28 haftalık hamileyim. Annem biraz rahatsız doktor işleri oluyor sıklıkla sürekli hastaneye gidip geliyor. 2 kız kardeşim var ikiside çalışıyor. Henüz evime gelip yardımcı olan ya da destek olan olmadı ailemden. Günlük temizlik işlerimi yapıyorum tabii ki ama detaylı yapamıyorum. Eşimde destek oluyor ama ne yazık ki içime sinmiyor. Bi beklentilere girerek annemin kız kardeşlerimin destek olmasını beklemiştim ama nafile :) Çok defa hastaneye kontrollere gittim ki kardeşlerimin de izinli olduğu günlerdi bunlar ama kimsede asla yanımda gelmedi ailede ilk torun olacak sanırım biraz hevesli olmalarını beklemiştim.
Kız kardeşimin uzun yıllardır süren bir ilişkisi var oda şimdi aileleri tanıştırıp nişan yapmak istiyor. 2 aydan biraz fazla zaman var doğuma o süreye nişanı da sıkıştıracaklar. Böyle olunca da zaten annem ve diğer kardeşimde tabii ki bu süreçte ona da yardımcı olmak zorundalar. Ve benim daha hiç bişeyim hazır değil. Böyle olunca da yine yalnız başıma halletmek zorunda kalıcam bişeyleri. Ben mi bencillik yapıyorum sizce böyle düşünerek? Yani bu süreçte benimde anneme kardeşlerime ihtiyacım var ama yanımda kimse yokmuş gibi hissediyorum. Ben mi abartıyorum?
Kız kardeşimin uzun yıllardır süren bir ilişkisi var oda şimdi aileleri tanıştırıp nişan yapmak istiyor. 2 aydan biraz fazla zaman var doğuma o süreye nişanı da sıkıştıracaklar. Böyle olunca da zaten annem ve diğer kardeşimde tabii ki bu süreçte ona da yardımcı olmak zorundalar. Ve benim daha hiç bişeyim hazır değil. Böyle olunca da yine yalnız başıma halletmek zorunda kalıcam bişeyleri. Ben mi bencillik yapıyorum sizce böyle düşünerek? Yani bu süreçte benimde anneme kardeşlerime ihtiyacım var ama yanımda kimse yokmuş gibi hissediyorum. Ben mi abartıyorum?