• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerinize ihtiyacım var ...

ayyy ne saçmalıktır yaa hadi çekiyosun sevginden aşkından ama bu eziyet nedir ayrıll hemen kaç kurtar kendini çok üzülüceksin ama geçicek her zaman üzülmenden dayak ve küfür yemenden iyidir elleri kırılsın hiç kusura bakma

Bu kişinin ciddi anlamda sorunları var insan olma problemi var! sen eminim başta gözlerinin içi gülen bi kızdın ama bu seni de sorunlu hale getirmiş baksana:47: bağımlı olmuşsun bizden yardım istiyorsun ayrıl diyoruz ayrılacağımda demiyorsun biz ne diyelimki şimdi!

ayrıldım bile :)

Tebrik ederimmm ama şimdi ayrılırsın yarın barışırsın.Madem bu kadar kolay ayrılabiliyorsun neden bu güne kadar yapmadın canım.:19: Kararının arkasında dur ve ba-rış-maaaaaaaaa seni barışman için dövmeye kalkarsa polise ihbar et:45:

Tebrik ederimmm ama şimdi ayrılırsın yarın barışırsın.Madem bu kadar kolay ayrılabiliyorsun neden bu güne kadar yapmadın canım.:19: Kararının arkasında dur ve ba-rış-maaaaaaaaa seni barışman için dövmeye kalkarsa polise ihbar et:45:

zaten o ayrılıyodu sureklı ben yalvarıyordum barısmak ıcın oyle bısey yapmaz sanmıyorum. bugune kadar sabrettim hep iyi olur diye ama yok başkalarından böyle seyler duymak beni motive diyor t.ediyorum hepinize

:53: :53: Yok artık ya.
Sen bilinçli bir insansan ne yapılacağını biliyorsundur zaten.
Bütün bunlara katlanılır mı?
Sevgi kavramın bu mu? Böyle sevgi mi olur, söyleyecek söz bulamıyorum. :19:

İşte bende diyorum ki yalvarma tekrar barışalım diye...daha 18 yaşındasın çook güzel günlerin olacaktır.Zaman herşeyi halleder ama sen yine de bir doktora git mutlaka

siz mazoşist misiniz? evet evet öylesiniz, kusurabakmayın ama acı çekmekten zevk alıyor acı çektikce bağlanıyor haz duyuyorsunuz....

kusurabakmayın ama ben bunun adına aşk diyemem, aşk öyle güzel bir duygudurki, yaşadığınız "dram!" tam bir körelmiş zihniyet yitirilmiş ahlaki değer en kötüsü saygısızca bi seçim! buna izin verende sizsiniz!

hiç kusurabakmayın "ah kıyamam vah çok üzüldüm, yah senden önemlimi" diyemicem, ne evlisin ne çocuğunun babası, ne baban ne abim değil bu senin... ki onlar vursa haklı bi neden bulur insan kendince (şiddetinn haklısı haksızı olmamasına rağmen diyorum bunu) en kötü açıdan bakınca diyorum bunu! kaldıki siz hala seviyorum diyorsunuz, sevgi olsa bile önce insanın kendisine sevgisi saygısı olmalı sizde oda yok! olsa sizi ezen bi adama aşk adı koymazdınız !!!

ayrıca psikolojinizin bozuk olması durumunada hassasiyet gösteremiyorum, çünkü siz size ilk şiddet ilk hakaret uygulandığında yapmanızı gerekeni yapmamakla bu pisikopatça ilişkiye laik görmüşsünüz kendinizi zaten...

insan sevdiğini hem döver hem sever gibi bir mantığı asla kabul etmediğim gibi insan sevdiğine kıyamaz diyorum!

asilik, öfke, sinir ayrı şeylerdir, saygısızlık bencillik şiddet ayrı şeyler, ben karşımda düşmanım olsa içimden saçını başını yolmak geçsede, gider yakarım bi sigara olmadı fırlatırım duvara bi kaç toka sakınleşirim, kimseye fiziki yada ruhsal şiddet uygulayacak ahlaksızlığa sahip değilim.....

ama belliki bunu gayet normal karşılayıp bu çetrefil ilişkiyi epey yaşayıp sonunda az buçuk idrak edebilmişsiniz yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu..... sorun sizin seçtiğiniz yol, ve o yolda kendinize laik görüdüğünüz hayatı yaşıyorsunuz, kendi tercihlerinizle birlikte sizi seven insanlarıda bu döngüye dahil edebilliyorsunuz...

bende geçtim 18 li yaşlardan, gayet aklı başında bi geçn olduğum gibi arkadşlarımda öyleydi, anormal değildim yani, çocukda değildim, geçnlik cahillik tecrübesizlik bariz yalnışları bahane gösteremez.... 8 yaşında bi çocuk bile kendisine vurulduğunda tavrını ortaya koyarken siz 18 yaşında sürekli dayak yemeyi aşkla bağdaştırabilmişsiniz brawo...

seçimlerinizi gözden geçirip hakettiğiniz hayatı gönül terazinize koyun bence.... hala bu ilişkiye devam ederseniz kusurabakmayın haketmişsinizdir, ama farklı bi yol çizip bu ilişkiye bi son verirseniz gençliktir cahilliktir bi tecrübe sayılabilir bu yaşananlar.... seçim yine sizin, tıpkı bu ilişkinin başlamasında olduğu gibi bitmesindede seçim sizin...

kendinizi neye ve nereye laik görüyorsanız onu seçmekte özgürsünüz, sonuçlarıyla birlikte yaşamaktada...

Son düzenleme:
sonra "kadına şiddete hayır" diye boy boy pankartlarla gösteriler yapılır, reklamlar yayınlanır skeçler çekilir....

18 yaşında başlayan şiddete eğilimin 38 yaşındaki halini düşünemiyorum ben,
film olur roman olur heralde, başrolde cici sevimli 18lik kız... enteresan

kuruabakmayın ama şiddete meyilli kadınlar oldukca buna dur diyecek erkekde olmaz, adam dövüyor kız seviyorum diyor, adam hakaret ediyor kız yalvarıyor, resmen egolar okşanıyor ama ortada rest çeken bi onur bi gurur görülmüyor (ki insanın onurunun yaşı olmaz)....ezildikce ezil, ezildikte eğil, sonra şiddet gören kadınlar kategorisinde ilerle...ama sakın bunun adına aşk deme! demeyin rica ediyorum....

Son düzenleme:
sonra "kadına şiddete hayır" diye boy boy pankartlarla gösteriler yapılır, reklamlar yayınlanır skeçler çekilir....

18 yaşında başlayan şiddete eğilimin 38 yaşındaki halini düşünemiyorum ben,
film olur roman olur heralde, başrolde cici sevimli 18lik kız... enteresan

kuruabakmayın ama şiddete meyilli kadınlar oldukca buna dur diyecek erkekde olmaz, adam dövüyor kız seviyorum diyor, adam hakaret ediyor kız yalvarıyor, resmen egolar okşanıyor ama ortada rest çeken bi onur bi gurur görülmüyor (ki insanın onurunun yaşı olmaz)....ezildikce ezil, ezildikte eğil, sonra şiddet gören kadınlar kategorisinde ilerle...ama sakın bunun adına aşk deme! demeyin rica ediyorum....

çok haklısınız kendimi savunamam hiç bir şekilde bagımlılıklar alışkanlıklar umut etme bu zamana kadar getirdi zaten beni son verdim ilişkimize zaten

seninki sevgi falan değil takıntı. o giderse yalnız kalırım korkusu. kesinlikle bunu yenmeli ve kendine olan özgüvenini güçlendirmelisin. unutma hayatta hiç bir şey senden değerli değil ;)

Back
X