• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesizlik Değil Mi Bu?

Yani yazmayayim yazmayayim dedim ama hadi yazayim.. onunde koskocaman bir sene var, calisman gereken dersler, cozmen gereken testler falan falan.. simdi cok bos gelecek sana ama bir kac sene sonra kafana dank edecek ama is isten gececek.. hani ne demisler, “bir omur esek olacagina bir yil inek olsan keske” nice, bosversen kk yi hatta uyeligini dondursan.. zaten 30 dan sonra takilacak coook vaktin olacak.. havanda su dovmek ama yine de yazayim dedim..

Sokrates mezarında ters döndü shdjs
erdem ve ahlak nedir diye sen git ömrünü çürüt düşüne düşüne nicedays gelsin kendini erdemli ilan etsin djdjddn
Eee Beautiful, sen buraya sohbet etmeye geldin galiba. Ne var ne yok anlat bakalım kaymak göbekli sevgilin ne yapıyor?

Aaa sevgili küçük çiçek konu açmış;) hemde en sevdiğim köpekli möpekli konu. Beni özledin, söyleyemiyorsun di mi seniii seniiiiiii:KK53:

Yani yazmayayim yazmayayim dedim ama hadi yazayim.. onunde koskocaman bir sene var, calisman gereken dersler, cozmen gereken testler falan falan.. simdi cok bos gelecek sana ama bir kac sene sonra kafana dank edecek ama is isten gececek.. hani ne demisler, bir omur esek olacagina bir yil inek olsan keske nice, bosversen kk yi hatta uyeligini dondursan.. zaten 30 dan sonra takilacak coook vaktin olacak.. havanda su dovmek ama yine de yazayim dedim..
İyi de hiç boş vaktim olmasın mı ?

Eee Beautiful, sen buraya sohbet etmeye geldin galiba. Ne var ne yok anlat bakalım kaymak göbekli sevgilin ne yapıyor?
Ayyy yememiş içmemiş benle küsken de takip etmiş beni yine eski konularımdan dem vuruyor bak :D :D hiç değişmiyosun sen de bebiş yav hep aynı taktik
İyi valla sevgilim şu sıra işler biraz yoğun benim de okula açıldı son senem işte. Malum ben senin gibi sınav senemde böyle saçma sapan işler yapmadığım için bayağ iyi bi üniversitede bayağı iyi bi bölümde okuyorum. Dersler yoğun.

Ayyy yememiş içmemiş benle küsken de takip etmiş beni yine eski konularımdan dem vuruyor bak :KK70: :KK70: hiç değişmiyosun sen de bebiş yav hep aynı taktik
İyi valla sevgilim şu sıra işler biraz yoğun benim de okula açıldı son senem işte. Malum ben senin gibi sınav senemde böyle saçma sapan işler yapmadığım için bayağ iyi bi üniversitede bayağı iyi bi bölümde okuyorum. Dersler yoğun.
Ne güzel. Hangi üniversite?

Ayyy yememiş içmemiş benle küsken de takip etmiş beni yine eski konularımdan dem vuruyor bak :KK70: :KK70: hiç değişmiyosun sen de bebiş yav hep aynı taktik
Hep aynısını yapıyor,eski konulardan laf sokuyor.
Sonra o ban yemiyor,biz yiyoruz falan. :)

Back
X