Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu konuda rahatım cocugunuzu nekadar sakınırsanız sakının iyice hasta oluyorlar. benım eltım kızı dogunca benim kızıma elleme dokunma kızım hasta olmadıgı halde battanıyesıne bıle dokundurmazdı yapma ravza dokunma ravza benım kızımda ınadına yapma dedıkce sevmeye kalkıyordu ki cocuk bu sevecek ben sabır dıyorum sesımı cıkarmıyorum .sonunda delendım bırgun aaa yeter cocuk bisey yapmıyor sen battanıyesıne bıle dokundugunda yapma dıyorsun cok kıymetlıyse cocugun cam fanusa koy sakla dedım ben cocugumu ezdırmem deım
bıra azaltı yapmaları dokunma demelerı neyse ben dogum yaptım ogluma bunun kızda 8aylık oldu oglumun battanıyesınım ustune yatıyor üstelık gripli kızını bıze cıkartıyordu hanı sen cok hasastın hanı yazık onlar cok kucuktu benım cocguma gelınce neden titiz degılsın
bunlar buyuduler bıraz benım oglan 1yasında onunkı 2yasına gırecek benım oglumun emzıgını emıyor sulugundan su içiyor bakıyorum gormezden gelıyor benımoglanı katırıyor yere düşürüyor kızı bısey demıyor ee dedım simdi buda cocuk ben nedeyeyim yapma etme desem anlıcakmı ben canını yakmadıgı halde seslenmem
benım cocugum daha antibiyotik kullanmadı maşallah onunki kaçkez kullandı
dünyada birtek kendinde cocuk varmış gibi olam annelere sinir oluyorum
bebeğimi öpüp sevecek kişi hasta değilse öpüp sevebilir, buna hiçbirşey demem, ama neden durduk yere de çocuğumu hasta edeyim?? ne diye benim bebeğimin burnu aksın ateşi çıksın? ne diye ilaç kullansın yazık günah değil mi? kusura bakma ama sana katılmıyorum...bende bu konuda rahatım cocugunuzu nekadar sakınırsanız sakının iyice hasta oluyorlar. benım eltım kızı dogunca benim kızıma elleme dokunma kızım hasta olmadıgı halde battanıyesıne bıle dokundurmazdı yapma ravza dokunma ravza benım kızımda ınadına yapma dedıkce sevmeye kalkıyordu ki cocuk bu sevecek ben sabır dıyorum sesımı cıkarmıyorum .sonunda delendım bırgun aaa yeter cocuk bisey yapmıyor sen battanıyesıne bıle dokundugunda yapma dıyorsun cok kıymetlıyse cocugun cam fanusa koy sakla dedım ben cocugumu ezdırmem deım
bıra azaltı yapmaları dokunma demelerı neyse ben dogum yaptım ogluma bunun kızda 8aylık oldu oglumun battanıyesınım ustune yatıyor üstelık gripli kızını bıze cıkartıyordu hanı sen cok hasastın hanı yazık onlar cok kucuktu benım cocguma gelınce neden titiz degılsın
bunlar buyuduler bıraz benım oglan 1yasında onunkı 2yasına gırecek benım oglumun emzıgını emıyor sulugundan su içiyor bakıyorum gormezden gelıyor benımoglanı katırıyor yere düşürüyor kızı bısey demıyor ee dedım simdi buda cocuk ben nedeyeyim yapma etme desem anlıcakmı ben canını yakmadıgı halde seslenmem
benım cocugum daha antibiyotik kullanmadı maşallah onunki kaçkez kullandı
dünyada birtek kendinde cocuk varmış gibi olam annelere sinir oluyorum