Hayır değiştiremeyecegim ve beni uzen bir durumu hatırlatıyor sürekli.düşündüğün her neyse seni iç sesle yargılıyormu,yada nasıl anlatsam kendi kendine düşüncelerle muhakeme mi yaptırıyor?
Yok galiba bi cevap.Insallah cevabini bulursun. Ben de bekliyorum. Tek bi kelime 24 saat kulagimda.
Büyümek istediğimden emin değilim galiba :) Derdimin çözülecek yani yok o yüzden anlatmadım. Sadece düşünmeyi bırakmak istiyorum.Derdini tam olarak anlatmamissin ki tantaniscigim.
Yasadigin bir olaysa seni bu kadar uzup etkileyen geri donusu yok biliyorsun.
Yasaman gerekiyordu, yasadin ve alinmasi gereken dersleri aldin.
Olgunlastirdi yasadigin olay seni, buyuttu
Eger yasanmamis birseyden korkuyorsan da soyle dusun Allah kimseyi basa cikamayacagi bir seyle imtihan etmez
Bunu evde kendi kendime yapabilir miyim? Video falan var mi konuda eğitici yoksa kursları mi var? Bilgi verebilir misiniz çok yabancıyim konuya.Yoga yada meditasyona yonelebilirsin..ben çok faydasını gördüm.
Yoga için video var ama meditasyon için bir eğitim almalısınız. Bir bakın isterseniz nette bununla ilgili bilgiler vardır mutlaka. .Bunu evde kendi kendime yapabilir miyim? Video falan var mi konuda eğitici yoksa kursları mi var? Bilgi verebilir misiniz çok yabancıyim konuya.
Insanız, bencil yaratıklarız malesef. Haklı olabilirsiniz belki ama sabah esnafın yere firlattigi çocuğu izledim ağlamaya başladım. Başkası daha kötü şeyler yaşıyor diye iyi olamıyorum.dusundugunde dunyada aclık ceken ınsanları, oksuz yetim cocukları ve multecıleri dusun.. onların sorunu bence en buyuk sorun.. sevgılı vs gibi sorunlar onların yasadıklarının yanında bir hiç kalıyor
Bir bakayım, teşekkür ederim :)Yoga için video var ama meditasyon için bir eğitim almalısınız. Bir bakın isterseniz nette bununla ilgili bilgiler vardır mutlaka. .
iç ses için bir doktoru dinlemiştim ,galiba videoları var,her iç sesle konuşmaya başladığında gözlerini; göz hizasında bak karşıya ve sağa sola gözlerini oynat tıpkı kulaklarına bakmaya çalışıyor gibi.......bunu her iç sesini farkettiğinde 4,5 kez yap sağa sola ......göreceksin çooook işe yaradı..........birde mesela çok yorgun hissediyorsun kendini hani odaklanamıyorsanda herhangi bir şeye yine gözlerinle karşıya bak ve sonra hiç kafanı kaldırmadan tavana bakmaya çalış,aşağı yukarı bu şekilde.....süper teknilerdi....iç sesim artık yok denebilecek kadar az.....gevezeydi bildiğinBenim de içim deki ses hiç susmuyor hep konuşuyor beynim yoruluyor resmen
Hele en çok gece yatarken hiç susmuyor iki saat uykuya dalamiyorum
Güzelmiş gerçekten :) deneyelim bakalım teşekkür ederimmiç ses için bir doktoru dinlemiştim ,galiba videoları var,her iç sesle konuşmaya başladığında gözlerini; göz hizasında bak karşıya ve sağa sola gözlerini oynat tıpkı kulaklarına bakmaya çalışıyor gibi.......bunu her iç sesini farkettiğinde 4,5 kez yap sağa sola ......göreceksin çooook işe yaradı..........birde mesela çok yorgun hissediyorsun kendini hani odaklanamıyorsanda herhangi bir şeye yine gözlerinle karşıya bak ve sonra hiç kafanı kaldırmadan tavana bakmaya çalış,aşağı yukarı bu şekilde.....süper teknilerdi....iç sesim artık yok denebilecek kadar az.....gevezeydi bildiğin
bende çok işe yaradı cnm umarım sizede iyi gelir.....Güzelmiş gerçekten :) deneyelim bakalım teşekkür ederimm
Güzelmiş inşallah biz de de işe yarar ama ben içim deki sese sus konuşma diyorum sonra allah allah ben kendimle konuşuyorum aslında diyip gülüp geçiyorum ama sonra içim deki susuyoriç ses için bir doktoru dinlemiştim ,galiba videoları var,her iç sesle konuşmaya başladığında gözlerini; göz hizasında bak karşıya ve sağa sola gözlerini oynat tıpkı kulaklarına bakmaya çalışıyor gibi.......bunu her iç sesini farkettiğinde 4,5 kez yap sağa sola ......göreceksin çooook işe yaradı..........birde mesela çok yorgun hissediyorsun kendini hani odaklanamıyorsanda herhangi bir şeye yine gözlerinle karşıya bak ve sonra hiç kafanı kaldırmadan tavana bakmaya çalış,aşağı yukarı bu şekilde.....süper teknilerdi....iç sesim artık yok denebilecek kadar az.....gevezeydi bildiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?