düşüncelerinize ihtiyacım varr

yassemiyav

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
6
1
16
Öncelikle merhaba herkese ben 17 yaşındayım konuştuğum kişi 22 . flört durumundayız şimdi. kime söylesem yaşı senden büyük beklentisi farklı olur uzak dur dedi bunu ona söylediğimde de senin istemediğin bir şeyi yapacak değilim iradesiz de değilim seni üzmek yapmak isteyeceğim son şey dedi . Ben güveniyorum şahsen ya da güvenmek istiyorum . Sizce ne yapmalıyım?

İlerleyen zamanlarda çıkar eğer niyeti kötüyse.
Yaşı senden büyük diye niyeti kesinlikle kötü olacak diye bi kaide yok.

Adam gibi birisi ise seviyorsa hiçbir şey olmaz bizimde aramizda 4 yaş var :)

Üniversite de mi okuyor bilmiyorum ama normalde bir üniversiteli kolay kolay liseli biriyle birlikte olmaz. Sizde lisedemisniz onu bilmiyorum sadece yaştan dolayı Bu kanıya vardım. Bu on yargı bu yüzden. Yoksa 4 yaş normal yasantida umursanmayacak bir yaş. Okul zamanlarında sorun olan bir yas. Fakat görüşme tanisma şeklinin ve karşınızdaki kişinin kişilik yapısını beklediğimizden bir yorum yapmak olanaksız gibi geliyor bana.

Evet üniversitede okuyor ben de lise sondayım . Sosyal medyadan tanıştık . Geçen hafta görüşmeye de gittim . Çok ilgili ve çok iyi birisi . Şimdilik bir sorun yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…