Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmem. Zaten sizden ayrılıyormuş. Bakıcı lazımsa annesi baksın. Aynı şeyi siz yaşasaydınız o kalır mıydı?Eşiniz sizi ailesi için terk etmek üzereyken testis kanseri olduğunu öğrendi. Bir bebeğiniz var. Sizden yardım istedi ailesinin haberi yok. Gider miydiniz?
Anasının lafıyla boşanan adama da anası baksın.Ailesi sizi istemiyor, oğullarına yakıştırmıyor. Lohusalık döneminde de tartıştınız ve bunu fırsat bilip işi boşanmaya kadar uzattılar.
gebersin
Gitmeyin tabikiEşiniz sizi ailesi için terk etmek üzereyken testis kanseri olduğunu öğrendi. Bir bebeğiniz var. Sizden yardım istedi ailesinin haberi yok. Gider miydiniz?
bi de o testisiyle gidip kadını aldatır iyileşinceValla mahkemede kullanma olasılığı olmasa geber it yazıp yollardım. Topu tşğı neyi var neyi yoksa toptan düşer gider inşallah![]()
İyi günde beni ,çocuğunu gözden çıkarıp ailemde ailem diyen adam,kötü günde kapımı çalmasın.Merak etmeyin iyileşince anında size tekmeyi basar.....Eşiniz sizi ailesi için terk etmek üzereyken testis kanseri olduğunu öğrendi. Bir bebeğiniz var. Sizden yardım istedi ailesinin haberi yok. Gider miydiniz?
Gitmem gitsin ailesi baksınEşiniz sizi ailesi için terk etmek üzereyken testis kanseri olduğunu öğrendi. Bir bebeğiniz var. Sizden yardım istedi ailesinin haberi yok. Gider miydiniz?