Düşüncelerinizi Merak Ediyorum

Boşanma davası açıldı mı ? Açıldıysa anası baksın testisine oğlunun ..

Çocuğunu yeni doğduğunda terk eden , hanımınıda lohusalıgında bırakan bi zahmet sizden de merhamet dilenmesin . Asla vıcdan yapmayın sizi zor gününüzde yalnız bırakmış şimdi sizde onu bırakın .eğer bunu yapmazsanız hiç bi zaman size nasıl zarar verdiğini anlamayacak.

Ameliyat sürecinde yanında olmamı istedi.
Aşağıdaki mesajlarınızı bir okuyun, doğumda hastane odasına erkekleri mi alıyorsun deyip sizi sorguya çekip kıskançlık krizlerine giren, lohusalığınızda annesiyle bir olup size türlü eziyetler eden, annesi ağladı diye sizden boşanmayı düşünen, şiddet uygulayan, hakaret eden, hiçbir zaman yanınızda olmayan ama sizi duvara fırlatırken annesinin saçlarını öpüp koklayan adamın yanında olmayı düşünmüyorsunuzdur umarım.

Annesine söylememe sebebi bakıp yorulmasın, üzülüp ağlamasın ama tedavi süresince belgariona istediğim kaprisi de yaparım eziyeti de yaparım kendime baktırırım da, iyileşince de güle güle derim diye düşünüyor, ki sizin bebeğiniz var, bir yandan çalışıyorsunuz bir yandan evinizi çekip çeviriyorsunuz, sizin canınız yok mu ? Bir de ona bakıp hiç dinlenmeden hayatınızdaki sorumlulukları da yerine getireceğim diye uğraşacaksınız, paralı bakıcı tutsun ya da pek kıymetli annesinden ya da kızkardeşinden yardım istesin.

Zaten kilo aldım bakımsızım berbat haldeyim. O gün dikişlerimi aldıracaktık. Evden çıktık. Eşime kapının önünde sinirlenip salak dedim. Bana dönüp bas bas bağırdı. Al çocuğunu da defol git dedi. Yukarı çıkıp annesine beni şikayet etmeye başladı. Bağırarak inanılmaz hakaretler. O güne kadar onun için her şeyi yapmıştım. Eski pijamalarımla gittim doğuma. Tek bir şımarıklığım isyanım olmamıştı her şeye tamam demiştim. Eşimin nefret dolu sözleri, annesinin içten içe tatmin oluşu, hepsini yaşadım

Eşim daha önce bana annem ağladığı için seni boşamayı düşündüm demişti. (bana bağırdığı gün annesi ağladı ama neden ağladığı hakkında bir fikim yok, hakaretleri yiyen bendim) ben de uzamasın diye annesinden özür dilemiştim ama içten içe ben ne yaşıyorum artık isyanı geliyordu. O gün eşim beni duvara fırlattı

göz göre göre eşime atılmış bana karşı dolduran mesajlara bu ne dediğimde yalnız bırakıldım.

eşimin asla yanımda durmayacağını gördüm. Çocuk için sözde ölüyor ama klasik vicdan rahatlatma çabaları. Sorumluluktan kaçıyor

direkt yüzüme seçimimi yaptım seni seviyorum ama onları istiyorum dedi.

Yorumlarınız için teşekkür ederim
1. Hayat bazen size her seçeneği düşündürüyor evet refakat etmesem bu bana mahkeme olasılığında kullanılır
2. Hiçbir şeyi unutmadım, 14 aylık bir bebeğim var ve onu yetebilecek kadar adapte olamadım. Dil bilmiyorum yaşadığım ülkede bir işim yok çevrem yok vs. Ama adımlarımı artık duygularımla değil aklımla atıyorum. Bu hastalık oğlum ve benim için bir vesile oldu. Önümdeki bir sene benim için çok önemli. Dişimi tırnağıma takıp güçleneceğim. Bu günleri asla unutmayacağım.

Avukatım var onunla paralel ilerliyorum attığım her adımdan haberi var.

Yorumlarınız için teşekkür ederim
1. Hayat bazen size her seçeneği düşündürüyor evet refakat etmesem bu bana mahkeme olasılığında kullanılır
2. Hiçbir şeyi unutmadım, 14 aylık bir bebeğim var ve onu yetebilecek kadar adapte olamadım. Dil bilmiyorum yaşadığım ülkede bir işim yok çevrem yok vs. Ama adımlarımı artık duygularımla değil aklımla atıyorum. Bu hastalık oğlum ve benim için bir vesile oldu. Önümdeki bir sene benim için çok önemli. Dişimi tırnağıma takıp güçleneceğim. Bu günleri asla unutmayacağım.
Yani refakat edecek misiniz?

Çocuğunun babasıdır git diyenler; tam tersi olsaydı bu adam geber git diyecekti kadına. Onun da çocuğunun annesi değil mi? Ne küfürler etmiş, ne iftiralar atmış kadına. Köle gibi kendine baktıracak refakatçi yapacak, iyileşince de kaldığı yerden devam edecek.
Konu sahibi uyarıları dinleyin, boşanma niyetiniz varsa yasal önlem alın.

Avukatıma danışıyorum her adımı. Teşekkürler yorumlarınız için. Hayat ne garip.

Eşiniz sizi ailesi için terk etmek üzereyken testis kanseri olduğunu öğrendi. Bir bebeğiniz var. Sizden yardım istedi ailesinin haberi yok. Gider miydiniz?
Kanser olmasa bebeğinizi bile düşünmeden sizi terkedecekti.
Birisine yürümeyi öğrettiğinizde ilk yapacağı iş sizden kurtulmak olur derler. İyileştiği an sizi yine terkedecek. Minnet duygusuyla evlilik yürümez.

Seçimini yapmış bak Sizi Seviyormuş. (yersen) Ama onları istiyormuş.
Şimdi de onları istesin neden siz?
Anlaşamadığınız için kişisel sebeplerden ayrılsa insan çocuğunun babası olduğu için falan gider.Böyle insana merhamet etmek kendinize ceza olur.
Birey,adam olamamış ailesinin etekleri altından çıkamamış insan neden şimdi sizden yardım istiyor.Zamanında anlayacaktı bir aile olduğunuzu,zor zamanlarında yardım istemeyi biliyor ama.
Hasta olmasına rağmen burdan beri aşırı bilendim eşinize.Kaldı ki karıncaya bile zarar vermekten imtina eden bir insanım.
Yerinizde olsam bir bir yaptıklarını yüzüne yüzüne haykırır,Allah'ın adaletinin bu kadar çabuk tecelli etmesinden üzüntü duymadığımı belirtir en son geçmiş olsun diyip arkama bile bakmadan birakıverirdim öylece hastane odasında.

Back
X