düşüncesizmiyim yoksa hastamıyım:(

elo64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
153
2
46
İzmir
5 senelik bir ilişkim var. ve güven problemi yaşıyorum. yani aslında benim kuruntularım ama sonuçta güven. şimdi diyeceksinizki 5 sene olmuş hala mı güven. evet hala güven.. ona gerçek anlamda güveniyorum. Ama dışarıya çıkmak istesin işten eve ge. gitsin yada 5 dakika geç msj atsın hemen çıldırıyorum kuruntularım beni ele geçiriyo ve o an başka biri olabiliyorum. acaba şuan başka biriylemi falan filan aklınıza gelemiyecek bir sürü kuruntu. o her defasında gitti yerden çaldırıyor. inanmayacaksınız ama inanayım diye telefonlarını açık bırakıyor arkadaşlarının yanındayken bile. ve ben ona çok büyük haksızlık yapıyorum ama kurtulmak istiyorum. azcık o benim üstüme düşsün bu fikirlerden kurtulayım istiyorum yardım edin.. Belkide 2 senedir evdeyim iş arıyorum evde olmak sıkıcı ona sarıyorum ama bu olmamalı:(

bana göre kesinlikle evde durmandan kaynaklanıyor. sen her zaman müsaitsin ya bilinç altında erkek arkadaşını müsait zannediyor. ben hemen mesaj atarken o neden atmadı diye. bence belli etmemeye çalışın arkadaşlarının yanındayken telefonu açık bırakması bielli bir zaman sonra boğacaktır onu. her insanın özel hayatı olmak zorunda.

bu arada şanslısınız. size karşı anlayışlıymış.

sevgiliyken ve işsizken aynı senin durumundaydım

sürekli ne yapıyor neden aramıyor neden geç kaldı çok bunaltıyordum

işe başladığımda biraz çekidüzen verdim evlendiğimde ise yok denecek kadar azaldı :1:

yaptıklarımın yanlış olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum

sonuçta güvenini sarsacak birşey yapmadıysa ve emnsen sevgilinden bunaltma ilişkinizi yıpratır

Can sıkıntısından kaynaklanıyor olabilir. Ya da size istediğiniz güveni verememiştir.

Back
X