düsüncesiz insanlar...

Geçmiş olsun. Rabbim en acilinden şifalar versin sana.
İnsanlar o kadar bencilleştiler ki şaşırtıyorlar artık.
Benimde böbrek hastası bi arkadaşım var ve evlenmek istemesine rağmen ya kızlarda ya da ailelerinde problem oluyor.
Hastalığına takmışlar, kız diyorki ölürse dul kalırım genç yaşta, ailesi diyorki kızımız dul mu kalsın.
Öyle zoruma gidiyor ki düşünün onun nasıl gitmesin.
İnsanlar ne konuştuklarını ne yaptıklarını ne yapmaları gerektiğini hiç bilmiyorlar ne olacak böyle bilmiyorum.
Sen aldırış etme herkesin lafına takılırsan her şey daha kötü olur.
Hiçbir şeyi hiç kimseyi umursamaman gerekiyor ki ayakta durabilesin.
Tekrar geçmiş olsun.

Öncelıkle cok geçmiş olsun cnm ama insanlar konusmayı sever hele boş konusmayı daha cok severler..
Bana yıllarca cok kılo alıyorsun az zayıfla bekar kızsın gb laflar ederlerdı , sımdı önceki halimden zayıfım bu sefer davetler de falan gorduklerın de aa zayıflama ya yakında gorunmuyceksın gb laflar edıyorlar .. gulermısın ağlarmısın ..

O yuzden ne derlerse dırek lafı yapıstır..
Sahsen ben oyle yapıyorum..
Bana gelip bıdı bıdı edenlere ben de ayh sen de ne kadar kılo almıssın dıyorum alaycı bır tavırla
Belkı benım yaptıgım da kotu ama boyle ınsanlar , ınsalıktan anlamıyorlar takma kafana gül,geç..

Allah şifa versın.

geçmiş olsun neyeki tedavısı olan bı rhatasızlık

hiç kulak asma dicem ama olmuyor bılıyorum

böyle densızlere nedense yerıdır

onların garantıı varmıymış acaba hasta olmamaya

biz onlara ''malak'' diyoruz. salla geç, gül boşver. umuyorum en yakın zamanda iyileşirsin.o insanlar hep vardı, hep olacak. biz buna hayat diyoruz. üzülme sen

Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim kizlar. Sayenizde moralim biraz yerine geldi. Bugün esimle tatil alisverisine ciktik carsiya ve cok eglendik. Kimse acaba hakkimda ne düsünüyor diye hic takmadan dolastim carsida uzun zamandir ilk defa. Poitifligimi fark etmis olacakki, esim bana bugün ayri bir güzellik var üstünde deyip durdu, hihihii

canim oncelikle cok gecmis olsun. sana su hadisi yazmak istedim. ben de cocugum olmadigi icin surekli insanlarin canimi yakmasindan dertliydim ama bu hadis bende cok sey degistirdi. hadis soyle;
"insanlarin arasina karisip ta onlardan gelecek sikintilara sabreden mumin,kenara cekilip te onlardan gelecek sikintilara sabretmek sevabindan mahrum kalacak muminden daha ustundur."

Geçmiş olsun.
Böbrek rahatsızlığınız nedeniyle hem bedenen hem ruhen eminim zor bir dönemden geçiyorsunuzdur. Buna rağmen size bu şekilde cümleler kullanan insanları anlamak mümkün değil. Onların sözlerini kulak ardı etmeye çalışın sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…