• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünmekten beynim patlayacak..

Akılsiz kafası yüzünden borç batağına düşmüş olabilir. Inşallah değildir :s

Herkese merhaba, hayirli bayramlar..
Bilenler biliyor muavin bir erkek arkadasim var 10 aydir.
Birbirimizi cok seviyor cok da guzel anlaşıyorduk.
Fakat bir kavga sonucunda ayrildik. Suan konusuyoruz ve bana bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. Fakat ne oldugunu amlatmiyor. Kimse bilmiyormus maddi ve manevi anlamda bir sıkıntıymış ve ilişkimize engel. Aklima hicbirsey gelmiyor bu cocugun sıkıntısı nedir.. :KK43:
Maddi anlamda sıkıntıları var biraz bunları biliyorum fakat asıl sıkıntısından asla bahsetmiyor.. :KK43:
Ne olur bir akıl verin kafayı yemek üzereyim :KK43:
Ajitasyon yapıyor olabilir,
Ilgi çekmek istiyor olabilir,
Acıların çocuğu küçük emrah psikolojisine bürünmüş olabilir

Herkese merhaba, hayirli bayramlar..
Bilenler biliyor muavin bir erkek arkadasim var 10 aydir.
Birbirimizi cok seviyor cok da guzel anlaşıyorduk.
Fakat bir kavga sonucunda ayrildik. Suan konusuyoruz ve bana bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. Fakat ne oldugunu amlatmiyor. Kimse bilmiyormus maddi ve manevi anlamda bir sıkıntıymış ve ilişkimize engel. Aklima hicbirsey gelmiyor bu cocugun sıkıntısı nedir.. :KK43:
Maddi anlamda sıkıntıları var biraz bunları biliyorum fakat asıl sıkıntısından asla bahsetmiyor.. :KK43:
Ne olur bir akıl verin kafayı yemek üzereyim :KK43:
Cok ustune gelmisler canm bosver umursama. buraya yazmak istemiyorsan ozelden konusabiliriz

Ne yaptınız son durum ne

Bir gün sabahtan aksama kadar konustuk. Ikimizde sıkıntılarınızı anlattık. Birbirimize hak verdik ve birlikte çözüm yolları aradik.
Suanlik iyiyiz. Birbirimiz olmadan daha zor olduğu için barıştık..
Sıkıntılarınız devam ediyor fakat çözülemeyecek gibi degil..

Back
X