Düşünmek istemiyorum artık

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
Düşünmek istemediğiniz zaman ne yapıyorsunuz siz? Kafamın içinde aynı cümle dönüp duruyor sanki. Beynime kazınmış da çıkmıyor gibi. Onu oradan nasıl silebilirim?

Ders calismaya çalışıyorum yok, kitap okumaya çalışıyorum cümleler birbirine giriyor. Çıkıp yürüyeyim diyorum enerji bulamıyorum sanki. Sürekli uyumak istiyorum, bu sefer rüya görüyorum.

Düz kumsal. Insan rüyasında kumsal görüp korkarak uyanır mı?

Ben nasıl düşünmeyi bırakırım bişey söyleyin bana. Sussun istiyorum içimdeki şey.

Buraya yazmak da işe yaramıyor sabahtan beri zorluyorum kendimi ama yok! Olmuyor.

düşündüğün her neyse seni iç sesle yargılıyormu,yada nasıl anlatsam kendi kendine düşüncelerle muhakeme mi yaptırıyor?

düşündüğün her neyse seni iç sesle yargılıyormu,yada nasıl anlatsam kendi kendine düşüncelerle muhakeme mi yaptırıyor?
Hayır değiştiremeyecegim ve beni uzen bir durumu hatırlatıyor sürekli.

Insallah cevabini bulursun. Ben de bekliyorum. Tek bi kelime 24 saat kulagimda.

valla bende bazen dusuncelerime engel olamiyorum boyle oldugu icinde canimi sikiyor
bende tavsiyenizi alirim kizlar :/

Benim de içim deki ses hiç susmuyor hep konuşuyor beynim yoruluyor resmen

Hele en çok gece yatarken hiç susmuyor iki saat uykuya dalamiyorum

Derdini tam olarak anlatmamissin ki tantaniscigim.

Yasadigin bir olaysa seni bu kadar uzup etkileyen geri donusu yok biliyorsun.
Yasaman gerekiyordu, yasadin ve alinmasi gereken dersleri aldin.
Olgunlastirdi yasadigin olay seni, buyuttu

Eger yasanmamis birseyden korkuyorsan da soyle dusun Allah kimseyi basa cikamayacagi bir seyle imtihan etmez

Aklıma her geldiğinde başka bisey düşünmeye çalışırm oda olmadı düşüne dusune beynim isir.bi zamandan sonra da acı vermez

Büyümek istediğimden emin değilim galiba :) Derdimin çözülecek yani yok o yüzden anlatmadım. Sadece düşünmeyi bırakmak istiyorum.

Yoga yada meditasyona yonelebilirsin..ben çok faydasını gördüm.
Bunu evde kendi kendime yapabilir miyim? Video falan var mi konuda eğitici yoksa kursları mi var? Bilgi verebilir misiniz çok yabancıyim konuya.

dusundugunde dunyada aclık ceken ınsanları, oksuz yetim cocukları ve multecıleri dusun.. onların sorunu bence en buyuk sorun.. sevgılı vs gibi sorunlar onların yasadıklarının yanında bir hiç kalıyor

Bunu evde kendi kendime yapabilir miyim? Video falan var mi konuda eğitici yoksa kursları mi var? Bilgi verebilir misiniz çok yabancıyim konuya.
Yoga için video var ama meditasyon için bir eğitim almalısınız. Bir bakın isterseniz nette bununla ilgili bilgiler vardır mutlaka. .

dusundugunde dunyada aclık ceken ınsanları, oksuz yetim cocukları ve multecıleri dusun.. onların sorunu bence en buyuk sorun.. sevgılı vs gibi sorunlar onların yasadıklarının yanında bir hiç kalıyor
Insanız, bencil yaratıklarız malesef. Haklı olabilirsiniz belki ama sabah esnafın yere firlattigi çocuğu izledim ağlamaya başladım. Başkası daha kötü şeyler yaşıyor diye iyi olamıyorum.

Benim de içim deki ses hiç susmuyor hep konuşuyor beynim yoruluyor resmen

Hele en çok gece yatarken hiç susmuyor iki saat uykuya dalamiyorum
iç ses için bir doktoru dinlemiştim ,galiba videoları var,her iç sesle konuşmaya başladığında gözlerini; göz hizasında bak karşıya ve sağa sola gözlerini oynat tıpkı kulaklarına bakmaya çalışıyor gibi.......bunu her iç sesini farkettiğinde 4,5 kez yap sağa sola ......göreceksin çooook işe yaradı..........birde mesela çok yorgun hissediyorsun kendini hani odaklanamıyorsanda herhangi bir şeye yine gözlerinle karşıya bak ve sonra hiç kafanı kaldırmadan tavana bakmaya çalış,aşağı yukarı bu şekilde.....süper teknilerdi....iç sesim artık yok denebilecek kadar az.....gevezeydi bildiğin

Güzelmiş gerçekten :) deneyelim bakalım teşekkür ederimm

Güzelmiş inşallah biz de de işe yarar ama ben içim deki sese sus konuşma diyorum sonra allah allah ben kendimle konuşuyorum aslında diyip gülüp geçiyorum ama sonra içim deki susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…