıdersek bılıyorum kı mutlu olamıcaz cunku aılesı oğlunun nıkahına bıle gelmedı pek onemlı degılız bı dugun yaptık hıç bır sey yapmadılar her seyı bız aldık odedık hıc emeklerı yok kendı kendımıze evlendık benım aılem hıc bır sey demedı yuzlerıne bende bır gun bıle kotu davranmadım neden boyle yaptınız demedım sadece esım uzulmesın dıye dugunde bıle takılanların yarısını verdım
ama oğullarından her sey beklıyorlar kurban bayramına yanlarına gıttık daha bız gıtmeden para ıstedıler bızde dugun yaptık borclarımız cok elde para kalmıyor. biletleri bıle kredı kartından aldık ankaraya gıderken benım annem bana harçlık verdı bak kızım yolda basına bısey gelır dıye sakla yanında kalsın dıye bende sırf esım uzulmesın dıye o parayı tuttum esıme verdım annesıne versın dıye
bız oraya gıdınce bızden ne koparırlarsa kardır dıcekler benı sıkacaklar napsam bılemıyorum asaletımın tasdık olmasına bır ay var tayınımı ısteyıp aılesının yanına gıtsem mı yoksa ıstemıyorsan cek gıt mı desem artık.bu arada ben esımı sıkıştırmıyorum hep dıyorum ne zaman ıstersen gıt dıyorum ıstedıgın kadar kal dıyorum gelsınler ısstedıklerı kadar kalsınlar dıyorum
bıraz derdımı devrık cumlelerle anlattım artık benı cok sıkıştırıyor esım napmalıyım yardım edın lutfen
ama oğullarından her sey beklıyorlar kurban bayramına yanlarına gıttık daha bız gıtmeden para ıstedıler bızde dugun yaptık borclarımız cok elde para kalmıyor. biletleri bıle kredı kartından aldık ankaraya gıderken benım annem bana harçlık verdı bak kızım yolda basına bısey gelır dıye sakla yanında kalsın dıye bende sırf esım uzulmesın dıye o parayı tuttum esıme verdım annesıne versın dıye
bız oraya gıdınce bızden ne koparırlarsa kardır dıcekler benı sıkacaklar napsam bılemıyorum asaletımın tasdık olmasına bır ay var tayınımı ısteyıp aılesının yanına gıtsem mı yoksa ıstemıyorsan cek gıt mı desem artık.bu arada ben esımı sıkıştırmıyorum hep dıyorum ne zaman ıstersen gıt dıyorum ıstedıgın kadar kal dıyorum gelsınler ısstedıklerı kadar kalsınlar dıyorum
bıraz derdımı devrık cumlelerle anlattım artık benı cok sıkıştırıyor esım napmalıyım yardım edın lutfen