bence olay gerçekse olduğundan farklı anlatılmış gibi geldi, fake sananlar tutarsızlıklar yüzünden fake olduğunu düşündü haklılık payları çok yüksek, gerçek olduğunu kabul edip yazarsak, benim tahminim, kendine bile itiraf edemediği şeyleri burada yazamadığı için tahmin ediyoruz artık yapacak bir şey yok.
2 tahminim var, zamanında video çekildi, silindi ya da konu sahibine silindiği söylendi, kişiler evlilik gibi ciddi bir yola girdiler fakat video zaten internete atılmıştı, yüzler görülmediği için koca olacak kişi pek önemsemedi, fakat 5 yıl sonra konu sahibi bunu kafasına takmaya ve pişman olmaya başladı, (burada silindiğine inandığı bir şeyi sürekli kafasına takması da büyük bir çelişki, sanki videonun paylaşıldığını biliyor fakat yüz görünmüyor diye de çok üzerinde durmamış gibi, ya da o zamana göre büyük bir cahillik yaptı) söylediklerinden anladığım kadarıyla eşine tekrar gündeme getirdikten sonra eşi kontrol etti ve bingo, eliyle koymuş gibi buldu çünkü eliyle koydu, evden fırlayıp gitmesine anlam veremedim ve nereye gittiği bile belirtilmemiş, ayrıca arayıp sosyal medya hesaplarını kapat vs demesi de hesaplarından video etiketlenme ihtimali olduğu için olabilir.
diğer olasılık da ise 3. bir kişi de var gibi görünüyor, yukarıdakileri unutun, başa dönüyoruz video çekildi ve 3. kişi ile paylaşıldı, kadına silindiği söylendi ama erkek kişisi 3.kişilerle paylaşıp bir şerefsizlik yapmıştı bile, fakat işler evlilik boyutuna evrildiği için pişman olunsa da internete yüklenmediği düşünülerek ya da yüklense de yüzler görülmediği düşünülerek erkek tarafından önemsenmedi, fakat 5 yıl sonra bir telefon geldi, ve yüklenen videonun linki ile beraber tehdit gelmeye basladı,
eş evden fırlayıp gitti ve aradığında sosyal medya hesaplarını kapat vs demesi 3.kişi ile görüşme yapıldığı izlenimini veriyor. rüya müya hikaye gibi, 5 yıl sonra bir tehdit mesajı aldılar, sonra eş evden çıktı görüşmeye gitti, tehdit edildi ve eşini arayıp tüm sosyal medya hesaplarını kapat, gerekirse ülkeyi terk ederiz ben senin arkandayım falan filan bunları o yüzden dedi, çünkü her iki senaryoda da kusurlu taraf erkek. kadına bunları yaşatan kişi gerekirse ülkeyi terk ederiz ben senin arkandayım diyerek vicdan mastürbasyonu yapıyor.
evden fırlayarak çıkıp gitmeler vs ikinci ihtimali daha olası yapıyor. umarım konu sahibi için her şey düzelir.