- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yazılan yorumu okuyun önce.Gene cok kibarsiniz
Her zamanki haliniz sanirim
Bu yasta boyle olursaniz benim yasimda napacaksiniz? Sinir kendinize zarar
Haklısınız.fobinizi yenmeye çalışın. sonuçta sokaklar köpek dolu.
Sokrates mezarında ters döndü shdjsErdemli insanın hali başka oluyor yahu![]()
Eee Beautiful, sen buraya sohbet etmeye geldin galiba. Ne var ne yok anlat bakalım kaymak göbekli sevgilin ne yapıyor?Sokrates mezarında ters döndü shdjs
erdem ve ahlak nedir diye sen git ömrünü çürüt düşüne düşüne nicedays gelsin kendini erdemli ilan etsin djdjddn
Eh,boyle konuya boyle cevapBana yazılan yorumu okuyun önce.
İyi de hiç boş vaktim olmasın mı ?Yani yazmayayim yazmayayim dedim ama hadi yazayim.. onunde koskocaman bir sene var, calisman gereken dersler, cozmen gereken testler falan falan.. simdi cok bos gelecek sana ama bir kac sene sonra kafana dank edecek ama is isten gececek.. hani ne demisler, bir omur esek olacagina bir yil inek olsan keske nice, bosversen kk yi hatta uyeligini dondursan.. zaten 30 dan sonra takilacak coook vaktin olacak.. havanda su dovmek ama yine de yazayim dedim..
Aaa sevgili küçük çiçek konu açmışhemde en sevdiğim köpekli möpekli konu. Beni özledin, söyleyemiyorsun di mi seniii seniiiiiii
![]()
Ayyy yememiş içmemiş benle küsken de takip etmiş beni yine eski konularımdan dem vuruyor bakEee Beautiful, sen buraya sohbet etmeye geldin galiba. Ne var ne yok anlat bakalım kaymak göbekli sevgilin ne yapıyor?
Ne güzel. Hangi üniversite?Ayyy yememiş içmemiş benle küsken de takip etmiş beni yine eski konularımdan dem vuruyor bak![]()
hiç değişmiyosun sen de bebiş yav hep aynı taktik
İyi valla sevgilim şu sıra işler biraz yoğun benim de okula açıldı son senem işte. Malum ben senin gibi sınav senemde böyle saçma sapan işler yapmadığım için bayağ iyi bi üniversitede bayağı iyi bi bölümde okuyorum. Dersler yoğun.
İyi de hiç boş vaktim olmasın mı ?
Boşver bebiş napcan senNe güzel. Hangi üniversite?
Biz boşuna Devlet okumuşuz, erdemli olmak bu kadar basitmiş meğerSokrates mezarında ters döndü shdjs
erdem ve ahlak nedir diye sen git ömrünü çürüt düşüne düşüne nicedays gelsin kendini erdemli ilan etsin djdjddn
Hep aynısını yapıyor,eski konulardan laf sokuyor.Ayyy yememiş içmemiş benle küsken de takip etmiş beni yine eski konularımdan dem vuruyor bak![]()
hiç değişmiyosun sen de bebiş yav hep aynı taktik
İyi valla sevgilim şu sıra işler biraz yoğun benim de okula açıldı son senem işte. Malum ben senin gibi sınav senemde böyle saçma sapan işler yapmadığım için bayağ iyi bi üniversitede bayağı iyi bi bölümde okuyorum. Dersler yoğun.
Hadsizleşme istersen,bu ne biçim bir yorum?Keşke sen de kafanı soksan köpeklerin ağzına. Çok bir kayıp olmaz senin için.
Senin o işe yaramayan kafanı korktugun kopeklere yem ederim. Adam gibi konus benim asabimi bozma ruh hastasi!Keşke sen de kafanı soksan köpeklerin ağzına. Çok bir kayıp olmaz senin için.