kızlar bu konuyu kimseyle konuşmadığım için buraya yazmak ve sizlerin fikirlerinizi almak istedim
ünide beni sevdiğini söyleyen biri vardı ve bende etkilendim davranışlarından sevgili olduk. iyi kötü 4 ay gibi bi süre devam etti. sonra ayrıldık çok barışmak istedi bende kabul etmedim çünü eski kız arkadışyla konusma dedikçe konuşuyodu napım kız gelince yanımdan kovayım mı diyodu vs. ben barışmak istemeyince bana ağza alınmayacak küfürler etti tabi ben de o mevzuyu kapadım bidaha muhatap almadım onu. ama o babasının kalp krizi geçirdiğini ve pskolojisinin düzgün olmadığını bende reddedince bianlık kızgınlıkla yazmış. tabiki affetmedim. aradan 5 sene geçti. en son 2 sene önce askere gitmeden önce çok piman olduğunu evlenmek istediğini söyledi kabul etmedim. şimdi gene bu aralar beni çok sevdiğini söylüyor. açık açık dedim ben seni sevmiyorum sana karşı içimde kızgınlıkta kalmadı hayatında yeni bi sayfa aç kendi yoluna bak bidahada umut vermemk için hiç bi yazdığına cevap vermedim az önce gene seni çok seviyorum bana verdiğin ceza yetmedimi diyor. bazen diyorum yaptığı affedilir gibi değil bazen diyorum seni bu kadar seviyorsa seni üzmeden güzel bi hayat sunar mutlu eder ama bazende onu sevmediğim için hem kendimi hem onu mu mutsuz ederim. çok can sıkıcıı bi durum.