öncelikle herkese selamlar,kizlar ben 8 senelik evliyim ve yurtdisina gelin gittim,burda bir ev aldik ve kayinvalidemgille birlikte oturuyoruz,ben kendi icinde biseyleri yasayan,saygida kusur etmeyen,ve herzaman peslerinde dönen bir gelin oldum,onlarin istedigi sekilde olmaya calistim gelinleri olarak yaptimda fakat ilerki zamanlarda sorunlar yasanmaya basladi kayinvalidemle aramizda,yapi olarak kaynanamda herseye müdahale etmek isteyen ben ne dersem evde o olsun isteyen birisi,benim hatam bastan kendi sinirlarimi koymamak bunu zamanla anladim ve malesef yiprandim.su bir gercekki ev ev üstüne olmuyormus bunu anladim,yani iyi niyetli olmakta bir yere kadarmisss..esimle aramda hic bir problemeim yok fakat onu ayri ev konusunda ikna edemiyorum,bunu konustum kirmadan ama o ailesi yaslari gec oldugu icin birazda bu yüzden baska eve ciksinlar istemiyor,tabi oda bir evlat olarak kendince düsünüyor,ama sonucta ikimizde yipraniyoruz,demem o ki kizlar ne yapmam lazim nasil yön vermem lazim bilemiyorum,ayni evde ne kadar mesafeli olabilirimki kayinvalidemle...fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim,saygilarimla