düşünmekten bi hal oldum:((

aliv06

bu günlerde geçecek..
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
386
3
46
Ankara
merhaba hanımlar,ben şu an baba üstüne kayıtlıyım işim gücüm yok babamın sigortadan yararlanıyorum ,sevgilim hayatım da yokken kistim olduğunu öğrendim şikayetlerim üzerine doktora gidip.. şimdi bnm bi erkek arkdaşım var erkek arkdaşmla yakında evleneceğiz nikah kıyılınca ben onun sigortası üstüne olacağım kendisi kistin çocuğa engel olacağını düşünüyor şu an kistim geçti ve ben ona hç bi şey söylemedimm ama ben nikah kıyınca kayıtlarda görmesinden korkuyorum öğrenmesinden..öğrenebilir mi?düşüncelerinin değişmesnden korkuyrm..nikah olunca eski kayıtlar silinmez mi başka soyadı olunca yani soyismim değişecek sonuçta??çok korkuyorum lütfen yardm edin

nm

Canım hastalığın geçmiş kaygılanacak bir durum yok bence.
Öncelikle kistin gebeliği olumsuz yönde etkileyip etkilemeyeceğini bir doktordan öğren, belki de erkek arkadaşının düşüncesi yanlış.
Hem böylelikle bu konuda içini de rahatlatmış olursun.
İnşallah her şey yolunda giderse durumu erkek arkadaşına anlat bence.
Yarın öbür gün evleneceksiniz sırf o ne düşünür diye her şeyi gizleyemezsin, bu durum seni yıpratır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, sevgiler :)

kist tekrarlarsa boşanacak mı ? ne saçma

Size kadın değil de damızlık düve muamelesi yapacaksa zaten evlenmeyin.

Size kadın değil de damızlık düve muamelesi yapacaksa zaten evlenmeyin.
kesınlıkle katılıyorum ne yanı sen hastalık gecırdın dıe senınlke evlenmekten mı vaz gececek bu adam hersey cocuk değil bu en buyk bencıllık......

ne insanlar var yahu, madem öyle evlenmeden önce sevgili erkek arkadaşınızı bir hastaneye götürüp check-up yaptırın, belki kendinin bile farkında olmadığı hastalıkları ortaya çıkar, sende " aa bak sende de bunlar varmış seninle evlenemem " de bak nasıl oluyor.Bu ne ya herşeyin cılkını çıkardılar. Dahası onun soyadını alınca kalkıp senin doktor muayene geçmişini incelicek kdr hasta ruhlu bir insanla berabersen eğer şimdiden düşünsen iyi olacak. Böyle adamlarla evlilik mi yapılır.

sen neden üzülüyorsun ki, kist herkeste olabilir, o kdr doğuran kadınlar var, neden korkuyorsun ki, ölümün çaresi yok sadece. ayrıca bu kdr ince ince düşünürsen kendini yıpratırsın, olan sana olur. Evlendim boşandım şunu öğrendim, önce kendini düşün, seni mutlu etmeyen birine de evt deme. Neden sen erkek arkadaşını düşünüyorsun ki, bırak o seni düşünsün. Evlenince anlarsın ne demek istediğimi. İnş. iyi şeyler yaşarsın.

bu olaylardan çok senin tavrın bana tuhaf geldi.o kadar gereksiz bişey ki bu düşündüğün ...nice kisti olanlar çocuk doğurdu.sen bence fazla takıyosun.eğer erkek arkadaşın bu şekilde düşünüyosa bence evlenmeyi bi daha düşün derim onunla.

Bak tam benlik bir konu söz olmasına 2 gün kala çikolata kisti olduğumu öğrendim..Antalya da oturuyordum erkek arkadaşım İstanbul..Elinde daha bavulu varken öğrendik..Ve çikolata kistiydi..Geri doktor hayatın kararmış çocuğun olmayacak dedi gülerek..Tümör değerlerine bakacağız yüksek ihtimal kansersin dedi..

Bitti dedim aile söyle gelmesinler dedim..Erken geldi yüzükleri kıyafet felan alacağız diye..İstemiyorum dedim çocuk olmayacak üstüne kanser niye hayatını karartayım diye düşündüm..Ama bırakmadı ara söyle ailene dedim yarın öbür gün çocuk yok boşan diye baskı yaparlar ise yaşayamam dedim..Tanımıyorum nihayeti ailesini..

Söz ekim3 de oldu ben 10 gün sonra ist a döndüm amelyat için 19 ekimde de amelyat oldum..Düğünü erkene almak durumda kaldık tüplerde yapışma olma durumu olduğu için.. Şubat da evlendim 4 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim..4 Doktora gittim ancak kendi doktorum umut verici konuştu..Diğerleri çocuk için ancak tüp bebek olur dedi..Rabbimin hikmeti doktor doktor gezmeden mucizemi bana nasip etti..

Eğer gizler isen yanlış yaparsın..Söyle bilsin..Evlendikten sonra öğrendiğinde gizlediğin için farklı boyutlara gidebilir..Eğer seviyor ise elinden tutar zaten..Eğer ki sıkıntı olacak dersen evdikten sonra olmayacağı ne malum..

Kist adı ne..

Yalanın da belli ömrü olduğuna inananlardanım bu yüzden ne olacak ise şimdi olsun kendisi ile konuş sırf bu yüzden destekçin değil köstekçin olacak ise eğer hakkında hayırlısı olur. Zaten kistin de geçmiş çok şükür.

Son düzenleme:
Kistim var diye biri beni bırakacaksa baştan ben onu bırakıyorum. Dünya hali, evliyken de bir ameliyat geçirmek zorunda kalsanız, hatta hamile kalmanız biraz gecikse kapının önüne mi koyacak adam? Bunu bekliyorsanız kendisinden evlilik fikrini bir daha düşünün.

Çocuk için mi evleniyor sizi sevdiği için mi ?
Eğer öyleyse bırakın uğraşmayın.
Size destek olması gerekirken köstek oluyor.

kayıtlar aynı hastaneye gideceksen görünür ama geçmişte görünür bunu hasta ve hasta yakını göremez sonuçta kodlarla programlanır yani şöyle ögrenemez sonuçta hasta mahrimiyeti diye bir durum var ve yapılan işlemden ziyade hastalık kodlarıyla kodlanır

söyle bilsin yarın bir gün hamile kalamazsan dr gideceksin dr demeyecek mi sen ameliyat olmuşsun diye o zaman nasıl kıvıracaksın canım yol yakınken anlat ayıp değil günah değil bilerek evlensin senle

bi$eyi merak ettim, ni$anlin la kist konusunu konu$mak nerden geldi aklina
e$ime ben kist ne desem bonibon falan sanar herhalde :) ne oldugunu biliyorsa bile 6.5 yildir konusu hiç geçmedi
saglikçi mi kendisi

Böyle erkekleri gördükçe sevgilime şükrediyorum

Bende de genetik ağrılı romatizma var.

Öyle günler oluyor ki yürüyemiyorum bile, bir de şiddetli migrenim var.

Sevgilim elinden geldiğince destek olur, beni yatağa bile taşır.

Seninki tamamen saçmalamış.

Çocuğun herhangi bir sebepten olamayabilir,

ayrıca günümüzde kist de çok yaygın.

Bunun için seni bırakacaksa sen onu bırak.

Allah korusun gelecek ne getirir bilemezsin,

o yüzden evlilik hastalıkta ve sağlıkta oluyor..

Benim de prolaktin hormonum yüksek çıktı , kısırlık vs olabilir yazıyordu nette.
Sevgilime dedim ki böyle böyle çocuğum olmazsa benden ayrılır mısın ?
Dedi ki banane ya olmazsa olmaz ben çocuk için seninle değilim ki .
Hem Allah öyle bir yapar ki seni bu yüzden üzen o kişinin olmaz.

ogrenecek dıye korkuyla yasamaktansa gercegı soylerım ve benı kabul ederse eder gerısı kendıne kalmış malesef

Öğrense ne olacakki? Vazme geçecek? Öyle yarıyolda bırakacaksa hiç olmasın zaten..
Bende de kist vardı ve hiç şüphelenmedim.. Böbreklerim için ultrasona girdiğimde meydana çıktı.. Ve ben şoklara girdiğimde sevgilim beni teselli etti.. Öğrendiğimde oda yanımdaydı çünkü.. Bana saçmalamamam gerektiğini hiçbişeyin benden önemli olmadığını söyledi.. Senin sevgilinde bunu söyleyemiyorsa yol ver gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…