nmmerhaba hanımlar,ben şu an baba üstüne kayıtlıyım işim gücüm yok babamın sigortadan yararlanıyorum ,sevgilim hayatım da yokken kistim olduğunu öğrendim şikayetlerim üzerine doktora gidip.. şimdi bnm bi erkek arkdaşım var erkek arkdaşmla yakında evleneceğiz nikah kıyılınca ben onun sigortası üstüne olacağım kendisi kistin çocuğa engel olacağını düşünüyor şu an kistim geçti ve ben ona hç bi şey söylemedimm ama ben nikah kıyınca kayıtlarda görmesinden korkuyorum öğrenmesinden..öğrenebilir mi?düşüncelerinin değişmesnden korkuyrm..nikah olunca eski kayıtlar silinmez mi başka soyadı olunca yani soyismim değişecek sonuçta??çok korkuyorum lütfen yardm edin
merhaba hanımlar,ben şu an baba üstüne kayıtlıyım işim gücüm yok babamın sigortadan yararlanıyorum ,sevgilim hayatım da yokken kistim olduğunu öğrendim şikayetlerim üzerine doktora gidip.. şimdi bnm bi erkek arkdaşım var erkek arkdaşmla yakında evleneceğiz nikah kıyılınca ben onun sigortası üstüne olacağım kendisi kistin çocuğa engel olacağını düşünüyor şu an kistim geçti ve ben ona hç bi şey söylemedimm ama ben nikah kıyınca kayıtlarda görmesinden korkuyorum öğrenmesinden..öğrenebilir mi?düşüncelerinin değişmesnden korkuyrm..nikah olunca eski kayıtlar silinmez mi başka soyadı olunca yani soyismim değişecek sonuçta??çok korkuyorum lütfen yardm edin
Size kadın değil de damızlık düve muamelesi yapacaksa zaten evlenmeyin.
kesınlıkle katılıyorum ne yanı sen hastalık gecırdın dıe senınlke evlenmekten mı vaz gececek bu adam hersey cocuk değil bu en buyk bencıllık......Size kadın değil de damızlık düve muamelesi yapacaksa zaten evlenmeyin.
merhaba hanımlar,ben şu an baba üstüne kayıtlıyım işim gücüm yok babamın sigortadan yararlanıyorum ,sevgilim hayatım da yokken kistim olduğunu öğrendim şikayetlerim üzerine doktora gidip.. şimdi bnm bi erkek arkdaşım var erkek arkdaşmla yakında evleneceğiz nikah kıyılınca ben onun sigortası üstüne olacağım kendisi kistin çocuğa engel olacağını düşünüyor şu an kistim geçti ve ben ona hç bi şey söylemedimm ama ben nikah kıyınca kayıtlarda görmesinden korkuyorum öğrenmesinden..öğrenebilir mi?düşüncelerinin değişmesnden korkuyrm..nikah olunca eski kayıtlar silinmez mi başka soyadı olunca yani soyismim değişecek sonuçta??çok korkuyorum lütfen yardm edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?