Düşünmekten bıktım usandım artık

bella-donna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2.785
3.607
208
Merhaba kızlar,

2 ay olacak nerdeyse nişanlımdan ayrılalı, 1 Aydan fazladırda hiçbir şekilde iletişime geçmedik. Ben ayrıldıktan sonra 1-2 sefer yazmıştım, hatta burda konuda açmıştım bununla ilgili. Ben ümitliydim açıkcası, aramızda çok büyük sorunlar yoktu, son zamanlarda bunalımda gibiydi, öfkesi dinsin benimle iletişime geçer dedim ama sanırım beklentimi sonlandırmam gerekiyor. Hayatında kimse olmadığını biliyorum, hala birtakım akrabalarıyla iletişim halindeyiz çok azda olsa. Seven erkek gitmez, sevse gelir, 1 haftadan fazla duramaz diyorum kendime ama sevmeden benim icin onca şeye katlanmazdı, bende onu sevmesem aynı şekilde onca şeye katlanmaz fedakarlık yapamazdım. Ayrılırken ikimizde çok üzgündük, ben hala çok üzgünüm, birgün iyiyim birgün çok kötüyüm. Biliyorum çok daha kötü durumda olanlar var, biliyorum bundada bi hayır var ama gönül işi çok zormuş, daha önce yaşamadığım şeyler bunlar. Nişan bozulduğu zaman gelen hediyeler vs geri verilir, daha önce de nişan attığımda onun ailesi arayıp eşyaları almaya geleceklerini söylemişlerdi. Ama şimdi öyle bişey olmadı, aileside en son konuşmamızda çok ümitliydi barışacagımızdan, sanırım ondan dolayı bekliyorlar. Nişanlım bana ben birini silersem herşeyiyle silerim, hayatımdan heryerden çıkarırım demişti ama ben hala ekliyim sosyal medyasında, telefonunda. Bunlar bana ümit veriyor, bunu farkettim ve bu ümidi ortadan kaldırmam lazım. Pişman olacağını düşünüyorum, kötüde ayrılmadık, beni hiç sevmedi diyemem, son ana kadar sevdiğinden de eminim, sanırım ümidim bu yüzden en çok. Etrafımdaki insanlar rüyalarında görüyorlar, barıştıgımızı yada onun beni aradığını. Böyle zamanlarda bir rüya bile insana çok ümit veriyormuş :( Ben şimdi bu nişan bohçasını falan geri göndermem gerekiyormu diye sormalımıyım ex nişanlıma, yoksa bekleyeyimde onlarmı geri istesin? Pişman olmasını istiyorum açıkçası, çünkü hem hala seviyorum onu hemde kötü ayrılmadık. Daha çok o bagırdı, kızdı, konuşmadı çoğu zaman ama ben tek kırıcı bişey söylemedim, zaten konuşurken ses tonumu bile yükseltmem. Ona birdaha asla iletişime geçmeyeceğimi yazdım en son, o zamandan beride yazmıyorum. Şimdi bohça için yazarsam, onunla iletişime geçmek içim bahane aramış gibimi olurum? Objektif bakan birileri olarak en doğrusu sizlere danışmak istedim bu konuyu. 1 Aydan sonra ümidi kesmelimiyim inatcı ve son zamanlarda bunalımda olan birinden? Ben kesmek istiyorum ama bu durumda kendimi sürekli düşünürken ve ona yazmak isterken buluyorum kendimi. Bu durumdan nasıl kurtulacağım :(

Karakter olarak nasıl biridir? yani sen bu adamla yapabilir misin mesela? birbiriniz için yaratilmissiniz gibi düşüncelere sahip miydin ? Evetse cevabın bekle (gerçi bekleyen her şey sogurmus)

Belki zor zamanların geçmesini bekliyor bu durumda eğer hediyeleri gönderirsen vazgectigini zanneder .

Elbet bittiyse iletisime geçilir şimdilik arama.

Tabi eğer sizden bir şey olmayacağını düşünüyorsan artık, hediyeleri sormadan gönder gitsin.

Yazmaaaaa ne diye yazıyorsun ki zamana yay kendine başka meşkale bul. Arama ama sakın kesinlikle.
Geçen güne kadar öyle iyi sabrediyordumki, son 1-2 gündür böyle hissediyorum :( ararsam hiç değerimin kalmayacağının da farkındayım aslında ama beklerken daha çok ümit ediyorum, buna son vermek icin hediyeleri göndereyim dedim ama sanırım ben önce içimde halletmem lazım, hediyelerden ziyade

Karakter olarak nasıl biridir? yani sen bu adamla yapabilir misin mesela? birbiriniz için yaratilmissiniz gibi düşüncelere sahip miydin ? Evetse cevabın bekle (gerçi bekleyen her şey sogurmus)

Belki zor zamanların geçmesini bekliyor bu durumda eğer hediyeleri gönderirsen vazgectigini zanneder .

Elbet bittiyse iletisime geçilir şimdilik arama.

Tabi eğer sizden bir şey olmayacağını düşünüyorsan artık, hediyeleri sormadan gönder gitsin.
Karakter olarak aslında kendide farkında zor biri. Ama ben daha yumuşak başlı, kızsa bile sesini asla yükseltmeyen, kırıcı olmayan ve çok iyi idare eden biriyim. O sinirliyken haksız bile olsa susarım, genelde birkaç saate siniri geçer özür dilerdi, haklıda olsa. Ama son günlerde benim dışımda işiyle alakalı da çok sorun yaşadı, bunalımda gibiydi bende bazı durumlarda sabırsız davranınca iyice çileden çıkıyordu. Aslında çok uyumluyuz, sen beni çok iyi tamamlıyorsun, hayalimdeki eşsin derdi ayrılana kadar bile. Oda benim icin öyle aslında, ilk kez bu kadar derin bişeyler hissediyorum. Bide araya giren kötü bi etken yok, mesela ailesi beni istemese veya ben ailesini sevmesem, aman zaten olmazdı bu iş derim ama öyle bi durumda yok. Beni düşündüren inatcı biri olması, inadından ödün verirmi pişman olsa bile onu düşünüyorum

İletişime geçme.. Arama sorma hatta sen sil her yerden onu.. Seni tamamen kaybettiğini ona hissettir sanırım hala senden çok emin
Gerçekten çok haklısın, bende ona ayrılmadan numaranı herşeyini siliyorum dedim ama silmedim tabi. 1 kez durum paylaştım onada baktı. Normalde bana kızgınken birlikteyken bile asla bakmazdı, ilgilenmiyormuş gibi.

Burada nişanı attıran sebep çok önemli bence . Kötü ayrılmadınız ama sürekli önünüze çıkacak bir şey mi?.Bence çok tepksisiz kalmakta iyi değil çocuk oyuncağı değil neticede nişan atmak . Madem ayrıldınız gönderip göndermeyeceğiniz şeyleri sorun sizin hali hazıda beklediğinizi düşünmesin ki kaybettiğini anlasın. Ben hiç kendini seven kadından rest yemeden dönen yada tutuşan adama denk görmedim çevremde ve kendi hayatımda .

Burada nişanı attıran sebep çok önemli bence . Kötü ayrılmadınız ama sürekli önünüze çıkacak bir şey mi?.Bence çok tepksisiz kalmakta iyi değil çocuk oyuncağı değil neticede nişan atmak . Madem ayrıldınız gönderip göndermeyeceğiniz şeyleri sorun sizin hali hazıda beklediğinizi düşünmesin ki kaybettiğini anlasın. Ben hiç kendini seven kadından rest yemeden dönen yada tutuşan adama denk görmedim çevremde ve kendi hayatımda .
Yok sürekli önümüze çıkacak bi engel değil, biz mesafeden dolayı çok tartıştırdık, bide sorunları mesajla halletmeye çalışırdık ki en büyük sorun buydu, çünkü 1 sorunsa mesajla 3 oluyordu. Ayrılma nedenimiz bile yok ama yüz yüze son görüştüğümüzde yüzüme sana çok kızıyorum ama kıyamıyorum da lütfen başka sorun olmasın aramızda dedi. Bende tamam dedim, sonra telefonda konuştuk yok sen şunu yaptın, bunu dedin, kendi söylediği şeyleri bile ben tekrarlayınca sorun oldu, bidaha iletişime geçmedi benimle. Çok uzatmayayım, sonrasında 2-3 gün bekledim senin derdin ne dedim, sen şöyle yaptın böyle yaptın zamanında diye eskiden yaptıgım tavırları falan söyledi. Ayrılınca da ben böyle olmasını istemedim dedi. Kafası karışık böyle değişik bi ruh hali içinde. Direk benimle ilgili bi sorunda değil esasında, ondan diyorum aşılmayacak bi sorunumuz yoktu diye. O yüzden aileside şaşkın, sanırım ondan dolayı bekliyorlar hala. Onlar ümitli olunca ister istemez bendede bi ümit var, durup dururken bitmiş gibi oldu. Şimdi yazsam eşyalar icin, rest cektigimimi düşünür, yoksa bahane arıyorum mu sanır onu kestiremiyorum

Farklı bir yorumda bulunacağım. Ben hislerimle yaşarım. Eğer seviyorsam ve affedilmeyecek, unutulmayacak bir problem yoksa bi şekilde iletişime geçer nabız yoklardım yerinde olsaydım. Değerim kalmaz gururum ne olur falan bunları düşünmezdim. Inat etmis aramamışsam bile inadimada yenik düşerdim eğer seviyorsam..

Seviyorsan, sevdiğine eminsen. Hayatını onunla geçirmek istiyorsan ara onu... bahane olsun olmasın.. özlediysen özledim de... Onu tanıyan sensin. Geri dönmek istemiyorum dersede bitirmek için işin kolaylaşır...

Aşkta gurur olmaz. Benim için bu böyle. Hakkında hayırlısı olsun.

Farklı bir yorumda bulunacağım. Ben hislerimle yaşarım. Eğer seviyorsam ve affedilmeyecek, unutulmayacak bir problem yoksa bi şekilde iletişime geçer nabız yoklardım yerinde olsaydım. Değerim kalmaz gururum ne olur falan bunları düşünmezdim. Inat etmis aramamışsam bile inadimada yenik düşerdim eğer seviyorsam..

Seviyorsan, sevdiğine eminsen. Hayatını onunla geçirmek istiyorsan ara onu... bahane olsun olmasın.. özlediysen özledim de... Onu tanıyan sensin. Geri dönmek istemiyorum dersede bitirmek için işin kolaylaşır...

Aşkta gurur olmaz. Benim için bu böyle. Hakkında hayırlısı olsun.
Bende bugüne kadar gururun önüne aşk bile geçemez diyenlerdenim ama sanırım aşkın ne olduğunu bilmiyormuşum o yüzden hiç gurur yapmadım bugüne dek onun icin. Hatta ayrılalı 2 aya yaklaştı ama bu esnada ben tebrik mesajı dahil olmak üzere, tüm sorunlarımızı kapsayan bi mesaj yazdım 1 ay önce. Onun benim icin değerli olduğunu zamanında yaptıgım hatalar icin (hatalarda tavır, sabırsız davranma) çok pişman olduğumu, ayrılıktan dolayı onu suclamadıgımı yazdım. Oda bana ama benim suçlu olduğumu, onun inadına rağmen üstüne çok gittiğimi, herşeyin sebebi benim olduğumu, şimdiye kadar çoktan evlenseydik bu sorunların olmayacağını ama benim süreci uzattığımı yazdı. Benim verdiğim cevapları okumadı bile. Bende birdaha asla iletişime geçmeyeceğimi yazdım son olarak. O yüzden şimdi tekrar yazsam bi sebep olması lazım ki bohça çok basit bi bahane gibimi yada yanlış mk anlar bilmiyorum. Yoksa bende hiç gurur yapmadım, ilk kez birine bu kadar müsamaha gösterdim, pişman değilim elbette. Benim icin bu kadar değerli olmasan seni çoktan engellemiştim demişti bana zamanında ama ne engelledi nede numaramı silmiş. Oda bendenmi bekliyor, şimdi yazsam bile acaba değişen bişey olurmu bilmiyorum çok cekiniyorum :(

canım benim aşkta gurur olmaz, gurur ve kör inat aşk ve hatta hayat için çok zararlı şeyler.dene, olmazsa da denedim olmadı dersin içinde bir şey kalmaz.ara , iş çıkışına git, bir adım at derim ben.

Bende bugüne kadar gururun önüne aşk bile geçemez diyenlerdenim ama sanırım aşkın ne olduğunu bilmiyormuşum o yüzden hiç gurur yapmadım bugüne dek onun icin. Hatta ayrılalı 2 aya yaklaştı ama bu esnada ben tebrik mesajı dahil olmak üzere, tüm sorunlarımızı kapsayan bi mesaj yazdım 1 ay önce. Onun benim icin değerli olduğunu zamanında yaptıgım hatalar icin (hatalarda tavır, sabırsız davranma) çok pişman olduğumu, ayrılıktan dolayı onu suclamadıgımı yazdım. Oda bana ama benim suçlu olduğumu, onun inadına rağmen üstüne çok gittiğimi, herşeyin sebebi benim olduğumu, şimdiye kadar çoktan evlenseydik bu sorunların olmayacağını ama benim süreci uzattığımı yazdı. Benim verdiğim cevapları okumadı bile. Bende birdaha asla iletişime geçmeyeceğimi yazdım son olarak. O yüzden şimdi tekrar yazsam bi sebep olması lazım ki bohça çok basit bi bahane gibimi yada yanlış mk anlar bilmiyorum. Yoksa bende hiç gurur yapmadım, ilk kez birine bu kadar müsamaha gösterdim, pişman değilim elbette. Benim icin bu kadar değerli olmasan seni çoktan engellemiştim demişti bana zamanında ama ne engelledi nede numaramı silmiş. Oda bendenmi bekliyor, şimdi yazsam bile acaba değişen bişey olurmu bilmiyorum çok cekiniyorum :KK43:

Ben yeniden denemeni öneriyorum. Aldığın cevaba göre de bohca meselesini acarsın bitmis olur. Herşeyi yaptım olmadi demek, bekledim donmedi demekten daha rahatlatici bana gore

Sevgide gurur olmaz. O arasa barışacaksanız, siz arayın; beklemeyin yani.
Ayrılık sebebinizi bilmiyorum, "evlenince annemlerle oturacağız" demiştir siz de bunu kabul etmediğiniz için ayrıldıysanız, bu tarz bir sebepse asla aramayın ama başka türde bir nedense gurur yapmayın. Pişman olursunuz.

canım benim aşkta gurur olmaz, gurur ve kör inat aşk ve hatta hayat için çok zararlı şeyler.dene, olmazsa da denedim olmadı dersin içinde bir şey kalmaz.ara , iş çıkışına git, bir adım at derim ben.
Mesafe olmasa aslında onu yapardım çünkü yüz yüze tek bi sorunumuz olmadı. Barışmak icin değil ama duygularımı belirten bi mesaj atmıştım ayrıldıktan sonra, hala öfkeliydi. Yinede atmalıyım bilmiyorum

Ben yeniden denemeni öneriyorum. Aldığın cevaba göre de bohca meselesini acarsın bitmis olur. Herşeyi yaptım olmadi demek, bekledim donmedi demekten daha rahatlatici bana gore
Oda doğru. En azından kafamda bitirmem icin bi sebep olur eğer beni terslerse. Terslerse bunuda kaldırabilir miyim bilmiyorum ama şimdi beklemekte çok yorucu, üstelik bilmiyorum bile ne kadar süreceğini. Peki nasıl adım atabilirim sence, ne yazmalıyım onu bile bilmiyorum

Sevgide gurur olmaz. O arasa barışacaksanız, siz arayın; beklemeyin yani.
Ayrılık sebebinizi bilmiyorum, "evlenince annemlerle oturacağız" demiştir siz de bunu kabul etmediğiniz için ayrıldıysanız, bu tarz bir sebepse asla aramayın ama başka türde bir nedense gurur yapmayın. Pişman olursunuz.
Yok, yok böyle bi mesele değil. Ayrılık sebebini İnan bizde bilmiyoruz, açıkcası bi hışımla bitti sonrasında geri dönüş olmadı ama onunda bu durumdan memnun olmadığını biliyorum. Kaldıramayacağımız, yüz yüze bakamayacagımız bir durum yada sözde olmadı. Ben inatcı biri değilim ama o inatcıdır, acaba inadından mı aramıyor benmi arasam diye düşünüyorum son zamanlarda. O yüzden akıl danıştım. Peki ilk adımı nasıl atmalıyım

Yok, yok böyle bi mesele değil. Ayrılık sebebini İnan bizde bilmiyoruz, açıkcası bi hışımla bitti sonrasında geri dönüş olmadı ama onunda bu durumdan memnun olmadığını biliyorum. Kaldıramayacağımız, yüz yüze bakamayacagımız bir durum yada sözde olmadı. Ben inatcı biri değilim ama o inatcıdır, acaba inadından mı aramıyor benmi arasam diye düşünüyorum son zamanlarda. O yüzden akıl danıştım. Peki ilk adımı nasıl atmalıyım
Bence hiç dolandırmayın.
"Biz ayrıldık ama, ben seni özlüyorum, hayatımın sensiz geçeceğini düşündükçe daralıp üzülüyorum. Kime sorduysam sevgide gurur olmaz dediler, bu yüzden aradım seni. Ben senin kıymetini anladım, sen de benimkini anladıysan kaldığımız yerden devam edelim mi?" gibi bir şeyler diyebilirsiniz.
Oyun yapmayın yani, hani barışma lafını ben ağzıma almayayım ondan bekleyeyim, o söylesin gibi durumlara girmeyin yani.

Bence hiç dolandırmayın.
"Biz ayrıldık ama, ben seni özlüyorum, hayatımın sensiz geçeceğini düşündükçe daralıp üzülüyorum. Kime sorduysam sevgide gurur olmaz dediler, bu yüzden aradım seni. Ben senin kıymetini anladım, sen de benimkini anladıysan kaldığımız yerden devam edelim mi?" gibi bir şeyler diyebilirsiniz.
Oyun yapmayın yani, hani barışma lafını ben ağzıma almayayım ondan bekleyeyim, o söylesin gibi durumlara girmeyin yani.
İşte bende böyle oyunları sevmem, zaten beceremem de. Net olmayı, sorunlarıda, duygularıda, istekleride acık acık dile getirmeyi severim. Evet ben barışmak istiyorum aslında, düşününce bunu o söylemiş veya ben söylemişim farketmez. Gurursuz durumuna düşmekte istemedim ama ümit edeceğim bişey yoksa da artık önüme bakmak istiyorum. Bu adımı atarak bunu sağlayabilirim aslında

Mesafe olmasa aslında onu yapardım çünkü yüz yüze tek bi sorunumuz olmadı. Barışmak icin değil ama duygularımı belirten bi mesaj atmıştım ayrıldıktan sonra, hala öfkeliydi. Yinede atmalıyım bilmiyorum
daha önce başıma geldi inan seni anlıyorum.yara bandını tek seferde çekmek aslında yavaş yavaş çekmenin verdiği toplam acıdan daha azdır.için içini yer bitirir böyle psikolojin bozulur.o yüzden yüzleşmelisin onunla, bir şekilde deli cesareti atlayıp gidip buluş ya da ara bir şey yap ama açıl.terslerse de durum şu ankinden zaten daha kötü olamaz.sen de esyaları yollar hayatına devam edersin acabaların olmadan.

Back
X