Düşüncelerinizi alabilir miyim hanımlar??

doğuda görev yapıyorum yazmış konu sahibi, bu "görev yapıyorum" devlete bağlı işler için kullanılmaz mı genelde?
eşi ile ilgili de profil mesajına kuveyt ile ilgili bir şeyler yazmış
belki gerçekten yazamıyordur mesleklerini konu sahibi

Geçmiş konulariniza baktım,içerik boşaltma dahil,

Evliyim boşanmak istiyorum,kocam yüzüme tükürdü,tisörtümü yirtti..

Kaynanam çok pis..

Annemden memnun değilim..

Görümcem!!

Eşiminin akrabaları-eski sevgili..

Yaptığım işten nefret ediyorum..

Sizi yargılamak değil amacım ama ya cidden çok mutsuz oldugunuz için gemileri yakmanın derdindesiniz, ya da ciddi sorunlarınız var..
Ben normalim de normal olmayan siz gibi görünüyorsunuz şuan ki tabloda !!

Evet canım 10.000 tl nin üstünde gelirim var. Ve bu sadece benim. Oldu mu? O yüzden bırakamıyorum. Astronot değilim. Her şeyi söylemek zorunda değilim. Ve siz de bilmek zorunda değilsiniz. Neden buradaki normal insanlar gibi sadece konuya yorum yapmazsınız ki
şimdi gerçekten merak ettim
sizin kadar kazanıyor olsam iki ayda hadi yeme içme masrafı da çıksam 3 ayda borcumu kapatıyorum
hangi iş bu ya :) :D

Eğer şuan ki işinizde mecburiyetten çalışmıyorsanız ve hayatınızın işi ise gitmeyin derim. Ama değilse ve eşinizin yeni maaşı ikinizin şuanki toplam maaşından yüksek ise (tabi gidilecek şehirdeki ekonomik yapı da önemli toplam maaş artsa bile pahalı bir şehirse yetmeyebilir) daha iyi bir işe geçmek için şans bile olabilir ya da geçici bir süre ise bu dönemde çocuk düşünüp sonra şuanda bulunduğunuz şehre de geri dönebilir çocuk büyüdükten sonra çalışmaya yeniden başlayabilirsiniz.

O bir kriter değil bence, ben de işyerimden nefret ediyorum :olamaz: ama işsiz kalıp evde oturmak da istemezdim. Çoğu insan da benim yaptığımı seçiyor zaten nefret etsen de iş sahibi olmak işsiz kalmaktan her şartta daha iyi.
Cherry sorun o değil konular tutarsız .Hic inandırıcı gelmedi bana .

İlkokul mezunu olup da 10 bin lira üstü maaş kazanılan bir iş ne olabilir acaba? Hiçbir şey hakkında bilgi vermeden konu açıp yardım beklemeniz o kadar saçma ki.

Ben de eski konulara goz attim kocasi yuzune tukurmus falan ha bir de kombine (!) :))) konusu var. Ortlamanin uzerinde kazanip kotondan mi alisveris yapiyosunuz :)))

Ya bende buna takıldım. Bunu mu araştırdın denilmesin diye yazmadim. Dis muayenesi beklerken baktim;)
Deichmann koton deyip aylik 10 bin üstü kazancım sadece benim falan değişik isler.
Ben çözemedim.

Geçmiş konulariniza baktım,içerik boşaltma dahil,

Evliyim boşanmak istiyorum,kocam yüzüme tükürdü,tisörtümü yirtti..

Kaynanam çok pis..

Annemden memnun değilim..

Görümcem!!

Eşiminin akrabaları-eski sevgili..

Yaptığım işten nefret ediyorum..

Sizi yargılamak değil amacım ama ya cidden çok mutsuz oldugunuz için gemileri yakmanın derdindesiniz, ya da ciddi sorunlarınız var..
Ben normalim de normal olmayan siz gibi görünüyorsunuz şuan ki tabloda !!
Hem isimden nefret ediyorum diye baslik atmis hem de isimden ayrilirsam depresyona girerim yazmis. Hic bişey anlamadim. Acaba konu sahibi her şeyi uyduruyomu ?

Belkide farkli bir konumda farklı bir iş çalışıyor. Ama 10 bin tl fena bir para degil açıkçası merak etmedim değil konu sahibi yanlis anlama ama gercekten yazdığın konu detay istiyor çok çok burdaki tum uyelerin maaşı taş catlasin 5 bin tl olsun neden dersen e malum memur ve müdürler felan 5 bin aliyor devlet memuru değilseniz açıkçası derdinizden çok boyle bir maaşı nasil ne sekilde kazaniyorsunuz bide sadece sizin maaşınız bence arkadaslara birazda hak verin derim. Yinede siz bilirsiniz. Iyi akşamlar

Bu biraz eşiniz için nelerden vazgeçebilirsinize verilecek cevapla alakalı..
Eğer gitmek istediği yerde hiç iş imkanınız yoks düzeninizi sırf eşinizin hayali için bozmayın derim..
Kaç kişi sevdiği işi yapıyor ki?

Bana göre bir de şu varki eğer eşim tek başına ikimizin kazandığından daha fazla kazanacaksa taşınmayı düşünebilirim. Belki ileride kendime başka sektörde iş kurabilirim diye düşünürüm..
Bu durum sizin işinizin ne olduğuna işinizi elde etmek için neler yaptığınıza ve sizin kariyer hedeflerinize göre değişir. Eğerki işiniz için yıllarca okumuş emek sarfetmişseniz bırakmayın derim.

Back
X