• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerinize ihtiyacım var...

yahu alt tarafi bir erkek icin okul ideallerinden vazgecmek ne demek ? okutmazmismis hasbam senin anan baban yokmu da elin oglu okutmam dedi diye istedigin bolumu okumuyorsun ? kusura bakma biraz agir oldu ama inan boyle okuyunca o kadar kiziyorum ki sana . sana her turlu secenegi sunmuslar sende hepsine hayir demissin. Kendi dusen aglamazmis.

bu adamdan ayrılacaksın. o şimdi başkasının canını yakacak. bence ayrılma evlen. başkasını kurtarmış ol. sen kendinden geçmişsin nasıl olsa bari topluma bi faydan olsun.

bi de babası okutmam dese cam çerçeve indirecek kızlar elin sümüklüsü gelip okutmam deyince tamam piki diyor. anlamsız. gerçi siz okusanız ne okumasanız ne.

Bundan tam Bir sene once birisiyle tanıştım. Dershanedeydim universiteye hazırlanıyordum ikinci senemdi.benden on yas büyük birisi. Oda öğretmenlik okumus sınava hazırlanıyordu. Konustum falan derken şuan nisanlıyız. Onun için ilahiyat hayalimden vazgectim.iyi bir puanla açıköğretim tercih ettim. Sırf o okutmam dedi diye. Annemi çok üzdüm. Zaten başında istemediler ben istiyorum diye oldu herşey. Şimdi nisanlıyız o askerde. Nisanlanınca düzelir diyordum şöyleki cok kıskanç olur olmdık her seye hemde. Nısanlanmadan once hep kvga ederdik düzelir dedigim buydu. Düzelmedi annem sana perde bile actırmayacak dedi. Belkide haklıydı. Nisanlılıgımız süresince kavga etmediğimiz konu kalmadı. Ve bugün de ettik face şifresi degismis yirmi kere aradım sonunda meşgule attı sonrada telefonu kapattı. İste boyle ben bundan sonra ne yapmalıyım uc ay sonra düğünüm var evlensem ya mutlu olamazsam evlenmezsem ya unutamazsam. Kafam allak bullak..
Hiç kimse değişmez değişeceğini düzeleceğini zannederek daha çok çıkmaza girersiniz.ciddi riskler göze almışsınız fakat hiçte değmeyecek biri için.ilerde o kadar pişman olacaksınız ki.

lütfen burdaki hanımların size yol gösterişini görmezden gelmeyin.hepsi bilgi birikimi tecrübe.ben burda hayatımı yeniden kazandım resmen.size tavsiyem sizi bi kafese tıkmak isteyen o adamdan ayrılın.olmuyor yapamıyorum ilerde bi pişman olup üzüleceğime şimdi üzülürüm geçer zaten diye düşünüp bitirin...

Böyle bi adamla Evlenirseniz eğer boşanamazsınız da! Ya çocukda olursa böylesiyle ömür boyu yanarsınız! Yapmayın atın nişanı ayrılın zararın neresinden dönerseniz kârdır.
Sizi bekleyen cehennem hayatına sakın girmeyin açın gözünüzü mantığnızla hareket edin!!!

Back
X