• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düsüncesi bile beni delirrtiyor.

canım mesajını geç gördüm
bende ankseyite var bende senin gibi sevdiklerimi birşey olma korkusu yaşıyorum bende mesala eşim havuza gidiyordu ortalama 3 saat sonra beni arıyorsa bu 3 buçuk saat olunca bende yüksek kaygı korku nefes kesilmesi gibi duygular oluyordu sonra eşime ulaşınca duygusalaşmalar ağlamalar yaşıyordum
komik bir durum gibi insanlara gelebilir ama istemdışı bir durum
anladığım kadarıyla sevgilin uzun yoldayken kaygı düzeyin yükselmiş burda konu açarak kendini rahatlatmaya çalışmışsın
tabi ben bunu yazıyorum diye sende benim gibisin demiyorum aman Allah korusun
sana tavsiyem şu olabilir internetten anksetiyeyi asla okuma daha çok etkilenirsin bu tarz durumlarda rahat olmaya bak eğer bu duygular azalmazsa bir psokologa gidebilirsin
dipnot baban ve sevgilini demekki herkesden daha çok seviyorsun ALLAH ayırmasın

ay aynen bende böyleyim canım verilen saatten fazlası olduğunda hemen acaba ne oldu neler olacak falan diye kendimi yiyorum.. terlemeye baslıyorum karnım ağrımaya baslıyo kalbim carpıyo falan..
evet ailemi cok seviyorum ama onlar daha bi baska benim icin :16:

Şimdi sana yazacaklarımdan ötürü kızma bana olurmu :)

bizler evrende varolan belirli enerjiler ile besleniriz ve gönlümüzden, aklımızdan geçeni biliç altımızda evren için ister istemez sipariş ederiz. Yani sen bunları düşünmeye devam edersen, evrenden o negatif enerjiyi çekebilme imkanın çok yüksek.. . O yüzden kendini telkin etmeyi öğrenmek mecburiyetindesin.. İyi düşün iyi olsun.. Arabeske bağlamaktansa o anın değeri kullan, mutluluğunu paylaş ve hergün şükret.. Negatif düşüncelerden mutlaka uzak durman lazım..

yok canım neden kızayım aksine teşekkür ederim yorumun için ama inan elimde olan bişey değil.. biliyorum iyi düsünmeliyim ki hersey iyi olsun ama iş uygulamaya geldğinde tıkanıyorum.. önerilerin var mı peki canım ne yapmalıyım ...

Son düzenleme:
Back