Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım bende evliyken bekledim ve bu sitede evli olupta beklemiş olan çok arkadaşım var. UcundA ölüm yok öyle yada böyle geçiyor. Evet zor geçiyor çok zor hemde ama onunda bir güzelliği var asker eşi oluyosun onu alnın açık başın dik bekliyorsun herkes sana gıptayla bakıyor bunları yaşadım ve beklediğim içinde çok mutluyum iyiki beklemişim.. Gurur duyuyorum eşimle..
uzun dönem askerlik yapana mehmetçik
kısa dönem askerlik yapana mehmet bey
bedelli askerlik yapana mehmet ağa derler
heralde sizinki mehmet ağa olmayı bekliyor
tek sen değilsin sevdiğini askere gönderen
okadar çok kişi var ki
bende dahilim buna
şimdi herkes gözüne iyi gözükür
asıl iş gerçek yüz yalnız kaldığında ortaya çıkar
bence kimseye güvenme
en zor zamanların olucak asker yolu beklemek
ailenin yanında huzurla sıkıntısız stressiz
kimseye muhtaç olmadan bekle
bence
Er yada geç beklenicek mecburen.Her şekilde zor tarafları olucaktır.O kadar çok canını sıkma derim.Yüce Allah herkesin sabrını verir.Dağına göre kış olur derler.Sen metanetli ol her koşulda sevgine sarıl gerisi hallollur.
6 senedir birliktesiniz, bir süre daha dayanın bence.. evlenip asker yolu beklemek eminim daha zordur..
askere er ya da geç gidecek ki gitmeli..
her evlat gibi askerliğini yapmalı..
ve emin ol aslanlar gibi gidip gelecek.
yorum yazan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.önerilerinizn hepsi benim için çok değerli tabiki. yalnız üniversitenn benm tarafımdan askerden kaçış amaçlı görülmesi diye bir şey söz konusu değil. o zaten yurt dışında okudu. yani aslında tekrar okumasına gerek yok. ama işte askerlik için mecbur yeniden okumaya, onu belirtmek istedim.
askerlikten kaçsın diye bir niyetm de yok. tabiki vatan borcu yapacak nihayetnde yapanlara da saygım sonsuz. fakat şu an gitme imkanı yok ilerde evliyken bekleme düşüncesi beni çok üzüyor. onu danışmak istedim yoksa inanın şu an gidebilse bu kadar yıpranmazdm.
ama yazılanlar bir şeyi daha iyi idrak etmemi sağladı o da herkesin bu yollardan geçtiği ve benm de herkes gibi Allahın yardımı sayesinde o zamanları atlatabileceğim... oyüzden şimdilk çok fazla düşünmeme konusunda karar aldım kendi kendime. biz elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım...
uzun dönem askerlik yapana mehmetçik
kısa dönem askerlik yapana mehmet bey
bedelli askerlik yapana mehmet ağa derler
heralde sizinki mehmet ağa olmayı bekliyor
ha haa haaa çok güldüm buna evet haklısınız bencede:)bende iki buçuk yıllık evliyim ve bende asker yolu beklicem.Eşim seneye askere gidicek ve mehmet bey sıfatında yapacak:)bu kadar dramatize etmeye ne gerek var!gidersin yanına ayda bir,hasret giderirsin.Böylelikle birbirinizin değerini anlarsınız.Sıkma canını vardır herşeyde bir hayır....