Merhaba oncelikle herkese. Benim 2 aylik bi iliskim vardi. Gecen gun yakin erkek arkadaslarimla gorustum. Aradi cagirdi bayadir gorusmuyoruz kiz arkadaslarini da al bize gel diye. Gittim erkek arkadasim istemedi pek ama sen bilirsin dedi. Ertesi gun de ben bunu kaldiramam diye beni terketti. Ben anlayamiyorum belki yaptigim hata ama senelerdir onu tanimiyorum ki. Bana arayip gidersen geri donusu olmaz vs diyip kendisini anlatmasi gerekmez miydi gitmeni istemiyorum ama dusun sen bilirsin demek yerine? Ben kotu bir sey dusunerek gitmedim sonucta. Ve hic uyumadigini bu olayi unutamayacagini kendini biraz rahatlatmak icin artik gorusmek istemedigini soyledi. Bu konularda cok hassasmis beni uyarmis. Onu ezip gecmisim senelerce unutamazmis bunu. Benim de soyleyecek bir seyim kalmadi. Gercekten cok mu sucluyum veya takintili biriyle zaten ilerde baska bir sorun yasardim da simdi bitmesi iyi mi oldu bilemiyorum. Onu cok sevdigimi dusunmuyodum hatta arada soguk davraniyordum elimde olmadan ama simdi nedense gercekten cok uzgunum. Gencim arkadas cevrem genis kiz erkek ne farkeder ki.. Yalan soylemedikten sonra. Yorumlariniz icin tesekkurler simdiden.