• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünmekten beynim patlayacak..

Çocuğu olabilir
Boşanmış olabilir (kabul etmeyeceğinizi düşünüyordur)
Gay olabilir
Anası babası kız bulmuş olabilir
Birini hamile bırakmış olabilir

sizden para isteyecek.
bu aşırı meraklandırmanın sonucunda çok büyük maddi sıkıntısı olduğunu itiraf edecek,acındıracak, çok uzuluyormuş gibi yapacak.
İlişkinizde sizin tavrınıza gore gelişecek

Bunlar mantıklı geldi bence de. Bir de gayet masumane yardım istemiş arkadaşımız niye herkes tersledi ki biz nerden bilelim diye. Bilmiyorsak yorum yapmayız olur biter :)
Umarım aydınlanır durum siz de rahata erersiniz.

Ortada öyle bir sknti yok cünkü..Ne soylesem ne yapsam da kendiliginden bitse,bitirse diye dusunuyordur cokca da vakti oluyordur aslinda kapasite zayifsa demekki.Sal gitsin!!
Kaybetmekten korkan,sevgisi gercek olan adam sorunlarla gelmez,varsa da çözüp gelir.En kisa zamanda ayrilik mesaji atmasi olasi.Siz yol verin.
Her türlü nokta,virgül,ünlem ne varsa en son siz koyun!!!
Sümsük,acilarin erkegi modundaki adamlari sevmeyin artik!!

İlişkimize engel maddi ve manevi bir sıkıntım var ama kimse bilmiyor , sana da söyleyemem diyorsa, büyük ihtimal öyle bir şey yok, ayrılmak istiyor, ilişkiye ara vermek istiyor, böyle sıkıntım var psikolojim bozuk numarası ile biraz ayrı takılmak istiyor gibi geldi bana. Ve çok çocukça geldi bu hareketi.

Ben univeristede 1 yillik iliskimi sevgim bittigi icin ve o ciddi dusundugunden ayrilmak icin bahane bulamadigimdan ve nasil soyleyecegimi bilmedigimden mesaj atmis ve tlfnu kapatmistim tamamen..mesajimda ona anlatamaya agim sorunlarim oldigunu devam etmemeizin imkansiz oldugunu yazmistim...hala icimdedir ona yaptigim haksizlik

Back
X