Düşünmediğim tek bi gün yok

bitti o. zorunluluğu var kızla birlikte olmuşlar kızla sevmediği halde iğrenç bi hayat yaşıyo onun anlattığı değil ben başkasından öğreniyorum sadece o anlatsa emin olun kendimde suçu arardım siz gibi ben aptalım die
Tabii o zaman haklı.
Kolonyalı pamuk mu koklatmışlar adama sevişmeden önce?

Devam ettirmesi zorunlu olan şey evliliği anladık onu. Çünkü sizler hep böyle görürsünüz. 'Sevmiyo da ben ne alelade bi kadınım. Adamın koynunda herşeyi yaşadığı karısı varken aklında kalbinde ben varım.' Tatmin oldu mu Egon.tavan yaptı mı kişiliğin. dinimiz buna zina diyor, bekarlara 100 değnek, evlilere taşla öldürülme cezası veriyor. Hem de vicdanınız hiç sızlamasın diyor. Azcık Allahtan korkun varsa belki bunlarla vazgeçersin adamdan.

bitti o. zorunluluğu var kızla birlikte olmuşlar kızla sevmediği halde iğrenç bi hayat yaşıyo onun anlattığı değil ben başkasından öğreniyorum sadece o anlatsa emin olun kendimde suçu arardım siz gibi ben aptalım die
Suçu kendinde ara zaten aramıyorsan yanlış yapıyorsun. Sonuçta birinin hayatındayken sen ikinci kadınsın bir numara o. Sonra ne olacak onla evlenecek senle böyle devam mı edecek

1.30 yıl da neyin nesi kız?:KK53:
Başka ilişki olduğuna göre sen ikinci kadınsın o halde.
Neden yapıyorsun bunu kendine?
Unutmaktan başka yapacağın birşey yok.

diğer konuları bi arkdaşım yazmıştı tekrar hesap açmamak için
Merhaba cilemvar,

"Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar." kuralını ihlal ettiğiniz için uyarı aldınız.

Üyelik kime aitse o kullanmalıdır, bu üyelikte hangi konu kimindir, üyeliği kaç kişi kullanmış bilinmediğinden üyeliğiniz iptal edildi, üyeliğinizin yeniden aktif edilmesini istiyorsanız lütfen iptal işlemi sonrası çıkacak telefon numarasından yöneticilerimizle görüşünüz.

Back
X