Merhaba arkadaşım ; sizin yaşadığınız sıkıntıları bende eşimle çok yaşadık..eşim çocuğu olan arkadaşlarına gitmezdi bayramlarda bile akrabalarına gitmek istemezdi.ben komşuların arasında tek çocuksuz kalırdım ama yinede yalandan gülerdim..

( birisinin hamile haberini alınca eve gelip ağlardım tabi seneler geçtikçe çocuk olmayışına alışmıştım ..ama içimde hep kanayan bi yaraydı..senelerce çocuk sahibi olmak için çok uğraştık.benim eşimde azospermi..biz ilk tedavimizde bırakın çocuğunuz olmaz evlat alın dedi embrolog ..ama ben 10 senelik evliliğimde hiç pes etmedim..hep ümidim vardı birgün olucak diyodum eşimin hiç umudu olmasada..ve sonunda çok şükür geçen sene bu ayda 4. tüp denememizde Rabbim bana evladımı gönderdi..şimdi kucağımda 4.5 aylık oldu bile..ve eşim 3 kere tese ameliyatı 1 kerede varikosel ameliyatı oldu.çok uğraştık sabrettik ama Rabbim mükafatını verdi sonunda .o yüzden pes etmeyin elinizden gelen herşeyi yapın takdir Allahın..Dilerim çok uğraşmadan evlat sahibi olursunuz..
şimdi eladım kucağımda ve ben yaşadığım o kadar zorluğu hatırlamıyorum bile..Allahım yar ve yardımcınız olsun..:26::26: